המצב בלתי נסבל !!!

מ י ל ר

New member
אללה מאפ קראש!

אין כמו להכנס ל-FM ולחטוף בעיטה! אבל תמיד אחרי פאצ'ים יש האקרים... המצב עכשיו היה טוב עד שיצא עוד עדכון חכו בטח מה ההאקרים מתחננים לנו לשחקן נגד שחקן...

הלוואי וזה היה רק שם.. זה גם בעיר החדשה הזו

וזה סיוט

מ י ל ר

New member
אךךך עם העבודות החדשות!

הצלחתי להגיע למצב שאני יכול לחצוב, ואפשר עד 100 ביום משהו כזה.. שחוצבים זה מעלה את אחד הסקילים (זה שנותן התחמקות ודיוק) ככה שמצאתי את עצמי חוצב עד שהסקיל מלא להיום D: קיצר אין לי מושג איך לייצר דברים וכול זה, פשרתי מיזה עד שיהיה הסבר יותר מובן.

הסבר קצר

כמו שהיית עושה עם הסקיל מייקר זה בדיוק אותו הדבר רק שהפעם אתר חוצב על מנת למצוא את האורים והשטויות..... תסתכל כתוב לך מה אתה צריך לכל אחד מהחפצים למקרה שאתה רוצה להכין בגד או נשק אם אתה בחרת מאחת המקצועות האלה כמשני.... עד עכשיו הצלחתי להעלות את המקצוע של הנשקים לרמה 2 |(וזה מאוד קל כשאתה מקבל 100 נקודות פר ייצור {במידה ומצליח...}) הבעיה שלי דווקא היא לגלות איך עושים MONSTER CRYSTAL...... ושלא לדבר שהתכשיטים הייה יותר קשה לעלות כי צריך להכין יותר אורים בשבילו.. שלא לדבר שהDC חוגגים.

גם בברה המצב לא מזהיר...

אלוהים ניודע איך הצלחתי להעלות את שני המקצועות שבחרתי על הסיגנו לרמה 2 אבל על הראשית נותר לןי לעלות את המקצוע המשני (תכשיטים) לרמה 2.... ושם יהיה לי גם יותר קשה כי צריך יותר אורים ושטויות ואי אפשר אם המפה איטית או קורסת כל 5 דקות

הצלחתי עם הראשית אולי את יודעת

איך אני מייצרת את זה?? זה הכי בעיה לי להבין כי כל מה שאני צריכה חוץ מזה לא סיפור ואוכל כבר להכין טבעת עם 3 אינט! (שתחליף לי טבעת זומבי של +1...)

הבנתי את רוב הטריקים

של החחרטא... המכרה לא בעיה להעלות זה סך הכל לקצור ולהכין אורים... הבעיה עם המקצוע השני זה כאילו להכין חפצצם לאוויר כדי להעלות אותו רמות אבל עד שיש לי משהו שאני כן רוצה להכין אני לא יודעת איך להכין את כל מה שדרוש....

Guid

New member
לפי מה שאני מבין,

את הitem crystal את מכינה על ידי פעולת Extract (או משהו כזה) שאפשר לעשות עם אחד המקצועות (לא יודע איזה) עושים את הextract לחפץ אקוויפ כלשהו, ואז החפץ נעלם ומקבלים במקומו אייטם קריסטל. וכמו במייקר- לכל אייטם קריסטל יש רמה, וכשממירים חפץ ברמה מסויימת אז מקבלים אייטם קריסטל לרמה שלו... (זה נורא בכללי, ועשיתי את זה רק פעם אחת כך שזה לא מדע מדוייק)

השאלה אם איזה מקצוע בדיוק??

ואם אני צריכה לעשות חפץ רמה 90 זאת אומרת לקחת חפץ של רמה 70-90

Guid

New member
אין לי מושג,

ואני חושב שלשאלה השניה שלך את תוכלי למצוא תשובה במשחק עצמו. תנסי לבדוק אם רשום בתיאור של האבן לאיזה טווח רמות היא. אם רשום, אז אני מניח שהחפצים שאת צריכה יהיו אמורים להיות בטווח הרמות האלו... ושוב, אני יוצא מנקודת הנחה שזה מבוסס על העיקרון של האבנים שהיו במייקר...

Guid

New member
טוב, אני FAIL

שכחתי שצירפת תמונה למעלה...
אז כן, לדעתי את צריכה להמיר חפצים ברמות 70-90...

עם ניר פתרנו את התעלומה.... אתה יכולת

ליצור אותו כי אתה אלכימאי... בשונה ממני אני אל יכולה ליצור את זה....

אני עוד לא יודעת

איזו עבודה זו? אבל אני אנסה ללמוד את הדברים ולעלות הסברים ותמונות. יש לי בנתיים MINER ו JEWELIST על ההרואית. ויש לי HERBALIST ו ALCHEMIST על הקוסמת.

אני וויתרתי על אלכימאי....

אני הולכת נטו על העבודה של הMINIER ושתי העבודות של אחת זה הכנת התכשיטים והשניה של הביגוד/נשקים... בגלל זה אני שואלת.... שאני רוצה להכין את הטבעת (תראי שם בטעות לרמה 90..) הוא מבקש את הקריסטל הזה שאני לא יודעת איך להכין....

למעלה