המפתחות אצל נטע

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
המפתחות אצל נטע

מנהלת הפורומים. מי שרוצה אותם........יכול לקבל.... נשבר לי.....................

מה לעשות אבל ..........

עד היומ הזה אני לא נועלת את דלתות ביתי לכנ אינ לי ממש צורכ במפתחות השארי והשאירי את המקומ פתוח לרווחה אני אישית אוהבת לא להיצמד לשמות מחייבימ תגידו - כל יפה היא יפה? כל עליזה היא עליזה? כל ששונ זה שמחה? הניחי לזה

עיניים

New member
היום - כבר אין מפתחות,,,,,

היום הכל הולך על כרטיסים מגנטיים, ולא סתם כרטיסים מגנטיים, אלא כאלה שטביעות אצבעות שלך מוטבעות בהן בדך סודית, כך את - והפורום הזה. ה"מפתחות" לפורום הזה - כמוהן ככרטיס המגנטי. טביעות צבעותייך טבועות בו, וכמה שתגידי: "קחו אותו ממני" - לא יעזור כהוא זה. אומרים: שני יהודים - עשרים דעות. הפסיקי להתייעץ עם חברי הפורום. לכל אחד - דעה משלו המשרתת מטבע הדברים את האינטרס האישי שלו. זו הסיבה שלא מחלקים מפתח לכל חבר פורום. את המפתח - את קיבלת. קראי שוב את דבריה של הילי. הפעילי שיקול דעת. חישבי מה טוב לפורום - ומה לא. קבלי החלטות - ויישמי אותן. התמודדי במקום להרים ידיים. אין לי ספק שכולם כאחד יקבלו את החלטותייך, ויעמדו מאחריהן. הֵיְי את !!! ותפסיקי לזרוק מפתחות! פעם, זרקו לי מפתח שוודי על הראש - עד היום נותרה שם צלקת,,,, והספקת לתהות על קנקני מספיק כדי לדעת שאת טובתך ואת טובת הפורום אני מבקשת.

אני מסכימה

המפתחות בידיך וגם המחקים בידיך השתמשי בהם בהתאם ראית את התגובות נמאס ממריבות נמאס מעלבונות הפעילי את שיקול דעתך את המנהלת. מישהו אמר שלנהל תמיד זה רק כיף? ממש לא. אנחנו מכירים את זה ובכל זאת ממשיכים.

שקדי

New member
מצטרף ומוסיף.........

חבירה מנהלת.......תישארי תישארי אוהבים ורוצים אותך.........כולם............

זהבוש

New member
אומרים שזה הכי קל לזרוק../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

וזה וודאי לא מתאים לך, לפחות כפי שאני למדתי להכיר אותך, אומנם אני כותבת מעט, אבל לקרוא אני קוראת הכל, לא מחסירה אף מילה שנכתבת, ותאמיני לי יש לי הרבה מה להגיד, אבל אין צורך כולם כבר אמרו הכל, ואנחנו כלומר את ואנחנו נמשיך בדרכנו כאלו לא קרה כלום, וכל מי שאינו ראוי, אינו רצוי, ואנחנו נמשיך כפי שהיינו תמיד בדרכך, עמך תמיד, מפה ומשם כולם רוצים ונהנים מהנהלתך, וכפי שכבר אמרתי, למי שלא מצא את מקומו, שלום, הדלת פתוחה
להתראות ביום שני

גל-עמית

New member
שבוע טוב ובוקר טוב לכולם.....

- זה מה שיש לי לומר הבוקר........את השאר - ...הכל כבר נאמר....

magy

New member
יום טוב לכם...... ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

