המפקד החל!!

אשרת

New member
אני לא הנהגת שינוי.

ואני גם לא יודעת מאיפה אתה יודע מה הולך בתור שינוי, ואני עוד פחות מבינה למה אתה חושב שאחנונ צריכים לשתף את כולם בדעתנו על מה שקורה בשינוי? אולי אתה רוצה שאני גם העלה לפה את כל השיחות שהיו לי עם אנשים במסרים הפרטיים שלי?
איתן, תדאג לחץ, ועזוב אותנו במנוחה. תודה.

eitangn

New member
את לא מבינה???

שינוי נהרסה כאשר אופוזיציה נלחמה נגד ההנהגה בטענה כי ההנהגה של אז הייתה ריכוזיות ולא הייתה דמוקרטיה. והנה, מי שהיו האופוזיציה אז מנהלים עכשיו את שינוי, בדיוק באותם שיטות נגדם הם נלחמו כלכך. המשמעות היא שהכל היה לשוא. שינוי נהרסה לשוא. וכל מה שיש לך לומר זה "עזוב אותנו במנוחה"??? מה קרה? היכן כל רודפי הצדק? מדוע קשר השתיקה הזה? היה כינוס בסניף מודיעין, אשר רונית גרינברג אמרה בפורום כי תספר מה דובר שם - ושקט. ישיבות מועצה מתקיימות, החלטות מתקבלות - ושקט. זו מפלגה דמוקרטית או מחתרת חשאית? האם יש מי שגורם כך שלא יתפרסם בציבור דבר וחצי דבר? "ואני עוד פחות מבינה למה אתה חושב שאחנונ צריכים לשתף את כולם בדעתנו על מה שקורה בשינוי?" - האם זו מפלגה ליברלית דמוקרטית??? האם המילים שקיפות ופתיחות אומרות לך משהו? האם למילה ליברליות יש מובן בעבורך? ובעבור כל יתר חברי מנזר השתקנים, שמתווכחים בפורום שינוי על כל נושא שבעולם - חוץ ממה שקורה בשינוי! אפילו איתי, הנאבק הבלתי נלאה, מתחבא מאחרי תפקיד "עוזר לא רשמי לוועדה ביקורת" ושותק...

ערב רב

New member
אתה נשמע כמו תומך מיואש של לוונטל:

"המשמעות היא שהכל היה לשוא. שינוי נהרסה לשוא."

eitangn

New member
נהפוך הוא

פעיל מפלגה במשך שנים, והיא נהרסה, ועכשיו נראה כי נהרסה לשוא... שום דבר מאלה שבשמם קרה המהפך לא מתממש. וגרוע מזה, קשר של שתיקה.

אשרת

New member
קונספירציה.

וכל זאת, משום שאף אחד פה לא מספק לך את יצר הסקרנות שלך. אני בטוחה שיש לך עוד כמה קשרים עם חברי מועצה מכהנים כרגע. אתה מוזמן לפנות אליהם ולשאול אותם. אף אחד כבר לא חייב לך כלום.

eitangn

New member
הודעת מנהל הפורום

מתוך הודעת מנהלי הפורום, עליה את חתומה: "פורום זה נועד לדיונים בקשר למפלגת שינוי, מעשיה ומחדליה..." איך זה שכל התבטאותך הפוכה לחלוטין למטרת הםפורום?

אשרת

New member
מה הקשר אלי?

אתה מנסה לגרום לאנשים לדבר על נושאים שהם לא מעוניינים לשתף אותך בזה.

אשרת

New member
שינוי לא נהרסה בגלל לוונטל

שינוי נהרבה בגלל לפיד ופורז. אם אתם לוקחים קרדיט על הדברים הטובים שעשיתם, אז קחו גם את זה. א-ת-ם הרסתם את שינוי. לא זכור לי שאתה בא והפצת פה ברבים את מה שנכתב בפורום המועצה , כאשר אתה והחברים שלך הייתם בשינוי. צבוע.

