המפה של גילגיל

longshut1

New member
המפה של גילגיל

שמש,מרקורי,יופיטר,וראש דרקון בתאומים בבית הזוגיות(7) מרס,אורנוס ופלוטו בבתולה בבית הקריירה(10) כירון ושבתאי בדגים בבית השורשים(4) ונוס בסרטן בבית 8 נפטון בעקרב בבית 12..! ירח בסוף בית ראשון בקשת אופק קשת זוויות שצדו את עיני- רצף הכוכבים בבית הזוגיות בתאומים..שמש ומרקורי בצמידות בבית הזה. הירח בקשת בבית 1 במולות לשמש ולמרקורי בתאומים ב7. שבתאי בדגים ב4 במולות לאורנוס,פלוטו ומרס בבתולה ב10!! אורנוס ופלוטו בצמידות בבתולה ב10. שבתאי ב90 לכל הכוכבים בבית 7,וכך גם פלוטו אורנוס ומרס ב90 לכל החבר´ה בבית 7... 4 כוכבים במים,3 באוויר,3 באדמה,ו1 באש. 1 כוכבים ביוזמה,1 ביציב,ו9! במשתנה. כלומר-מים משתנה. אלו הנתונים,המדהימים אם יורשה לי לומר,שצדו את עיני.יש עוד הרבה זוויות יותר הרמוניות,ובכלל יש לך המון זוויות שם. עכשיו,אני לא יכול לנתח את המפה..כי אני לא יודע לנתח מפה,אני מנהל את פורום טארוט,כאילו דהה:).אני ברמת מיני מיני מיני מתחיל באסטרולוגיה,אבל בהחלט יכול לזהות מגמות וקסם של מפה,כשאני רואה אחת כזאת..:) מה שאני כן יכול לעשות,וזה בהחלט תלוי בזמן שיהיה לי ובמצב רוח(אצלי האיכות משתנה גם חוגגת,אמנם לא כמו אצלך...אבל גם חוגגת חחח)-לתרגם את המפה לפתיחה האסטרולוגית.זה אמנם נוטל את ראש\זנב דרקון ואת הזוויות,אבל לפחות נוכל לדבר בשפה שאנחנו מבינים.מכיוון שהזוויות כל כך מרובות אצלך,אפשר לקחת אותן בחשבון,תוך כדי ניתוח "מפת הקלפים". ואם יש לך סבלנות,את יכולה בכלל ליתגלץ´ לastro.com,שם תקבלי ניתוח סביר בהחלט..בחינם! גילי,יש לך מפה פשוט מדהימה-אבל אולי אני משוחד:). באופן כללי מאוד מאוד- קונפליקטים בכל הנוגע להתייחסות ומימוש זוגיות יציבה,הקשורים ישירות בערכים שנוסדו מכאבים כאלו ואחרים שספגת בבית ההורים,כאשר שני אלו מתנקזים תוך דינמיקה משברית גם להתייחסותך לקריירה שלך בתור תשובה למשברים בזוגיות\משפחה-אלו מילים ראשונות וכלליות מאוד. כמו כן,באופן מאוד כללי,את נראית כטיפוס שלחלוחית תמיד בעינו,נשיקות באמתחתו,וזרם בלתי נפסק של רגשות מן הפנים אל החוץ-שלפעמים "מרוקן" מאנרגיות אמוציונלית.נראה,שגילגיל אף פעם לא דורכת באותו נהר פעמיים-וגם גילגיל אף פעם לא אותה גילגיל-הכל בתנועה,תמיד,בלתי פוסקת,שלעיתים מתישה אותך,משום האינטנסיביות שבה את מרגישה את האמוציות שלך. רוב הכוכבים בצידה העליון של המפה-מה שאומר באופן כללי,שהדינמיקה שאפשר לזהות אצלך באופן מיידי- אדם מוחצן במהותו. זהו,באופן מאוד מאוד סכמטי,ממיני מתחיל-ואני לא יעני מצטנע,אני במת יודע מעט מאוד.אבל אם נעבר לקלפים,זה יהיה הרבה יותר קל,ושם אני אוהב לשחות-ומעולה. אבל נראה,איך שיסתדר עם הזמן והמוווודים:)-אם את רוצה להסתכל על "מפת הקלפים",שם בטח תוכלי לשחות,ויותר טוב ממני,אני יכול לתרגם לך בינתיים את המפה לפתיחה האסטרולוגית:) רק טוב מת עלייך גילגיל:)

