חברי הפורום היקרים
להתחלה אני יבקש סליחה שיש לי שגעות כתיב את על חיי השקעתי באומנויות לחימה כך שלא היה בראש שלי ללמוד בבית ספר אבל זה לא קשור. בהתחלה היה לי רעיון לפתוח אתר שהיה מאגר מידע גדול לנושא אומנויות הלחימה כדי שיהיה לאנשים מקום טוב ללמוד מימנו (וגם לי) נכנסתי לאתר www.wushu.co.il ולקחתי משם מאמרים הגלל שלא היא בשום דף כל הזכויות שמורת ל..... פרסמתי את המאמרים עם הקרדיט של הכותב (ולא סמתי את כתובת האתר). יתקשר אלי מר זאב פוקס ואמר לי והסביר שזה לא בסדר, אני יבנתי אותו ומיד הורדתי אותם ואז בקשתי את אישור לפרסום המאמרים, ותשובתו היתה כן חזרתי לפורום זה ובקשתי סליחה על הפיסום בלי לבקש אישור ואז נתתי הודעה כאן לתרומת מאמרים לטובת האתרף אנשים תרמו וממשיכים לתרום ושרשמתי בשרשור הקודם "שיש אנשים רדודים" לא יתכונתי לזאב ולא לדוד אבל יש אנשים שהם רדודים ואין מה לעשות הם תמיד ישארו מתנסים. ובקשר לLOBO זהו תלמיד לשעבר שלי שמשתמש בכינוי שלי אז כל הודעה מימנו אינה קשורה אלי ולא בא מימני אני רוצה שתבינו הפורטל הזה הוא לכל האנשים המתעסקים באומנויות לחימה וגם לאלה שרק מתעניינים, היוזמה היא שלי ההשקעה של האיחסון וכל הדברי הנחוצים הם שלי אז אתם אומרים שאני לא תורם כלום. אז לטובת כולם תפסיקו לבקר בצורה מגעילה, ולא להיים על אנשים שהם עם יצדיקו משהו אז לא תקראו את ההודעות שלהם בס"כ אנחנו אנשים שמתעניינים באותו נושא ורוצים את אותה מטרה זה שיש לי שגעות כתיב ואני לא כותב במילים גבוהות לא אומר שאתם צריכים לתת לי יחס מגעיל. אז כל האנשים שהאף שלהם למעלה מפחנתי עם רק הורסים ועוד דבר שאולי מעצבן אנשים כאן זה שאני צעיר (19 וחצי) ולדעתם משצעיר לא יכול להדריך אחרים, זו טעות גדולה העבר שלי והרקורד , גדולים וזה בלי להיות שחצן אני מקווה שהבנתם אותי ושוב סליחה על שגעות הכתיב אמיר כץ