[הכוונה היא ל0.73]
R ran 15 New member 21/4/07 #40 אצלי זה חמישה טבעיים..../images/Emo13.gif... אני שפוט לא אוהב לנגן עם מפרט...
L LightbuIb sun New member 21/4/07 #41 איבנז פול גילברט קניתי לפני שנה בערך איזה8 כאלה ונשאר לי עכשיו 1. ולא מוכרים אותם יותר איפה שאני קונה ..... מישהו יודע איפה מוכרים?
איבנז פול גילברט קניתי לפני שנה בערך איזה8 כאלה ונשאר לי עכשיו 1. ולא מוכרים אותם יותר איפה שאני קונה ..... מישהו יודע איפה מוכרים?
Y yotamn9 New member 21/4/07 #45 גם אני נואש, אבל יש שיטה לשחזור מפרטים! הגעתי למצב שיש לי 3 גילברטים ממש שחוקים. אז יש שיטה להחזיר את המפרטים לשימוש. פשוט לוקחים משייף ציפורניים, ומשייפים את המקומות השחוקים עד שמתקבלת צורה טובה, נוחה וחלקה. חוץ מזה שהכיתוב מחוק, המפרט הוא כמו חדש.
גם אני נואש, אבל יש שיטה לשחזור מפרטים! הגעתי למצב שיש לי 3 גילברטים ממש שחוקים. אז יש שיטה להחזיר את המפרטים לשימוש. פשוט לוקחים משייף ציפורניים, ומשייפים את המקומות השחוקים עד שמתקבלת צורה טובה, נוחה וחלקה. חוץ מזה שהכיתוב מחוק, המפרט הוא כמו חדש.
M moshikobahar New member 21/4/07 #46 94mm.של Dunlop בגמישות הנכונה,בגודל המתאים ועם החיספוס שלא יחליק.. וגם בצבע ירוק ) תמונה של המפרט: התמונה להמחשה בלבד*
94mm.של Dunlop בגמישות הנכונה,בגודל המתאים ועם החיספוס שלא יחליק.. וגם בצבע ירוק ) תמונה של המפרט: התמונה להמחשה בלבד*
ס סוריקטה1 New member 22/4/07 #64 ../images/Emo121.gifבקשר לדק יותר אני לא יכול לעזור אבל גמיש עם סאונד הרבה יותר טוב בהחלט כן. האצבעות שלך בנאדם, תתחיל לנגן עם הידיים:]
../images/Emo121.gifבקשר לדק יותר אני לא יכול לעזור אבל גמיש עם סאונד הרבה יותר טוב בהחלט כן. האצבעות שלך בנאדם, תתחיל לנגן עם הידיים:]
T TheMo New member 22/4/07 #71 ../images/Emo6.gif ת'אמת יש לי קצת נסיון עם נגינה בעזרת אצבעות, כי ניגנתי שנה קלאסי... גזרתי את הציפורניים אבל אני מגדל מחדש
../images/Emo6.gif ת'אמת יש לי קצת נסיון עם נגינה בעזרת אצבעות, כי ניגנתי שנה קלאסי... גזרתי את הציפורניים אבל אני מגדל מחדש
L loomer4 New member 22/4/07 #66 ג'אז 3 קטן אבל האמת, שאני מנגן המון עם האגודל לאחרונה (רק ג'אז כמובן, בהשראת ווס מונטגומרי ) המורה שלי אמר לי שהרבה גיטריסטים ג'אזיסטים נמצאים בתקופה הזאת שהם חורשים אותו ומנגנים עם האגודל לתקופה מסויימת
ג'אז 3 קטן אבל האמת, שאני מנגן המון עם האגודל לאחרונה (רק ג'אז כמובן, בהשראת ווס מונטגומרי ) המורה שלי אמר לי שהרבה גיטריסטים ג'אזיסטים נמצאים בתקופה הזאת שהם חורשים אותו ומנגנים עם האגודל לתקופה מסויימת
F Fly2High New member 22/4/07 #72 יש כמה..Tortex 0.60 כתום.. עוד אחד עם סמל כמו של טורטקס.. אבל רשום 500 עליו.. גם של דאנלופ, 1.5 ו-Andrea D'Lux 0.96
יש כמה..Tortex 0.60 כתום.. עוד אחד עם סמל כמו של טורטקס.. אבל רשום 500 עליו.. גם של דאנלופ, 1.5 ו-Andrea D'Lux 0.96