המצב לא נראה טוב!

המצב לא נראה טוב!

תשובה להתחסדות של המתנחבלים! ראשית, המתנחבלים הם מיעוט בעם. הניסיון הנואש שלך לספר לנו כי הם מונים כחצי מיליון אינו אלא לעג לרש, לכל היותר הם מונים 160.000 איש אישה וילד כאשר למעלה משני שליש מהם היו מוכנים לעזוב מיד אם היה להם תחליף לדיור. כך או כך, מתנחבלים אידיאולוגים בטלים בשישים ומניינם, כולל אוהדיהם, אינו עולה על 10 אחוז מהציבור הישראלי. אתם צריכים להבין כי אין כל עתיד לטירוף האידיאולוגי שלכם. תמצאו לי את ההיגיון שיש בהתנחבלויות ברצועת עזה? איזה עתיד יש ליהודי במגורים במקום הצפוף בעולם ולמה זה כל-כך חיוני למדינת ישראל עד כדי שנהיה מוכנים לשלם בדמים (תרתי משמע) עבור הזיות אלה?

nirbe

New member
ואתה בטח מפוכח...

כבר בוקר, אז אסלח לך. מתי תפסיקו עם ההתנשאות שלכם, שמאלנים? אתם יודעים יותר טוב מהערבים מה הם רוצים, אתם יודעים מה יותר טוב בשבילי, אתם קובעים ומחליטים ומבזים ומלגלגים ל``סהרורים``, אז תשמע טוב, ידידי: הערבים, כו-לם, רוצים לחסל גם אותך. גם אם תהיה לא בקווי 67 אלא ב 48. שב עם חברך המחבל טיבי או מחמיד ושלא לדבר על השכפול הגנטי של היטלר- בשארה, ותקראו קצת קוראן, אבל לא פסוק פה פסוק שם, אלא כל פרק (חדית`ה, כדי שתתחיל להבין במושגים) מתחילתו ועד סופו. כשתסיים, לך למראה, תסתכל על עצמך, ואם תוכל עדיין להסתכל ליהודי בעיניים ולקרוא לו מתנחבל, פשיםט ושאר הכינויים המזוויעים שלכם, שלח לי mail ואדע שהתקווה בת שנות אלפיים כנראה אפסה. אבל לא לפני, יפה נפש שלי, לא לפני. כמו שאתה ``הוגן`` עם טרוריסטים, תהיה הוגן עם בני עמך. אני לא מתנחל, גם אני גר במרכז הארץ, וגם לא שונא אותך. רק מרחם, בעיקר על האנשים הרבים שאני אוהב ושתפישתך רוצה להשמיד, ואני יודע שללא כוונת זדון.

תסלח לי מר .....nirbe !

לי לא איכפת בכלל, מה אומרים הערבים - ההתנחבלויות הן בעיה יהודית פנימית, חייבם לפרק אותם ויפה שעה אחת קודם!

מכיוון שאתה המחבל הראשי פה

אני מציע ראשית-לפרק לך את הצורה. זו תהיה פירוק ההתנחלות האי-חוקית שלך בפורום. וגם-תחילת הדרך לפתרון הבעיה הפלשתינאית אחרי שנפטר מהמחבלים שבפנים ומרעל העכברים שהם מפזרים,גם כאן.. אתה והערבי אליו חברת בלילה אפשר יהיה לשים גם למרי הפלשתינאי בתוך שבוע. מרק

לא,מהבוקר נמאס לי לראות את הסיסמאות

המתלהמות שלך בגנות המתישבים החלוצים בכל מקום-עד החידקל,אם יהיה צורך. מי שקם עם מנת רעל עכברים יומית-זה אתה. מרק.

אם לא הייתי מכיר אותך.....מרקון!

הייתי חושב שאתה ערבי - שמדובר בערבי שרק רוצה לקלל יהודי ולסכסך בין היהודים!

מה אני יכול לעשות.....מרקון?

ירשלים עיר שלא חוברה לה יחדיו - אבל בכל זאת יש בה שליש ערבים!

למעלה