המפה של גילגיל

ח"ח גם לך../images/Emo24.gif

היי ולילה טוב ואם עזרתי- עוד יותר טוב בכל אופן,אני מכירה את הקלפים...פשוט איך שהוא לא היתחבר לי השם של אליפז,מבחינתי זה "הקלפים" של אליזבט הייך- ואגב,הספר שלה "חכמת הטארוט" הוא ספר הטארוט הראשון שקניתי,ווומאז עברו הרבה שנים. נכון,המיספור שונה וגם האותיות. אבדוק ביני לבין עצמי בנוגע להקבלה לקבלה (יצא לי חרוזזז!) אדווח, אני מבטיחה. בכל אופן,ההתייחסות היא לארקנה הבחירה,ואיך שהוא הדיון האסטרולוגי גלש (מבחינתי) לקלפי החצר (10 חרבות!!!),וזה כנראה כל כך צרם לי, האמת יותר מכפי שההגיון יכול לאפשר...משהו פנימי ולא נשלט, ואני מקוה שיש משיהנה מה"צרימה" חחחח :). אפרופו קלפים- ניתן להשיג אותם בקלות יחסית גם מ"אריה קלפים" והם גם לא יקרים. אחלה לילה וים של אהבה

מה לא? אמא´לה...

כאילו... מה כל הציורים האלה שיש לי שם במפה? זה לא מה שאני רואה או מה? או שפשוט אין קלפים שמייצגים את הדברים האלה? תסלחי על השפה הילדותית הזותי, אבל... אסטרולוגיה נו, לאן נפלתי הפעם

הנה זה...

למה לא חשבתי להעביר את זה כבר קודם.... או לפחות להסתכל על זה, גילי!!!! אז אלה הן התוצאות של המפה על פי מיסטיק-אייג´ ואני חושבת שלא טעיתי, אלא שאולי אין קלפים תואמים לכל מה שקורה שמה... נכון
אופק :5 קשת שמש 23 תאומים ירח 30 קשת מרקורי :27 תאומים נוגה 10 סרטן מאדים 23 בתולה צדק 12 תאומים שבתאי 17 דגים אורנוס 11 בתולה נפטון 18 עקרב פלוטו 14 בתולה

בוקר טוב../images/Emo42.gifיש לי הצעה...

לגבי מפה אסטרולוגית וספרים.... אם תרצי ,אוכל לשלוח את ההסברים המתייחסים לכל פלנטה ולכל מזל----<--@ לגבי המפה- אמרת שהמפה שיש לך סופקה דרך אתר "מיסטיק אייג´", גם לגבי זה-יש לי תוכנה מקסימה -הגראפיקה יותר ברורה ויש יותר אינפורמציה,ובקיצור- אם את רוצה,תשלחי לי את שעת הלידה ומקום הלידה (אם היה שעון קיץ),ותאריך ואשלח לך את המפה. דבר נוסף,לגבי ספרים- נכון רוב הספרים "למתחילים",לעיתים מספקים אינפורמציה לא ברורה וקצת דטרמיניסטית וסתומה, ורוב הספרות ה"נחשבת" כתובה באנגלית (למרות שאו תו תו...יצא ספר מדהים של חברה מקסימה ואסטרולוגית בחסד),בכל אופן, ישנם בכל זאת כמה ספרים בהחלט טובים- "אסטרולגיה למתחילים" ול"מתקדמים"- של רימונה כהן בהוצאת "פישר". הספרים של "פישר",המתייחסים לאסטרולוגיה מאוד מומלצים כגון - ליז גרין/"התייחסות" ו"שבתאי" ועוד. ברכות ליום
יאללה בייייי