מיאוווווווווווווווווווו../images/Emo54.gif

אלימותק!!!! אם הייתי אמורה לסכם במילה אחת, אז… אמא´לה!!!!! הקלות הבלתי נסבלת הזו שאחרים יכולים לקרוא אותי על פי תאריך לידה בלבד, לא פעם כמעט מפחידה… לא משום שיש לי סודות אפלים, או סודות בכלל, אבל לו היו לי כאלה, זה היה ממש ממש מפחיד. אז קודם כל תודה, תודה על ההשקעה, וכן גם על הצניעות, ושלא תחשוב לרגע שאני הולכת לוותר לך, אתה מתחיל אמנם, ואולם אני יקירי, לא מבינה כלום באסטרולוגיה, (ששש!!! לולגלות!!!) אז מבחינתי, כל כלי שתמצא לנכון ויעזור לך לנתח לי ת´צורה, מתקבל בברכה אצלי, קלפים, מספרים, אסטרולוגיה, תה, קפה, נענע, ומה שבא לך, רק לולשאיר את גילי סקרנית…. לורואים שם במפה שאני אוהבת לדעת הכל
ואני רוצה לגלות לך משו… השגתי לי ספר אסטרולוגיה, משו של מתחילים כזה, "אסטרולוגיה, בשיטת עשה זאת בעצמך".. אולי בעוד זמן מה אוכל גם אני לקרוא ככה אנשימים… יוווו מתאהבת
נרגשת, נפעמת ומה לא… תודה נשמותקחמודכפרה

longshut1

New member
דווקא חתולה שחורה?צריך להיזהר ממך!

סתם כדי להדגים לך ירח בבתולה כמוני בפעולה-מפה היא לא רק תאריך,אלא גם שעה ומקום..את רואה איזה נודניק יכול להיות ירח בבתולה?
בקשר לידיעת אסטרולוגיה-לכל קורא טוב בקלפים יש מושג סביר באסטרולוגיה,ולו ע"י התאמת הקלפים לכוכבים ולמזלות.כמובן,שהאסטרולוגיה מכילה תכנים נוספים מעבר לקלפים,כמו שבקלפים יש משמעויות נוספות מהכוכבים והמזלות האסטרולוגיים.. איזה ספר קנית?של היואיט?של טלילה סטן? אני לא סובל את הספרים האלו למתחילים-לעיתים רבות אותם ספרים תוקעים את המתחיל בדוגמות מוזרות שמשום מה מחברי הספרים בחרו להכניס לספר. אני הייתי ממליץ על ספרים באנגלית למתחילים,אבל כמובן מרכיב השפה שאינה השפה טבעית מעורר מכשול לא קל,בעיקר למי שאינו בקיא במושגים האסטרולוגיים.. ובכלל,אסטרולוגיה אי אפשר ללמוד מספרים.הלחלוחית,הטאצ´ הנדרש לחיבור בין הנתונים הרבים שבמפה-יכולים להירכש רק בקורס.. עם זאת,ניתן בהחלט לרכוש ידיעה והבנה סבירה של מהי האסטרולוגיה,ואפילו להסתדר לא רע בכלל במפות,בעיקר עם ידע כמו שלך בקלפים-תמיד אפשר לתרגם את המפה למפת קלפים,וכך לבין טוב יותר את הדינמיקות השונות שייחודיות לאסטרולוגיה. לשאלתך-סקרנות זו מילה נרדפת למרקורי+שמש בתאומים,כך שאפילו לא הזכרתי את זה חחחח..עם זאת,תמיד קיים המכשול הידוע לתאומימים מדוגשים כמוך(וכמוני..........),של הצפה רגשית הנובעת מכישלון לתרגם כל חוויה רגשית(מישהו אמר מערכות יחסים?........) למונחים רציונליים... יש הרבה מה לומר על המפה שלך,ואולי בהמשך היום אתרגם את המפה שלך למפת קלפים,ואדבר קצת על בית 7 שלך,גם משום ששם השמש,מרקורי,וראש דרקון שלך(מישהו אמר שהתיקון של גילגיל הוא ביכולת לייצר בסיס יציב דיו למערכת יחסים?.........),וגם משום שכל המפה מתנקזת אליו.. ועוד משהו קטן על אסטרולוגיה והתאהבויות-אולי אני מגזים,אבל הייתי בשקט יכול להתחתן עם ספריה מלאת ספרים על אסטרולוגיה..אבל את יודעת מה?לטארוט יש יתרון אחד,שבזכותו תמיד תישמר לו מזכרת נעורים-הקלפים מספרים לנו סיפור ויזואלי של זוויות קרות של מפות אסטרולוגיות,ואולי זה כל הסיפור שלהם. ולא מספיק לי נשמותקחמודכפרה,זה כבר ישן חחחחחחחחחחחחחח אני רוצה גם..בואי נחפש עוד משהו.........טוב אין לי עכשיו,אני אחשוב על זה במשך היום(מישהו אמר שאלי מעסיק את עצמו בשאלות הרות גורל?......) יאללה גילגיל חמודה נדבר אח"כ אגב-סתם קישוט אסטרולוגי-מרקורי בנסיגה,והפלא ופלא-הטלפון שלי החליט לשבוק חיים:),אז ככה שאני לא סנוב או שיש לי יעני מה לעשות כל שניה,זה המרקורי הזה! יאללה נהיה בקששששששששששששששששששששר:()

