המפתחות אצל נטע

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

שקדי

New member
רק אם.....אבל בעצם.........

בשביל מה????? וכבר שנו חזלזלינו ז´´ל........ אל תדון את שקדך.....עד שתבדוק בציציותיו לא בדקת......אל תדוני......

גם. גם.

באיזה ספר היה סיפור עם גיבור או אנטי-גיבור בעצם שקראו לו גמ-גם? ייתכן באחד מספריו של פוצ´ו?

הקפטריה בטבריה

קודם בונים את הקפטריה למעלה, בשביל החבר´ה, ורק אחר כך את הבנין למטה. ואיך יגיעו המים לקפטריה? עם צינור גומי, מאלומיניום.

magy

New member
הבאת לי את החיוך הראשון היום.....

))))))))))))))))))))))))) אין יותר גומי.......בּלסטיק מכיר את הבדיחה....??? אישה ניגשת לקיוסק.........(לא פיצוציה, קיוסק) (הרומנים נהגו להגיד "קיושק") ומבקשת "קולה" אומר לי הבחור : "גיברת, בּכית"? אומרת לו האישה : "זה לא העסק שלך, ביקשתי קולה" שואל שוב הבחור : "גיברת , בּכית"? האישה תפסה התעצבנות........קריזתית........וצעקה עליו...... שזה בכלל לא מעניינו אם היא בכתה או לא......ובכלל היא ביקשה לשתות ולא התעניינות במצב הרוח שלה.........חוצפן אחד........... אמר לה הבחור : "גיברת, בקבוק או בּכית"? (פחית) ככה זה גם בבנק הבועלים........
)))

אפי לוג

New member
תביא עוד בירה

תביא עוד בירה, היא אמרה לברמן, ותקעה גרעפס. למה הייתי צריכה להתחתן עם הדרעק הזה, שנמצא כל היום בים, ומספר לי ספורים שהוא עסוק בצלילות, ירידה לתהומות ושמירה על נתיבי ים. ואולי בכלל, הדרעק הזה, מתעסק כל היום עם בתולות ים, צולל לנימפות ומלקק צדפות? ואני, לבד בבית, עם הקילשון המטופש שלו. תביא, תביא עוד בירה, שרקה אשתו של נפטון לברמן ותקעה עוד גרעפס.

magy

New member
תעזבי את הבירות

איפה הליקוק??????????????????????????????????????????????????

magy

New member
נו, אני מחכה..............

יוחזר לאלתר הליקוק............... ויפה שעה אחת קודם..... אפשר גם שעה אחר כך......

ככה? עברנו לכחול ?

גבר יוצא ערום ורענן מהמקלחת, נכנס למיטה מוכל להתחיל "במצווה", והגברת... "נורא כואב לי הראש" אומרת.. "מצויין" עונה הגבר "לגמרי במקרה, היום ולא מצאתי את הטלק, שמתי אבקת אופטלגין על הקטן (או מחמדי בלשון הנוסע השמיני).. "את רוצה את האופטלגין דרך הפה או בתור נר ". ערב טוב לכן.

magy

New member
פויה פויה פויה , תביאי עוד אחת../images/Emo13.gif

גל-עמית

New member
א-פרופו בירה ולפני שאני "מתקפל"..

....בשד´ רוטשילד, מסתובב "עליז" ומחפש "מטרה". עובר בין הספסלים... על אחד מהם, פוגש הומלס...ישן. בודק אם ההוא ערני...מנדנד אותו כשאין תגובה, מפשיל בזהירות את מכנסי ההומלס ואת תחתוניו ו"מפמפם"...עד שגומר.. מסדר לו את בגדיו, שם לו בכיס 50 ש"ח והולך...בבוקר קם ההומלס, רואה 50 ש"ח מבצבצים מכיס המקטורן שלו, חוצה את השדרה, נכנס למכולת ומבקש בירה "מכבי" ב- 50 ש"ח. מקבל ושותה עד שמשתכר.....חוצה שוב את השדרה, נשכב על הספסל ונרדם....בערב מגיע שוב ה"עליז", שוב אותו סיפור..."מפמפם" ומשאיר 50 ש"ח....וההומלס, אותו דבר, חוצה.....נכנס למכולת מזמין ב- 50 ש"ח בירה "מכבי" שותה, משתכר וחוזר חלילה...... ביום ו´, נכנס ההומלס למכולת ומבקש עבור 50 הש"ח - בירה "גולדסטאר"....משתומם המוכר ואומר לו שייתן לו "גולדסטאר" אבל שיסביר למה כל השבוע "מכבי" והיום "גולדסטאר" ????? עונה ההומלס: "לא יודע מה קרה לי אבל כל השבוע, מ"מכבי" - כואב לי התחת"...........