לאחר ששלחתי את "הודעת המפתחות" אתמול אחר הצהריים, לאחר שקראתי את התגובות, לאחר שתיבת המסרים שלי הוצפה במסרים - התעשתתי, שקלתי שוב את הנושא (החשוב לי כל כך), והגעתי להחלטה. הכינוי "מנהלת" אינו ולא היה מעולם לרוחי. איני מחפשת לי תארים של כבוד. אני רוצה להרגיש כאחת מן השורה, להרגיש חופשיה לכתוב ככל העולה על רוחי, ולהיות חשופה לביקורת כמו כל אחד מכם. כיוון שהחלטתי להתמודד עם ה"תפקיד", אמשיך לעמול למען הפורום, להעשיר בלינקים ונושאים נוסטלגיים באותה שמחה בה עשיתי זאת עד היום. התברכנו פה בכותבים מעולים לכל הדעות. ויותר מכך שיש לשמור עליהם - שאיפתנו היא לגרות כותבים טובים נוספים להצטרף אל הקיימים. אתם יודעים: כותבים חדשים - נושאים נוספים, זכרונות אחרים, גירויים חדשים. פורום חי, מעניין, מגרה את העין והזכרונות. וכך הגעתי להחלטות, בהן אני רוצה לשתף אתכם: א. הפורום, כשמו - כן הוא, והנושאים הנוסטלגיים, שהם שמשכו אותנו לכאן, יהיו עמוד שידרתו, עליו נתרפק, נזכור, נחפש תמונות, נושאים מהעבר חמרים כתובים, סיפורים ושירים. נשתדל כולנו. נשקיע יותר. ב. אין כל מניעה לסטות מדי פעם, ולשתף בחוויות שקורות אותנו בימים אלה, לכתוב שירים, סיפורים, בדיחות, קטעי מידע רלוונטיים, ואף לגלוש קצת לכיוון נושא הפורום השכן (קריצה) כמו שהיה כאן עד היום. כמו כן אין כל הגבלה להשתמש בחיבוקים ונשיקות המחזקים את תחושת החמימות אצל כמה מאיתנו, אם כי בפרופורציות הנכונות, כפי שכבר כתבה מישהי השבוע. ג. החל מהערב, יעמוד לרשות חברי הפורום לוח מיוחד עליו נוכל לברך כראות עינינו כל מי שחוגג אירוע כלשהו, (או לחילופין - לקלל)
הלוח ייקרא "לוח האירועים" והלינק אליו ימוקם בראש הפורום. כל המעוניין לשתף את החברים בשמחתו - יפתח "הזמנה למסיבה", והחגיגה הפרטית תעבור ללוח האירועים. (ותודה לאחותו שהעלתה את הרעיון). עיניים השתמשה באופציה הזו כדי לספר משהו והביאה את הלינק..של הלוח. ד. לפעמים גם בא להתקשקש סתם... אני יודעת... גם לי בא לפעמים... אני מציעה שנקבע לנו פעם - פעמיים בשבוע, בשעה הנוחה לכולנו, להתכנס בחדר הפרטי שלנו, בצ´ט נוסטלגיה, ונהפוך אותו לבית הקפה השכונתי שלנו. שם נוכל להתפרע, להשתטות, לקשקש את השטויות שלנו, ולומר כל מה שעולה על דעתנו. ודרך אגב, יש דינמיקה גם בצ´ט, ותתפלאו כמה יכולה להועיל הדינמיקה הזו לדינמיקה של הפורום. ה. איני מתכוונת להשתמש באופציית המחיקה בכל הנוגע למי מחברי הפורום, (אלא אם כן פנה אלי חבר פורום בבקשה למחוק הודעה שלו עצמו). אנחנו מספיק מבוגרים על מנת לענות ברמה נאותה על כל הודעה לגופו של עניין, ולעקוף מכשולים - גם של פגיעה אישית, כאשר ברור מעל לכל ספק שמטרת ההודעה היא דעה לשיפור הפורום, ולא הפגיעה. ו. וכימים ימימה - אני לרשותכם בכל עת, אם במסרים, במייל או בטלפון. (לא כמנהלת, אלא כגולשת בפורום) (וכל הזכויות שמורות לעיניים שיודעת לנסח כל כך יפה הגיגים שהעליתי באזניה) וכמובן , איך אפשר שלא לסיים במשפט......... אתם יודעים שאני אוהבת אתכם?????????????????

גל-עמית

New member
איך אנחנו מתלוצצים....?

...."ובא לציון גואל, וגלמידי לרשל...."........... בנות, אני גא בכן....גם - גאה בחן, גם - גאה בח"ן....... גם גאה.....(לא "פייגאלע"........ר"ל....)

magy

New member
חן חן, לחן שלך

לא, אתה לא פייגאלע, פייגאלע ביידיש......זה .........עליז.....סיסי, וכל יתר ההגדות.... אבל אתה דווקא כן עליז......