eitangn

New member
תגובה לא לעניין

תגובתך מביעה רק שנאה עיוורת, ולא עונה על הטענות שעלו. "שינוי נהרבה בגלל לפיד ופורז" "א-ת-ם הרסתם את שינוי." - חוץ ממנטרות של שנאה, יש לך איזו שהיא תשובה? "לא זכור לי שאתה בא והפצת פה ברבים את מה שנכתב בפורום המועצה , כאשר אתה והחברים שלך הייתם בשינוי" - אני אישית לא הייתי כל כך פעיל בפורום אז, אך היו רבים אחרים, החל מאיתי דרך הצמד בלגר-? ועוד. לא חסר מידע והכל פורסם. האם שינוי של היום כל כך מומשלמת שאין בה כל אופוזיציה, ולו קטנה? אין אף אחד שחושב אחרת, ומבטא זאת? מה קרה? כולם מ-פ-ח-ד-י-ם-???

אשרת

New member
אה...

כאשר מחזירים לך באותה מטבע אז אתה זורק את טיעון השנאה. איני שונאת ואין בכוונת לבזבז אנרגיות על המנהיגים לשעבר של המפלגה, אאשר כל הזוהמה שהם השאירו עלה לפני השטח אחרי שהם עזבו, ומשטר הדיקטטורי שהיה בתוך המפלגה נעלם. אז משום שאתה היית חלק אז במפלגה, היית חבר מועצה, ומן הסתם אתה איש פורז, אז במקומך באמת לא הייתי מדברת. כל ההקטנות שלך לכיוון שינוי לא נובעות מרצון לשיפור, אלא סתם מרצון להקניט ולהכעיס. ואני עדין שואלת - מה קורה עם חץ? מתי היו הבחירות הפנימות שלכם? איפה השקיפות הציבורית שאתה כל כך אוהב ודורש ממפלגות אחרות שאינך חבר בהן? למה אני לא רואה את הדירשה שלך גם בפורום קדימה או בפורום הליכוד או בפורום העב ודה? "לא הייתי פעיל" -- יופי של תירוץ. איתי לא הביא משהו שלא פורסם בתקשורת, כך שהוא למעשה לא הדליף דבר. מסקנה: אתה צבוע. אתה דורש מאחרים דבר שאתה בעצמך לא מצאת לנכון לעשותו כאשר אתה היית חלק מהנגון. ומי אמר שבתוך שינוי אין אופוזיציה? אתה שם לב, שאתה קובע עבור אחרים באיזה מדיה עליהם למתוח את הביקורת על מנהיגי המפלגה? אין לך טיפה של בושה?

eitangn

New member
0 תשובות, רק תרוצים.

" ומשטר הדיקטטורי שהיה בתוך המפלגה נעלם" - נעלם? על זה בדיוק אני שואל: אז למה לא שומעים כלום מכנס סניף שרון דיבר בו? אז למה לא שומעים כלום מישיבות המועצה? הכל שושו, רק פנימי, מוסתר, חס וחלילה שלא ישמעו הגויים... זו מפלגה ליברלית??? דמוקרטית??? מתוך הודעת מנהל הפורום: "פורום זה נועד לדיונים בקשר למפלגת שינוי, מעשיה ומחדליה, ולא לדיון בנושאי אקטואליה כלליים..." את מנהלת הפורום, איך זה שכל התבטאותך הפוכה למטרות המוצהרות של הפורום? מה סיבותי וכוונותי זה לא הנושא (ואת טועה בכל מה שאמרת). מפלגת שינוי זה הנושא. "ומי אמר שבתוך שינוי אין אופוזיציה? אתה שם לב, שאתה קובע עבור אחרים באיזה מדיה עליהם למתוח את הביקורת על מנהיגי המפלגה?" את פורז וטומי, האופוזיציה של אז טחנה בכל אמצעי תקשורת אפשרי. היכן כל הגיבורים היום? משת"פים של ההנהגה הנוכחית? בשינוי של היום אין אופוזיציה, עובדה, לא שומעים אותה.

אשרת

New member
שום עובדה ושום בטיח.

