המצב כיום בפורום

zappon

New member
חס וחלילה אני לא מצדיק אותו,מה הקשר

בכלל על אמיר קץ? מי דיבר עליו דובר על יחס בכללי בפורום. אני האחרון שיצדיק גנבים,דלית אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. מצידי שיסלקו אותו מפה אבל אני מדבר על הרבה מקרים אחרים של ציניות ויחס לא יפה של ותיקים פה כלפי חדשים.

קרא שוב את השרשור.

אתה הסכמת והצדקת את דבריו של טל הלבן. טל הלבן הביא את אמיר כץ כדוגמא מייצגת (ויחידה) לטענותיו. כיצד עוד אפשר לפרש זאת? אני מתייחס לכל מקרה לגופו אלא אם יש סיבה לא לעשות זאת. המקרה היחיד שהובא לידיעתנו, שאליו הופנו קישורים ושנכתב במפורש - אמיר כץ. לא הובא אף מקרה אחר. גם לא על ידך. אתה הגנת על המקרה הזה, משמע תקפת את אלו שטענו שאולי אמיר כץ היה פחות מצדיק במקרה הזה. ועכשיו אתה מיתמם? יש לך טענה ספציפית? הבא אותה. אל תדבר בעלמה.

zappon

New member
מצטער לא קראתי את כל ההודעה שלו

אני לא מגן על המקרה הזה אם הוא מתואר כמו שכתבת. אני מדבר באופן כללי(להוציא את אמיר כץ). כמובן שאני לא יתחיל לחפש ולהביא דוגמאות כי זה לא יהיה במקום. אני חושב שזה יהיה יותר נעים לכולם אם יהיה פה פחות ליגלוג על חברי הפורום השונים פחות ציניות וסרקסטיות,בזה דלית אתה חייב להסכים איתי. כמובן שטרולים זה דבר אחר ולא מתיחסים אליהפ כבר,אבל אני לא מדבר על טרולים.

Tonjin

New member
ידידי היקרים זאפון ובוסון - ישנם

הרבה פורומים לאמנויות לחימה בשפה האנגלית, החברים הישראלים בהם במיעוט מוחלט והמנהלים כולם בעלי אזרחות זרה, אם המצב כל-כך מפריע לכם - ההרשמה בחינם....

zappon

New member
טונגין ידידי היקר יש לי רעיון והוא

כלדמן:(נראה לי שיש פורום כזה אבל אם לא) נפתח פורום חדש בשם "צינים ומגעילים" וכל פעם לפני שיכנסו לפה מי שצריך שיכנס קודם כל לפורום הזה יוציא את כל היום שעבר עליו בהודעות ציניות וסרקסטיות ואז שיכנס לפורום הזה כשהוא בן אדם נחמד יותר זמנית. ואגב המצב לא מפריע רק לנו יש עוד הרבה שנאלמים אז אל תשים אותנו במיעוט ובכך לומר הרוב ככה ומי שלא רוצה שילך.

Tonjin

New member
שים לב שלא אמרתי ללכת....

היה נראה לי שהמצב מציק לך והצעתי לך דרך אחת לפתור אותו.... לדעתי להגיד 'זה פורום של ישראלים מגעילים' זה לא יותר פרודוקטיבי מלהציע למישהו 'להגר' לפורום אחר.... (וגם פחות משעשע ממנה מוצלחת של ציניות במקומה...) מבחינתי לפחות אתה כמובן מוזמן להשאר!.

Tonjin

New member
נו טוב - זו לא תהיה הפעם הראשונה בה

לא הצלחתי להבין נכון משפט בן שורה אחת.....

Tal The White

New member
כנראה

שגם אני כתבתי את ההודעה הזאת בצורה לא נחמדה כל כך...
אני לא בא לבקר או לעצבן פה אף אחד, אני רק חושב שכדאי לנסות ולהיות יותר נחמדים או לפחות פחות עוקצניים, אפילו לכפויי טובה או סתם מגעילים. Turn the other cheek כמו שאומרים.