גל-עמית

New member
עליזות וכו´...........

ישנו השיר של ביאליק שבאחת משורותיו כתוב (שרים אותו במלעיל, כדרך שירה אשכנזית): ".....עליזים מתרוננים...." אני החלפתי ל- "עליזים מתרוממים"............... אגב "החלפות" - אני חייב למצוא היכן מסתתרת אצלי הקלטת של שירי תנועות הנוער, עם מלים "כחולות".......יש בה גם שירי חגים לילדים, עם המילים שאנחנו שרנו.....(אנחנו ה"פושעים"....).....

זוגלובק.../images/Emo132.gif

שמח על חזרתך מגי. אבל נראה לי שהפורום עומד לקבל תבנית שונה ממה שהיה עד היום. לא מקובל עלי, וגם לא אשחק, את המשחקים ."האסורים " בחדר האחורי. אמשיך לברך את החברים החוגגים יום הולדת. קבל עם ופורום. כאן בסלון! לא מתאים לי ללחשש לו ב"שושו" "יומולדת.." בחדר אחורי. למה מה קרה?הרגתי מישהו ? הפורום הוא תבנית נוף האנשים המרכיבים אותו. זה מה שנותן לשמות ולמסרים את הצבע והתלת ממדיות. למה להסתגף, להתחבא בחדר האטום ? אפשר לעסוק גם בבדיחות , בקישורים מצחיקים, תמונות. נושאים על סדר היום של הפורום, וגם נושאים על סדר היום הלאומי. מוכן לקרוא, גם, הודעה שמישהו הולך לחגוג. ואפילו לשתות קפה. למה בחצר האחורית? אחרת הכל ייראה כאן, שטוח. כמו הבולים של מס -מותרות. המדבקה שהשביתה את הפרייבטים בסוף שנות החמישים.פנקס חבר הסתדרות. המנוע של הרו-80. פרוסות הפסטרמה .של זוגלובק. וכ מה? יידבקו לי לתחת וינג´סו לי, כמו בפרסומת שלהם? "תחטוף ביס..." תחטוף ביס" !? תנו לנשום . מספיק . די לנו באויבי ישראל שלא נותנים לחיות בארץ הזו. התאבלתי כל השבוע שעבר על בורותי. על כי לא ידעתי . מת העיתונאי אשר כתב את "אבא´לה...." רוצה להשתגע.כאן! בפורום! לא רוצה שינקנקו אותי בשיטת הסלמי.

magy

New member
לא הבנת

תמשיך לעשות פה, את כל מה שעשית עד כה.............אוקי?????? קרא שוב את ההודעה גם אני לא רוצה שינויים.............שישביתו לנו את השמחה.... מה שהיה הוא שיהיה, אבל במידה.......זה הכל..... אבל אם תרצה נורא לקלל.......תתאמן קודם בלוחות.......
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) גש אליי אחרי השיעור לשיחה...... תביא איתך גם את היומן......
))))

מגי, מצטערת

אני הבנתי בדיוק מה שבן אהרון הבין קראתי שוב ועדיין מבינה בדיוק כמו קודם אם רוח הפורום שונה ולברך את החברים אצטרך ללכת ללוחות האחוריים ואצטרך לשמור שחלילה לא אטעה במילה או בזכרון אז כבר לא נעים לי ואני ה, רק כי נעים לי לפחות עד לאחרונה ראי את הפורום היום מושבת משמחה אז תסבירי שוב בבקשה

שקדי

New member
פרשנות שקדי לדברי מגי......

למעשה ....וזאת פרשנותי הלא מלומדת שום דבר למעשה לא השתנה באנו הנה לשמוח ולברך ולשיר ולפרגן ולשמוח ולטעמי ....מי שיש לו בעיה עם זה והוא במיעוט מזהיר....אז יש לו בעיה ואנחנו בשלנו.....והוא בשלו מקובל???????

magy

New member
סוף סוף מישהו מבין אותי

נכון שקדי........ מה שאמרתי....הוא בקצרה......המהות......... אז מה שלומך יקירי????

למעלה