המפקד החל!!

omerlich

New member
המפקד החל!!

היום הגיעו מכתבים אל ביתנו בהם מדובר על המפקד. אולי סוף סוף משהו זז במפלגה!

eitangn

New member
שאלה

האם כל אחד יכול להתפקד לשינוי? האם קיימת תקופת אכשרה למתפקדים חדשים?

אשרת

New member
תגובה.

המפקד מתחיל קודם כל על ידי שליחת מכתבים לחברים הקיימים. כמובן שאנשים מבחוץ יכולים להצטרף, ועד כמה שאני מודעת לזה, כן, יש תקופת אכשרה, לא יודעת מה התקופה. יש לי גם כמה השערות לקיומה.

אשרת

New member
אני אומרת לך מה שידוע לי.

תקופת האכשרה אשר הונהגה בתקופתם של לפיד ופורז עדין תקפה וקיימת. אורכה, לא ידוע לי.

אשרת

New member
מה הקשר לאיתי?

נכון לעכשיו זה עומד על שנתיים על פי תקנון המפלגה. הנחה שלי, שיהיו ניסיונות להוריד את זה לסביבות השנה.

אשרת

New member
לא ממש נכון.

הוא לא יצא נגד התקופה עצמה והרעיון שעומד מאחורי כן, אלא מכך שזה חל גם על מי שכבר התפקד למפלגה.

אשרת

New member
אז?

השאלה היא נגד מה הוא נלחם נגד העיקרון או נגד הזמן? העיקרון זה נכון, המטרה של זה נכונה וראויה, הזמן קצת לא ממש... דבר אשר מנע כניסת דם חדש לתוך המפלגה.

eitangn

New member
לא רק...

טענת אז כי צרוף שנתיים הכשרה וארבע שנות כהונת מועצה יוצר חוסר יכולת השפעה לשתי כנסות קדימה. מה תוקן מאז?

ובצירוף הרטרואקטיביות

לגבי תקופת האכשרה עצמה כמעט ולא דיברתי. הראתי את התוצאה המלאה רק בכדי להראות את חוסר תום הלב במעשה. לא היה רצון למנוע מהשתלטות עוינת, כפי שנטען, אלא היה רצון לגרום לכך שאותם אלו שבחרו את הח"כים יבחרו אותם שוב. מה אפשר לעשות שמאז חשפנו דיי הרבה שחיתויות והתמיכה בשוללים ירדה קצת? תקופת האכשרה עצמה היא סבירה לחלוטין. עדיף לדעתי להוריד אותה לשנה (או 13 חודש) ולהנהיג תשלום שנתי קבוע, זה כבר דיי מסנן מתפקדים פקטיביים, אבל זה לא באמת מהותי. מה שאסור זה לבצע את זה רטרואקטיבית. תיקון התקנון היה צריך להיות מיום התיקון הלאה ולא הפוך. אבל זה בסדר, כל המעורבים בפרשה שילמו על מעשיהם. צחוק הגורל, ביצעו מעשה שלא היה כדוגמתו באף מפלגה בישראל ובסוף נשארו, כולם, מחוץ לכנסת. חבל רק שהם פגעו, במעשיהם, בציבור החילוני שבחר בהם.

eitangn

New member
לאן??? יש למה לחזור???

הרסו את שינוי בשם מלחמה למען דמוקרטיה ושקיפות, ומה קרה מאז? כלום. לא תיקנו כלום, לא שינו כלום. ומה שהכי מפליא, איש אינו אומר מאומה. היכן אותם כל הלוחמים למען הצדק? מסתתרים בחסות פורום פנימי. איש אינו מעיז לבקר בפומבי.

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

איתן, אף אחד לא חייב למלא לך את יצר הסקרנות. אתה לא באמת רוצה שאנחנו נדרוש ממך שקיפות לגבי מה שקורה בתוך חץ, נכון? או שאנחנו נעלה פה שוב פעם את תקופת לפיד ופורז שהם הלכה למעשה האשמים העיקריים בהתרסקותה של שינוי, נכון? אני מניחה שאתה לא רוצה להצית שוב את הוויכוח הזה, אז אנא, שמור את סקרנותך לעצמך. וזה קצת משעשע, שאתה מותח ביקורת על קיומו של הפורום הזה, של חברי המועצה ועל סגירותו, משום שכאשר אתה היית חבר במעוצה, לא ממש הדלפת פה פרטים על הנעשה בתוך הפורום עצמו.

eitangn

New member
../images/Emo6.gif

"או שאנחנו נעלה פה שוב פעם את תקופת לפיד ופורז שהם הלכה למעשה האשמים העיקריים בהתרסקותה של שינוי, נכון?" מרגע לרגע זה מוכח ההיפך... הרי בכל מה שהאשימו את פורז, מתקיים גם עכשיו, כשהמאשימים הם הנהגת שינוי...

למעלה