המצב קשה

ה א ו ג ר

New member
אמרת שהשותפה שלך לא עובדת אז...

היא מקבלת דמי אבטלה? לא רשמת את זה ושתלך לחברות השמה, כח אדם, לשכת תעסוקה(שמעת שדרך לשקת התעסוקה אפשר לקבל קורס חינם תיבדקי את בשביל השותפה)

היא לא מקבלת

כי בשנה האחרונה היא הייתה סטודנטית היא רק ליפני שבועיים סיימה את התואר ועכשיו היא מחפשת עבודה. שלחנו קורות חיים לכל מקום אפשרי והיא הייתה בכמה ראיונות אבל זה לא התאים מכל מיני סיבות (לא בגלל פינוק פשוט לא ניראה לי כאן המקום המתאים לפרט) אני מאוד מקווה שבשבוע הבא יהיו לי חדשות טובות בשבילכם :)

newKiticat

New member
דהיינו

אם היא תתחיל להביא הכנסה לבית- של 1000 שקלים בחודש כבר תפסיקו להיות במינוס חודשי? עד שהיא תמצא עבודה קבועה, מדוע שלא תעבוד בתור דיילת מכירות? תכל'ס, יש הרבה עבודות שלא דורשות הרבה שעות ואפשר להכניס את האלף פלוס איתן. אני עבדתי בתור דיילת מכירות שכזו במשך 4 ימים בשבוע (כל פעם 4-5 שעות) ולאחר חודש כבר היו לי 1200 שקל. חבל. לכי תדעי מתי שותפתך תמצא עבודה שמתאימה להכשרתה האקדמית.

לא !

היא צריכה לפחות 5200 בשביל לפתור את הבעיות שלי ושלה יחד ואם אני אסתדר איך שהוא עם עוד 1000 אז היא צריכה להביא הביתה 4200 , שוב, הבעיה העיקרית היא לא ההוצאות הקבועות אלא חובות ישנים שנוגסים בנו לאט לאט... אני לא יודעת איך עד ליפני שבועיים מעולם לא ישבתי וניסיתי לבנות את הטבלה הזאת באקסל כל כך פשוטה וכל כך יעילה יכולתי לפתור לעצמי המון בעיות אבל היינו צעירות ומאוהבות וזרקנו כסף ללא חשבון ועכשיו אנחנו משלמות. אז עכשיו אנחנו צריכות להתפלל שהיא תמצא עבודה בלפחות 4200 נטו (היא לא מחפשת רק בתחום ההתמחות שלה אלא כל דבר שיכול להתאים אבל זה לא פשוט בעיקר שאנחנו חיות בצפון ואין פה הרבה עבודות) ושמנהל הבנק יאשר לי את ההלוואה (הוא כרגע בחופש - לו יש כסף לזה
) ואם לא אנחנו בצרות צרורות !!!!!!!

Jak1001

New member
../images/Emo150.gif

אני חושב שמדברים של החיים אתם עושים צחוק אחד גדול חבל

למעלה