נשמותק, אשמח לאללה../images/Emo108.gif

אלי נשמה שלי, ושוב אני נפעמת, אבל עכשיו אתה כבר יודע שאני רגישה ורגשנית עד אימה.. ואולי זה לא מפתיע ביחס למה שכתבת פה על כל הכוכבים האלה בתאומים, כאילו לא שיש לי מושג מה זה אומר, אבל אני מניחה שיש לזה משמעות לא מועטה.
הספר ש-השגתי- (לא קניתי כפרה, השגתי) נקרא "אסטרולוגיה בשיטת עשה זאת בעצמך" של לין בירקבק, וזה רק בכדי לקבל מושג על אסטרולוגיה. אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת להציב מפות כאלה ואחרות לאנשים, אני כן בטוחה שאני רוצה לדעת מהי משמעות הכוכבים והמזלות, ומה זה אומר למשל שקלף מסויים הוא היבט של מאדים בטלה – כמו שני מטות.. במילים אחרות מעניין אותי ההיבט האסטרולוגי של הקלפים, ולאו דווקא האסטרולוגיה לפני עצמה.
וכן, יש לי עוד ספר נחמד שמצאתי בבית, משהו שקניתי מזמן מזמן ולא ייחסתי לו חשיבות משום מה.. כן אני ממליצה עליו. הוא נקרא "טארות וקבלה" והמחברת היא בן עמי צביה. שם היא מפרשת את הקלפים מההיבט הקבלי והאסטרולוגי, אז מי שמעניין לו, שוב, אני ממליצה בחום. לכן נשמתי, אשמח לקרוא תרגום של המפה לטארות, ועוד יותר אשמח לדעת איך עושים את זה.. אולי פעם באמת אדע לשלב את החוכמה הזו עם הטארות שממילא מכילים אותה.. זה לפחות הכיוון.
אני יושבת וחושבת על עוד שם להדביק לך, והנה מה שיוצא בקריאה ראשונה… משוש חיי….. מחמד ליבי, נשוא חלומותי.. כוכב בשמים הפרטיים שלי… ועכשיו אני נשפכת מידי…. (מישהו מכנה את זה מושי מושי.. אגב, ידוע לך שמושי מושי זה המענה הטלפוני אצל היפנים… כאילו, אנחנו אומרים "הלו" והם אומרים מושי מושי…. נקרעת מצחוק…
) מיאווווווו כן… חתולה…… לאו דווקא שחורה נו, למרות שהקונוטציות מרגישות לי "פושעת"…. אוהבתותך
וגם זוג המילים הללו קטן ביחס לאמת.. ומי אמר שלכל דבר יש מילים?