אקדוחן במערב הפרוע

מתפרץ לסלון, שולף ויורה למוות בארבעה שחקני פוקר שישבו סביב השולחן. אחרכך ניגש למוזג הרועד מפחד, מצווה עליו להתפשט ואונס אותו. למחרת הסיפור חוזר על עצמו. נכנס, שולף, יורה ואונס את המוזג. ביום שאחרכך מתפרץ שוב לסלון אבל אז המוזג נעמד לפניו ושואל אותו: "למה אתה צריך להרוג את המסכנים?" "כי אני אוהב אותך כשאתה רועד ומכווץ", ענה האקדוחן.

אז ברוח השירשור

אשה אחת נכנסה למכולת כדי לקנות מסטיק לילד שחיכה בחוץ עם בעלה. "תן לי בבקשה גומי לאישה (לעיסה, אבל המבטא, מה לעשות)" ביקשה. המוכר נבוך לא הגיב. "תן לי בבקשה גומי לאשה, ותזדרז, בעלי מחכה עם הקטן בחוץ", זירזה אותו.

עיניים

New member
זוגלו - בק,,,,,

לפי הלך הרוח של דבריך - לא כל כך בטוח שאתה שמח על חזרתה של מגי,,,,
רציתי לומר מילה: אתמול שוחחתי ארוכות עם מגי בטלפון, כאשר לאורך כל השיחה שאלתי השכם והערב: תחשבי איך *את* היית רוצה לראות את הפורום. אסור לשכוח שהפורום הזה הוא יציר כפיה של מגי, והיא משקיעה בו את נשמתה (ואני בטוחה שאין חולק על דברי), ולכן חשוב היה לי לדעת מה היא עצמה היתה רוצה. הקשבתי לדבריה, שהיו מהולים בסערת רגשות קשה, רשמתי לי אותם אחד אחד, ולבסוף אמרתי לה: את כל זה עלייך לכתוב בפורום. ככה את רואה את הפורום, וכך את חושבת שהוא צריך להתנהל. אני עצמי אינני "פרווה". גם לי יש דעות לגבי התנהלות הפורום, בחלקן שונות מאלה של מגי. תעיד כאן מגי עכשיו - אם הערתי על איזו דעה שלה, עירערתי, או הבעתי את דעתי. הבעתי הסכמה לנסח לה את הדברים כאשר ביקשה זאת ממני - ותו לא. אני מכבדת את מגי ואת פועלה. אני חושבת שמגיע לה הכבוד הזה, היא הרוויחה אותו. אני חושבת שכולנו צריכים לכבד אותה ואת שאיפותיה, ולעזור לה. דבריך, בן אהרון, איך לומר בעדינות - קצת קשים. יש בהם סממנים של התמרדות. אני יכולה להבין לליבך, ואני בטוחה שכל אחד מאיתנו ימצא משהו שלא לרוחו בהחלטות המנהלת (ומה לעשות - בשורה התחתונה - היא המנהלת, גם אם היא לא אוהבת את התואר). תפקידה הוא, כמו כל מנהל - לקבל החלטות וליישמן. ואלה - ההחלטות שלה,,,, (ואגב, רוב מה שהעלת - נמצא בכתובים). אני סבורה שעלינו לזרום "עם" ולא "נגד".

זהבוש

New member
בן אהרון ,כל מילה בסלע../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

יישר כח,לך מגי המשיכי כפי שהיית ושלא תיתני לאף אחד לשנותך וגם לא את הפורום הזה שעושה לי כל כך טוב על הלב, ולא רק לי אמן סלע,

למעלה