אתה מבסס את הטענה שלך שאין אופוזיציה משום שאנשים לא מוכנים לשתף אותך בדעתם על התנהלות שינוי. את דעתי על התנהלות שינוי אני אומרת בשיחות פרטיות עם אנשים אשר שייכים ישירות למפלגה או תומכים בה. אני באמת מתנצלת שאיני מוצאת לנכון לשתף אותך או אנשי חץ אחרים בדעתי האישית על התנההלות המפלגה. אני משערת שאתה יודע, שבתור כחולה, אני מחוייבת לשבת על הגדר, כמו שדרשת ממני לפני שאתה והדיקטטורים שלך עזבתם את המפלגה והשארתם הריסות, רק משום שאנשים שםה החליטו שנברחת מפסידה יש להעיף הביתה. אתה אל תדבר על דמוקרטיה כאשר החברים שלך אינם נמנים על אוהבי הדמוקרטיה והינם צבועים לחלוטין.

eitangn

New member
אופוזיציה משת"פית ???

לא מדובר עליך. תתבטאי היכן שאת רוצה. אינך חייבת כלום. רק מפלגה שאף מילה על מה שקורה בה, אין ולו אדם אחד שיתבטא בפומבי, אינה מפלגה ליברלית ודמוקרטית... ובשנית, אשרת, הנך מנהלת בפורום שבין מטרותיו: "פורום זה נועד לדיונים בקשר למפלגת שינוי, מעשיה ומחדליה..."

אשרת

New member
אופוזיציה משת"פית???

תגדיר פומבי? האם פומבי הוא רק פורום שינוי, או פומבי יכול להיות גם בצאטים כאלו ואחרים? או שאתה מצפה שמישהו יקים במה במאצע פראק הירקון ויתחיל לקשקש על לוונטל? או שאולי האופוזיציה מעדיפה לפעול בשקט אך ביעילות?

ערב רב

New member
את לא תומכת בכלל בקדימה?

לדעתי המעבר לקדימה הוא הסיבה לשיתוק המפלגה.

jak44

New member
אושרת שלום

תמהתני מה ההיגררות אחרי סקרנותו הבלתי מסופקת של איתןן אחרי הנעשה במיפלגה שאותה עזב (אלא אם כן אני טוה) יחד עם כל אנשי חץ ואם הוא ככל כך בעד שקיפות ושיתוף הגולשים בנעשה ברוח הליברלית אולי הוא יספק לנו קצת מידע על התאום (לשעבר ) של מיפלגת שינוי שלום ויום טוב.

אשרת

New member
הוא ישיב לך שמדובר פה על פורום

שינוי ולא על חץ. רק חבל שלחץ אין פורום משלהם, כי אז אולי היינו יכולים לבקש דו"ח תקופתי על ההתנהגות של המפלגה שלהם.

eitangn

New member
נאיוויות

"במיפלגה שאותה עזב" - זו גישה מאד נאיווית לארועים שהיו ושהביאו להתפצלות שינוי. כלום סבור אתה, שאחרי שהשקעתי שנים בפעילות בשינוי, סתם כך קמתי ועזבתי? ואל תיגרר אחרי הסיפורים על השתייכות למחנה זה או אחר... ולגבי התעניינותך ב"חץ", לא קורה כמעט כלום. אין מה לספר. רק שאלה לי, זו התעניינות אמיתית או מן סוג של התנצחות?

eitangn

New member
אופוזיציה ??? משת"פית ...

"תגדיר פומבי?" - בתור התחלה, קראי את מטרות פורום זה, שאת חתומה עליהן: "פורום שינוי הוא כלי נוסף לתקשורת והחלפת רעיונות ודעות בנושאים שונים שעל סדר היום הפוליטי והמדיני, בקרב חברי המפלגה ואוהדיה. פורום זה נועד לדיונים בקשר למפלגת שינוי, מעשיה ומחדליה..." "או שאולי האופוזיציה מעדיפה לפעול בשקט אך ביעילות?" - על זה נאמר (הציטוט באדיבות איתי): "אור השמש הוא חומר החיטוי הטוב ביותר" (השופט ברנדייס) ""תגדיר פומבי?" - אינטרנט פתוח לציבור, עיתונות, טלוויזיה... - בכל אלה נעשה שימוש ע"י האופוזיציה בעבר...

למעלה