longshut1

New member
מזה,חתול?שיוו לתפוז יש בעיות בקליטת

מציאות חחחחחחחחח או שלי יש:) רק רציתי לתקן משהו קטנטן-מה לעשות,שוב הירח בבתולה המזראב הזה-הרגישות והרגשנות לא נובעים מהשמש ומרקורי וראש דרקון בתאומים,אלא מהאיפיון היסודי שלך-מים משתנה.כלומר,במהותך את טיפוס מימי,שים הרגשות אצלו רועש וגועש בכל רגע נתון,בדינמיקה מן הפנים אל החוץ(רוב הכוכבים בחלק העליון של המפה),מה גם שהירח שלך נמצא בבית הראשון,מה שאומר שבמגע הראשוני ביותר עם העולם את כבר ממששת ומגששת בעזרת הסנסורים מבפנוכו,אותם סנסורים שמשדרים לנו מתי אוהבים אותנו,מתי נוח לנו,מתי לא סובלים אותנו,וכן הלאה..כמו כן,יש לך ונוס בסרטן,שהוא קלף 2 גביעים,וכאן לא צריך להרחיב,ושבתאי בדגים,שגם הוא 8 גביעים,בבית המשפחה,וגם כירון בדגים.. אז ככה שאת אוהבת מאוד לפתוח דלתות לקוסמוס,ולרוב אוהבת שמה שנכנס זה ים,והרבה ים של רגש,בלי מילים,רק רגש טהור..רגש אמיתי..רגש שמרגיש.השמש ומרקורי בתאומים תמיד מזכירים לך,כמה צפוי,שגם להם מגיע מקום ותפקיד בהצגה,ודורשים ממך ליישר את השמלה,להפסיק לתת לרגש לפזר אותך,להסתרק בצורה קצת יותר הגיונית...הגיון,הגיון,עד כדי 10 חרבות,שהם שמש בתאומים..כלומר,כבר ניתן לזהות כאן קונפליקט בסיסי-בין שני יסודות מנוגדים,מים ואוויר,כאשר האוויר זה השמש שלך,מה שאומר שהאוריינטציה הטבעית שלך,המקום אליו את שואפת להגיע,המשקפיים דרכם את מתבוננת בקוסמוס,הם אוויר,ואילו עמוד השדרה שלך,אב העורקים,צבע הדלתות וסוג הדיאלוגים,כולם מסווגים כמים,מים,ועוד פעם מים,ועדיף כמה שיותר שיעשו טוב:) מושי מושי!:) חולה עלייך נשמה,ובאמת את נראית כמו בן אדם אחלה,שכיף להרגיש אותו,כיף לחשוב אותו,וכיף להסתכל במפה האישית שלו:) יותר מאוחר אדבר כאן על בית 7 המפורסם שלך,ביחד עם איפיונך הבסיסי מים משתנה ו..עד אז אני הולך לעשן לי איזו סיגריה כדי לא להתלהב יותר מדי מהמפה המקסימה הזאת שלך,שבאמת גורמת לי להרהר פעמיים כשאני משמיץ את החבר שלנו,ההוא מלמעלה:) מושי מושי!

גמני הולכת לעשן סיגריה...

א-ב-ל... כל אחד והסיגריות שלו..
בין שיעור לשיעור שאני לומדת עם עצמי, ערכתי לי ממש כרגע, טבלאות של כל הארקנה הקטנה והכוכבים והמזלות, כך למשל - 2 מטות הוא מאדים בטלה, 3 מטות הוא שמש בטלה, וכך הלאה, ועכשיו הולכת ללמוד עם עצמי מה זה אומר, כאילו, ללמוד נו.. בגיל 37 וקצת, אני מרגישה כמו תלמידת בית ספר, מיאוווווו
אוהבים אותי בתפוז, מסדרים לי אייקוניאדה משלי
מושי מושי, אוהבתותך, ומצרפת על הדרך משו נחמד, תודה ל"ללה" האדם המתוק ביותר שאני מכירה, על שהביאה לי את זה, (מה זה לך גילגיל? למה לא לכולללללללם!!! ילדה קקה אני:-8 אוהבת, גילגילונת
לומדת

