יום טוב לכם...... ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif
לאחר ששלחתי את "הודעת המפתחות" אתמול אחר הצהריים, לאחר שקראתי את התגובות, לאחר שתיבת המסרים שלי הוצפה במסרים - התעשתתי, שקלתי שוב את הנושא (החשוב לי כל כך), והגעתי להחלטה. הכינוי "מנהלת" אינו ולא היה מעולם לרוחי. איני מחפשת לי תארים של כבוד. אני רוצה להרגיש כאחת מן השורה, להרגיש חופשיה לכתוב ככל העולה על רוחי, ולהיות חשופה לביקורת כמו כל אחד מכם. כיוון שהחלטתי להתמודד עם ה"תפקיד", אמשיך לעמול למען הפורום, להעשיר בלינקים ונושאים נוסטלגיים באותה שמחה בה עשיתי זאת עד היום. התברכנו פה בכותבים מעולים לכל הדעות. ויותר מכך שיש לשמור עליהם - שאיפתנו היא לגרות כותבים טובים נוספים להצטרף אל הקיימים. אתם יודעים: כותבים חדשים - נושאים נוספים, זכרונות אחרים, גירויים חדשים. פורום חי, מעניין, מגרה את העין והזכרונות. וכך הגעתי להחלטות, בהן אני רוצה לשתף אתכם: א. הפורום, כשמו - כן הוא, והנושאים הנוסטלגיים, שהם שמשכו אותנו לכאן, יהיו עמוד שידרתו, עליו נתרפק, נזכור, נחפש תמונות, נושאים מהעבר חמרים כתובים, סיפורים ושירים. נשתדל כולנו. נשקיע יותר. ב. אין כל מניעה לסטות מדי פעם, ולשתף בחוויות שקורות אותנו בימים אלה, לכתוב שירים, סיפורים, בדיחות, קטעי מידע רלוונטיים, ואף לגלוש קצת לכיוון נושא הפורום השכן (קריצה) כמו שהיה כאן עד היום. כמו כן אין כל הגבלה להשתמש בחיבוקים ונשיקות המחזקים את תחושת החמימות אצל כמה מאיתנו, אם כי בפרופורציות הנכונות, כפי שכבר כתבה מישהי השבוע. ג. החל מהערב, יעמוד לרשות חברי הפורום לוח מיוחד עליו נוכל לברך כראות עינינו כל מי שחוגג אירוע כלשהו, (או לחילופין - לקלל)
הלוח ייקרא "לוח האירועים" והלינק אליו ימוקם בראש הפורום. כל המעוניין לשתף את החברים בשמחתו - יפתח "הזמנה למסיבה", והחגיגה הפרטית תעבור ללוח האירועים. (ותודה לאחותו שהעלתה את הרעיון). עיניים השתמשה באופציה הזו כדי לספר משהו והביאה את הלינק..של הלוח. ד. לפעמים גם בא להתקשקש סתם... אני יודעת... גם לי בא לפעמים... אני מציעה שנקבע לנו פעם - פעמיים בשבוע, בשעה הנוחה לכולנו, להתכנס בחדר הפרטי שלנו, בצ´ט נוסטלגיה, ונהפוך אותו לבית הקפה השכונתי שלנו. שם נוכל להתפרע, להשתטות, לקשקש את השטויות שלנו, ולומר כל מה שעולה על דעתנו. ודרך אגב, יש דינמיקה גם בצ´ט, ותתפלאו כמה יכולה להועיל הדינמיקה הזו לדינמיקה של הפורום. ה. איני מתכוונת להשתמש באופציית המחיקה בכל הנוגע למי מחברי הפורום, (אלא אם כן פנה אלי חבר פורום בבקשה למחוק הודעה שלו עצמו). אנחנו מספיק מבוגרים על מנת לענות ברמה נאותה על כל הודעה לגופו של עניין, ולעקוף מכשולים - גם של פגיעה אישית, כאשר ברור מעל לכל ספק שמטרת ההודעה היא דעה לשיפור הפורום, ולא הפגיעה. ו. וכימים ימימה - אני לרשותכם בכל עת, אם במסרים, במייל או בטלפון. (לא כמנהלת, אלא כגולשת בפורום) (וכל הזכויות שמורות לעיניים שיודעת לנסח כל כך יפה הגיגים שהעליתי באזניה) וכמובן , איך אפשר שלא לסיים במשפט......... אתם יודעים שאני אוהבת אתכם?????????????????