המפקד החל!!

צריך לבטל אותה לחלוטין

כשהוחלט על התקופה הזו, שינוי היתה מפלגה גדולה וחזקה שפחדה שישתלטו עליה כדי להשיג כח, שררה וג'ובים, לכן הרעיון היה נכון. אבל עכשיו? איזה כח יש לשינוי? היא לא מהווה מקפצה לשום דבר. לאף גורם לא יהיה שום עניין בה, חוץ מאשר אותם אלה שבאמת מאמינים ברעיונות של שינוי ורוצים להחזיר אותה למפה הפוליטית. מסיבה זאת, התקופה הזאת כבר בכלל לא רלוונטית וצריך לבטל אותה לחלוטין. אנחנו צריכים לברך על כל מצטרף חדש לשינוי(ואני בספק גדול אם יהיו יותר משניים כאלה) והדבר האחרון שאנחנו צריכים זה לשים חסמים בפניהם.

בטוח שהמכתבים הגיעו אל כולם

לא הגיע אליי מכתב ואני חיכיתי זמן רב.,רשמתי שתי הודעות בקשר למפקד. אני אמור לחכות או לפנות למשהו ואם כן אז למי? אודה מאוד לכותב/ת שי/תתן לי תשובה

אשרת

New member
זה התחיל רק השבוע.

סבלנו. גם אני עדין לא קבלתי את המכתב החדש.

הייתי בטוח שהגיע אליך מכתב ההתפקדות

המכתב שקבלת רק דיבר על ההתפקדות, נו טוב כל התפתחות גורמת לי לתקווה של אופטימיות. אני מקווה שבקרוב נקבל את מכתב ההתפקדות. תודה על המידע

אשרת

New member
ברגע שיהיה ברשותי את הטופס הזה

אם תרצה, אשמח להעביר לך אותו, ויני.

ברגע שיגיע אליך אפשר בבקשה גם?

אם הגיע אליך טופס שקשור למפקד ואליי לא הגיע האירוע עלול לחזור על עצמו. אולם יכול להיות שהאירוע הזה היה חד פעמי, פרט למקרה הזה מכתבים נשלחו אליי ואני מקבל מיילים על מפגשים. גם אם יגיע וגם אם לא תודה בכל אופן וגם על ההעברה וגם על המידע שנתת לי

למעלה