א-הה, היא ולא אחרת../images/Emo108.gif

הילדה/אישה/נקבה/בחורה הכי מקסימה בעולם, באמת

longshut1

New member
כן,באמת חמודה זאתי

אבל לא יודע אם הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חחחחחח אגב את יודעת שיש כמה שיטות התאמה,כן? באסה רצינית בטח כזה קלף לשמש תאומים..כאילו,כל מי שהוא מזל תאומים,ובא אלייך שתדבר איתו על קלפים וזה,יש סיפור שלם מהקטע של "מה,זה המזל שלי?10 חרבות..אמאלה.." ואני חושב שזה קלף די אמביווילנטי-אין לי כוח להתחיל כאן לכתוב הכול-אבל הקלף הזה תואם באופן הרמטי את אותה אהבה שכלית של שפינוזה-אהבה,מה לעשות,מיסטית. אולי פעם נדבר על זה כאן,על איך 10 חרבות הוא השיא של דרגת ההכרה,השיא שמוביל אותך למקום שאף אדם עוד לא דרך בו..מכיוון שכשאתה דורך,אתה אינך אדם יותר.. אבל זה לזמן אחר:)

על שמש בתאומים, עשר חרבות..

הופה גילי... התחלנו להבין משו... לא ממש אבל, בפורום טארות בעידן הדלי, הועלתה שאלה בנוגע לשני קלפים וההבדל בינהם, 3 חרבות ועשר חרבות. כך לפני שעוד הספקתי לדעת את ההיבטים האסטרולוגיים שלהם, עניתי שם על פי התחושות שלי. עשר חרבות הוא דווקא קלף מדהים בעיניי, ולא דווקא משהו אחר. אולי זו רק אני שלונורמלית? והנה תגובתי לאותה שאלה, ומראש אני מבקשת לא להסתלבט!!!!!!!!!!!!!!!!! על שלוש ועשר חרבות. סידרת החרבות נחשבת משום מה לסדרה הקשה בארקנה הקטנה ואולם אני מוצאת שכולנו חווים בזמן זה או אחר, את כל אשר מציעה לנו הסדרה, כמו גם הסדרות האחרות. כלומר, כולנו מוצאים את עצמנו במצבים אותם מייצגים הקלפים, כאשר "טוב ורע" הם בעצם השיפוט שלנו לגבי המצב, ויש לנו תמיד לפחות שתי אפשרויות לראות את אותו הדבר.
באשר לשלוש חרבות, אני חושבת שנכון כל מה שנאמר למעלה, ורוצה להוסיף, שכאשר אני נתקלת בקלף הזה, התחושה היא של החמצה, כלומר, התחלתי משהו לא מזמן ואולם החמצתי את הפוטנציאל בשל בלבול גדול בהחלטותי ולכן הצער והכאב הרב. אלא מה, אני עדיין בראשית הדרך של אותו פרוייקט ולכן עדיין ניתן לי לשנות, שהלא הכאב בלב המשתקף מהקלף הזה, הוא בעצם פרי של מחשבות (חרבות…) שאנו מרשים להן להפוך לרגש, כאשר לא פעם אותן מחשבות עצמן הן פרי ראשנו ולאו דווקא "אמיתיות".
לדוגמא, אפשר לתת מחשבות של אשה (אני יודעת שזה דבילי) שחושבת שבן זוגה בוגד בה, כלומר היא יוצרת מעין תסריט שבשלב מסויים גורם לה צער רב, ואולם בעצם הוא חסר בסיס. כלומר, אם רק נבחר לחשוב אחרת, נוכל לחזור לאס ולהתחיל מחדש.
באשר לעשר חרבות, גם אותו אינני רואה כאיום ונורא, אני רואה בו פוטנציאל להתחיל הכל מחדש, אמנם מתוך איזה שהוא צער וכאב ואולם עם תובנות חדשות לגבי הדרך בה הלכתי עד כה. אני חושבת שהקלף הזה בעצם קורא לנו לשנות את צורת החשיבה ההרסנית שאימצנו עד כה, ולמצוא לנו דרך חשיבה אחרת, בה נוכל לצעוד מתוך שמחה.
מה עכשיו

