המפקד החל!!

אשרת

New member
תגובה

זה אכן מטרות של הפורום, השאלה היא האם אתה חושב שאתה יכול להכריח מישהו לדבר על משהו שהוא אינו מעוניין להביע פה?
כמו שאמרת שהאינטרנט פתוחה לציבור- יפה, הצאט הוא מקום ציבורי אם כך, ושם הדברים נאמרים, גם קבוצות דיון הם פומביים הלא נכון? אף אחד לא אוסר על האופוזיציה ללכת לעיתונות, לטלוויזיה וכו'. בתור מישהו שאינו נמצא בתוך המפלגה, יש לך המון חוצפה להגיד לאופויזציה כיצד להתנהג, לא? אם יש לך ביקורת על התנהלות לוונטל , אתה מוזמן להביע אותה.

eitangn

New member
פשוט מוזר...

"כמו שאמרת שהאינטרנט פתוחה לציבור- יפה, הצאט הוא מקום ציבורי אם כך, ושם הדברים נאמרים, גם קבוצות דיון הם פומביים הלא נכון? אף אחד לא אוסר על האופוזיציה ללכת לעיתונות, לטלוויזיה וכו'" - ושקט... איש אינו פוצה פה...

אשרת

New member
אם אתה יודע היכן למצוא את

האפוזיציה ללוונטל, אז סבבה, אז תבקש מהם ללכת לתקשורת, בניגוד לרצונם. אתה מצפה מאנשים להתנהג בצורה מסויימת, וכאשר הם לא עונים על הציפיות שלהם, מרוב חוצפתם, אז אתה מתחיל לטעון שיש השתקות וכו'.

אשרת

New member
לא.

איש אינו פוצה בפורומיים שאתה נמצא נמצא בו. הפורום הזה לא בהכרח מהווה מדד למשהו, ולא כולם אוהבים את התקשורת. מה לעשות? ואם אתה חיפשת ביקורת על לוונטל בנירות, אז יש לך אחת כזאת בשרשור על הנוער.

eitangn

New member
מפי עוללים ויונקים יסדת עוז

לא לכבוד הוא למפלגה, שהיחידים שמדברים בגלוי אלה רק הנוער...

אשרת

New member
אני לא ממש נוער.... ../images/Emo10.gif

וגם אותה אחראית היא לא ממש נוער, איתן. ודבר אחר, מה רע בנוער בדיוק? הדעות שלהם פחותת ערך בעינך?

eitangn

New member
זה ידוע... ../images/Emo7.gif

והפוך מדבריך, הנוער ואחראית הנוער, הם כנראה היחידים שדוברים את אשר על ליבם. היתר משום מה מ-פ-ח-ד-י-ם... איש אינו פוצה פה...

תשאל אותו

אני יודע שהוא התנגד לתיקון התקנון, אבל בהחלט שאני לא יודע מאילו מניעים.

Red R

New member
רגע רגע רגע...

לא קיבלתי עדיין שום מכתב, וחוץ מזה מי שחבר במפלגה מעל שנתיים יצטרך עכשיו לעבור עוד שנתיים של המתנה מחדש?!

אשרת

New member
רגע רגע רגע

זה לא אתה שאמרת לי שמפלגה היא לא תחנת אוטובוס?
קודם כל, יונות הדואר של שינוי עושות את עבודתן לאט, אני מאמינה שכל חברי המפלגה יקבלו בשבועיים הקרובים את המכתב הביתה, וגם מייל, למי שטרח והשאיר את כתובת המייל שלו. לגבי השאלה שלך , מי שהיה חבר במפלגה ועשה "חידוש" , תופכת ההמתנה שלו נספרת, כפי שהבנתי.

Sashka7

New member
בישיבת מועצה האחרונה רצו

לשנות את החוק הזה... אבל ללא הצלחה. אני לא יודעת איך זה ילך עכשיו כי אם כל מתפקד חדש יצטרך לעבור תקופת אכשרה אז המפלגה תושבת לעוד כמה חודים טובים...

אשרת

New member
לדעת האישית,

חברי המועצה יתאפסו על עצמם, ויגיעו למסקנה שתקופה של שנתיים , זה יותר מדי ויורידו את זה לשנה. ואגב, אני לא בטוחה שאת צודקת. כי אלו שהיו כבר חברים במפלגה, ורק אישררו את החברות שלהם במפלגה, נראה לי שתקופת האכשרה שהיתה נזקפת לזכותם.

Sashka7

New member
אני מאוד מקווה שאת צודקת

מבחינתי עדיף להוריד את תקופת האכשרה לחצי שנה או פחות...

למעלה