Amir Katz

New member
חברי הפורום היקרים

להתחלה אני יבקש סליחה שיש לי שגעות כתיב את על חיי השקעתי באומנויות לחימה כך שלא היה בראש שלי ללמוד בבית ספר אבל זה לא קשור. בהתחלה היה לי רעיון לפתוח אתר שהיה מאגר מידע גדול לנושא אומנויות הלחימה כדי שיהיה לאנשים מקום טוב ללמוד מימנו (וגם לי) נכנסתי לאתר www.wushu.co.il ולקחתי משם מאמרים הגלל שלא היא בשום דף כל הזכויות שמורת ל..... פרסמתי את המאמרים עם הקרדיט של הכותב (ולא סמתי את כתובת האתר). יתקשר אלי מר זאב פוקס ואמר לי והסביר שזה לא בסדר, אני יבנתי אותו ומיד הורדתי אותם ואז בקשתי את אישור לפרסום המאמרים, ותשובתו היתה כן חזרתי לפורום זה ובקשתי סליחה על הפיסום בלי לבקש אישור ואז נתתי הודעה כאן לתרומת מאמרים לטובת האתרף אנשים תרמו וממשיכים לתרום ושרשמתי בשרשור הקודם "שיש אנשים רדודים" לא יתכונתי לזאב ולא לדוד אבל יש אנשים שהם רדודים ואין מה לעשות הם תמיד ישארו מתנסים. ובקשר לLOBO זהו תלמיד לשעבר שלי שמשתמש בכינוי שלי אז כל הודעה מימנו אינה קשורה אלי ולא בא מימני אני רוצה שתבינו הפורטל הזה הוא לכל האנשים המתעסקים באומנויות לחימה וגם לאלה שרק מתעניינים, היוזמה היא שלי ההשקעה של האיחסון וכל הדברי הנחוצים הם שלי אז אתם אומרים שאני לא תורם כלום. אז לטובת כולם תפסיקו לבקר בצורה מגעילה, ולא להיים על אנשים שהם עם יצדיקו משהו אז לא תקראו את ההודעות שלהם בס"כ אנחנו אנשים שמתעניינים באותו נושא ורוצים את אותה מטרה זה שיש לי שגעות כתיב ואני לא כותב במילים גבוהות לא אומר שאתם צריכים לתת לי יחס מגעיל. אז כל האנשים שהאף שלהם למעלה מפחנתי עם רק הורסים ועוד דבר שאולי מעצבן אנשים כאן זה שאני צעיר (19 וחצי) ולדעתם משצעיר לא יכול להדריך אחרים, זו טעות גדולה העבר שלי והרקורד , גדולים וזה בלי להיות שחצן אני מקווה שהבנתם אותי ושוב סליחה על שגעות הכתיב אמיר כץ

chataka

New member
בהצלחה

אם תקרא ותכתוב הרבה, ועכשיו כשאתה מנהל אתר אפשר לצפות שזה מה שיקרה, בטח גם ישתפר מצב הכתיב. (בנתיים טיפ קטן, גם בשביל האתר שלך- אתה יכול לכתוב קודם בוורד, לעשות spellcheck- בדיקת איות, ככה גם תראה את הטעויות שלך ואיך נכון לכתוב, ואז לעשות קופי פייסט ולשחרר לחלל הרשת.אני מכירה מישהו שלימד את עצמו לכתוב באנגלית ככה) יש לך מזל גדול שנפלת על זאב עם הפאדיחה ההיא של המאמרים. בנתיים- עושה רושם שיש לך מה ללמוד, כמו לכולם, אז אולי תבוא לפה (גם) בשביל להתייעץ ולשאול וללמוד? יהיה מי שיעביר ביקורת ויהיה כנראה גם מי שיענה. אומרים שיש מקום לכולם :) שיהיה בהצלחה.

Tonjin

New member
בהצלחה!

לא נראה לי שאף אחד תקף אותך אישית פה, ובטח שאני אישית לא התכוונתי לעשות את זה - צורת הביטוי שלך הכעיסה מספר גדול של אנשים ולכן חלק מהתגובות נוסחו כפי שנוסחו. כמו שראית כאן כבר מתנהל דיון של הפקת לקחים בקשר למה שקרה (אני מציע לך אולי, אם תרצה - לעשות אותו תהליך בצד שלך) בכל מקרה, לא קרה שום דבר.... כמו שאתה אומר כולנו מתעניינים באותו נושא ורוצים אותה מטרה ולכן גם אם יש חילוקי דיעות פה בפורום (ויש לעיתים קרובות...) בסופו של יום נראה לי שכולנו בכל זאת 'חברים'... שוב, לא התכוונתי להעליב אותך ומקווה שלא עשיתי את זה ושוב - בהצלחה!

Amir Katz

New member
אני שמח שעכשיו הכל ביסדר

אני מפקש סליחה עם פגעתי במישהו

למעלה