המפתחות אצל נטע

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

שקדי

New member
אז תגידי........../images/Emo8.gif

לפחות טאג ליין מגיע לי על זה????? כפרשן החצי רסמי של המנהלת או אולי אפילו יותר מזה............. ושלומי??? טוב תודה......ממשיכים במסע החיים.......

magy

New member
זה מה שיעשה לך טוב במסע החיים?

טאג ליין???????

שקדי

New member
אם אפשר משהו אישי.......

שנחזור כאןכולנו לימי התום.....פלוס פלפלים נוסטלגיים ואחרים וכל הרעה כולה......כעשן תכלה...... יותר טוב????????

magy

New member
פנה במסר אישי אל כולם

ושם תביע את בקשתך.......... זה תלוי בכל אחד לחוד.....ובכולם ביחד..... היום היה לנו יום שקט......ויפה............אפילו צחקנו....... חיכינו לך כדי להתפרע....... כשיהיה לך זמן.....שב לקרוא קצת

שקדי

New member
הללללללוווווווו.....כולם../images/Emo2.gif

טוב......כבר בטח קראו קרעתי את עיני.....וקראתי.....את שנכתב היום ובאמת.....אפשר גם אחרת אז יאללה.....חזרנו לשטויות.....

זהבוש

New member
מגי הצילי אותי מסרים רבים../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

מגיעים, ואין לי שום אפשרות לפתוח אותם, כנראה ששכחתי את הסיסמה שנתתי, ואני לא מצליחה להכנס, אולי תנחי אותי איך שולפים את הסיסמה מחדש תודה רבה

magy

New member
איך את נכנסת לפה?

בלי סיסמא? כי הסיסמא היא אותה סיסמא............ בכל מקרה. אני חייבת לברר מה עושים......... מחר ארים טלפון לבדוק........כרגע אין אף אחד שם....

זהבושששששששש

הרגת אותי עם הססמא העלומה שלך אולי תשימי כבר ססמא שתזכרי? כמו מספר הבית/נעליים/גיל/טלפון שלך? עם האות הראשונה שלך שמך? לי יש ססמא אחת למבחר שמות בפורומים שונים במינויים שונים לאתרים שונים זוכרת רק את זה זהו אחרת לא אזכור כלום

magy

New member
אני מציעה לשים את שקדי בעצמו

בתור טאגליין

שקדי

New member
את מדברת עלי או אלי??../images/Emo2.gif

התבלבלתי כבר מרוב שירשורי שירשורים או מהשחרור המפתיע של הצדקת.....ומחמדיה ושיר אני תמיד מוכן לקבל......ולתת......במתנה

magy

New member
לא תזיק לך

שיחה עם איש מקצוע....... לא להכיר אותך.....ממש שינוי באישיות אתה חושב שזה בריא לך?????????? השתחררו לך כמה ברגים........ או שהתמונה הזו, אשמה בכל....
))))) (מתלוצצת- ברור לך? לא?)

magy

New member
אם נתפוס רגע של רצינות

השקדי שהגיע לפני מספר חודשים לפורום......היה שונה מהשקדי של השבועות האחרונים..........שינוי מהותי השתחררת??????? ראיתי שאפילו 11 חטף הלם. יש שיקראו לזה.... מטמורפוזה..... יש שיקראו לזה בשם אחר......(רפואי)

magy

New member
אם את אומרת..........את

כנראה יודעת.......
כן, הוא כייפי כזה.....כאילו...... עוד מעט יתחיל גם לעשן.......
סימן , שאפשר להשתנות.......בגלל הסביבה??????. בכל גיל? בכל מצב? מה דעתֶך?

למעלה