היי גילי ../images/Emo24.gif

דבר ראשון-שבתאי הוא השם העברי של סאטורן שליט מזל גדי. בזמנו (לפני ש"גילו" את אורנוס ,שבתאי היה גם שליטו של מזל דלי. אורנוס ונפטון- השם נשמר גם בעברית. לגבי שיוך האותיות-אמרת שאת משתמשת בהתאמות של נפתלי לוי-אני אישית לא מכירה,אשמח לדעת איך זה מתחבר. דבר נוסף- אני אישית מתחברת להתאמות של מסדר "שחר הזהב",גם כהקבלה לעץ החיים ואם בא לך אז בשמחה :) אשתף בכל אשר אני רואה/יודעת. לגבי המפה- כמו שציינתי קודם,לדעתי "שיטת ההצבה " של קלפים מסדרות שונות על המפה האסטרולוגית אינה מדויקת וגם אינה נכונה.יכול להיות שבכל זאת אפשר להפיק הבנה כלשהי,אולי בדרך שונה-שימוש בארקנה הבכירה בלבד. עוד דבר כדי לראות את המפה (אם כבר עושים)-עדיף שתיהיה מדוייקת- באיזה מעלה הפלנטות נמצאות,מפני שמעבר ל"מולות",90 ו60 מעלות קיימים עוד היבטים . בגישה הקודמת ,קרי 10 חרבות = מזל תאומים...לא נראה לי מכל הסיבות שמניתי.10 חרבות הוא "מצב",משהו שקרב לודאי ישתנה...אחרי כל שיא יש את ההיפוך. כשמתייחסים לבן אדם דרך מפה אסטרולוגית-משיוצר את הזהות הוא המכלול ושמש בתאומים,זה רק נתון חלקי שאומר שלאדם המסוים הזה יש נטיה כזאת או אחרת (תאומים=תקשורת=מרקורי הוא השליט)-אז מכאן קשה להסיק שמרקורי זה 10 חרבות-הלא כן? או מרקורי שולט ב-10 חרבות. זה מגוחח. קלפי החצר למיטב הבנתי מייצגים את ה"חיים" היומיומיים של האדם-את שפת הנפש. יכול להיות ,שפשוט כדאי להציב את הארקנה הבכירה ולראות מה יוצא.... אני אבדוק המון המון ח י ב ו ק י ם חמים (גם אני נפטון בעקרב בית 12 )

וכמו שנאמר...

הכי חשוך לפני עלות השחר.... אכן כך,כאן אלמנט האויר מגיע ל"שיאו" והשכל הישר או הלא ישר יאמר- היי,בדיוק בנקודה הזאת יהיה מהפך, זה כמו מאזניים ענקיים,כשנוטים לגמרי לכיון אחד-מתהפכים. (ברמה הפלנטרית-היפוך קטבים..אבל זה כבר סיפור אחר). באופן אישי/סובייקטיבי אני לא מאמינה שיש נחיצות או אפשרות להתייחס לאסטרולוגיה-מפה אסטרולוגית דרך קלפים.אין בזה ממש וגם אומר למה הכוונה. אז ככה-אתה מתייחס ל10 חרבות כקלף מייצג של מזל תאומים.למה? לפי התאמה "שלי"-שחר הזהב-knight of swords שולט על תאומים 20*(מעלות)בשור-20*בתאומים... דבר נוסף-10 חרבות מותאם ל"פאזה"-בשום פנים ואופן לא למזל אישי- פאזה או היתהוות (אין לי מילה מתאימה כרגע) שמבטא ת ה ל י ך ולא משהו מוגמר שיכול ליצור היבטים כמו שמש בתאומים במפה אסטרולוגית. נכון ש10 חרבות מבוטא ב"שמש" בתאומים...א ב ל אני מקוה שתוכל לרדת לעומק העניין- זאת לא השמש הספציפית של האדם-הוה אומר-במפה אסט´ המיקום של השמש יוצר מיקוד ופוקוס אנרגטי והתייחסות או תנועה בין שאר האלמנטים. ייצוג של "שמש בתאומים" מתייחס לשמש-החום,המודעות,הבעירה וכו´ כשהיא נמצאת בתאומים. שאם נביט בשאר האויר,5 חרבות וגם 6 חרבות=מרקורי בדלי או 7 חרבות ירח בדלי-זאת ההשפעה הכללית...לא יתכן להתייחס למשהו עם ירח בדלי כאילו יש לו 7 חרבות..אין בזה ממש. מה האפקט של המיספר 7 עם דלי-אויר... מקוה מאוד שהובנתי ביייי אנסה לסדר בראש שלי את הכוונה ביתר בהירות,אם עדיין יהיה רלוונטי

longshut1

New member
מה אומר ומה אגיד-טלפתיה

לא קראתי את ההודעה,ובדיוק העליתי את הנושא לדיון... בבבבבבבבבבבבבקשה תשרשרי את התגובה שלך לדיון המרכזי:*)

למעלה