longshut1

New member
יפה מאוד כתבת

וכפי שהבנת,גם בעיני 10 חרבות הוא קלף מדהים,ובאמת אולי בא לי קצת לכתוב- כמעט כל שיטה פילוסופית(ניטשה לא) מכוונת אל אושר האדם.מה האדם צריך לעשות כדי להיות מאושר?יש פתרונות כאלו ואחרים,אבל רוב הפילוסופיות הרציונליסטיות מתקינות מן הגדרה כזו או אחרות לאלוהים,גוזרות מתוכו את האדם,מפתחות מכניקה או דינמיקה שלאורה פועלת נפש האדם,ויוצאות מכאן לאיך ניתן להתגבר על עכבות כאלו ואחרות(לרוב העכבות הן הגוף קרי התחושות).עכשיו,המשותף לכולן הוא הכלי-לא משנה דרך איזו מכניקה או דינמיקה הפילוסוף תיאר את נפש האדם,הכלי שבעזרתו האדם אמור להגיע לאושר,הוא בעזרת הרציונל,אותה חשיבה בהירה,המוארת באור הטבעי והמובחן-האלוהים.ומהו רציונל בטארוט אם לא החרבות..כעת אם 10 זהו השיא,ובשיטות הפילוסופיות השיא מתרחש כאשר ההפשטה שהאדם עושה מגיעה לשיא הדרתה ותחכומה,הרי 10 חרבות מייצג את ראיית האחד,המושלם,הנצחי,מניע הכל,מכיל הכל וכן הלאה.ומה יכול להרגיש יותר מאושר מהבנה כוללת של כל היקף הסיבתיות שדרכה אלוהים חובק את העולם?ניוטון נהג לומר שהמרחב והזמן הם אמצעי החישה של אל-ב10 חרבות אתה רואה כיצד אלוהים נושם,טועם,מריח,מאזין וכו´,את העולם.אושר,לא? ואיך זה מתחבר לשמש בתאומים-תאומים הוא מזל צעיר,נמרץ,נלהב לדעת עוד ועוד.הכלי בו הוא משתמש הוא הרציונל-ארגון,למידה,קליטה,תפיסה-הוא רוצה להבין,להבין,ועוד פעם להבין.לארגן את הכול במסגרת ברורה והגיונית...מזכיר לך את הרציונליסטים?גם הם הטיפו לשימוש נמרץ ברציו להשיג עוד ועוד ידיעה,לאו דווקא ידיעה אינטלקטואלית אלא ידיעת האלוהים-ידיעה שתוכנה הוא הפשטת המוחשי,שרטוט אותן אידיאות אפלטוניות,וכן הלאה..השמש בתאומים זורחת ובוהקת-בדיוק כפי שהרציונליסטים רצו-אהבת אלוהים השכלית,האיחוד המיסטי שבא דרך הרציונל. רעיונות מדהימים-שקשה מאוד,קשה מאוד לטעון נגדם.

longshut1

New member
קצת מפה,קצת משם,קצת מכאן:)

גילגיל,אני רוצה טיפטיפ להשהות את הטיפול במפת הקסם הזו שלך,מכיוון שדי התחלתי להרגיש את הבעייתיות בדרך התרגום של מפה לפתיחה,ולכן פתחתי דיון שנוכל ככה כולנו קצת לדבר על זה. עדיין כמובן יש רלוונטיות שלא נעלמת,לגבי מה שכתבתי על המפה שלך-אני דבק בהם(כמובן תחת הוראות השימוש-אלי כולה מתחיל,אז פרופורציות חחח),אבל אני חושב שיש קצת חריקות בדרך התרגום שלמדתי לפיה,ואני רוצה לשפר,לעדן,לבסס,ולשמן אותה,כדי שנוכל להמשיך על דרך שהרציונל שלה ירגיש לי יותר זורם,אוקיי? אני אוכל להיכנס היום רק די מאוחר בלילה,אז תמשיכו בינתיים לדבר על הנושא,ואני בינתיים אקרא קצת חומר רקע על הנושא,כדי לשמן את הרציונל,ולשפר אותו יחד עם תמרינקה,אווווווווווווורי שכבר מדברים על זה,,ובכלל אני רוצה שכולם ידברו על הבעיה,שנוכל לעבוד על התרגומים ביחד:) בייייייייייי

מיצי מככבת ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif

אלי מותק, קודם כל תודה, על ההתייחסות הכל כך מושקעת במפה שלי, כאילו, ממש ממש לכבוד לי, לככב ככה בפורום עם כל ה"בעיות" שלי, שמש בתאומים, נוגה בסרטן, אמא´לה, על מה אני מדברת לעזעזל? כאילו מה נהיה לי פתאום עם אסטרולוגיה? עוד אתגר…. יחד עם זה, אתמול בלילה ישבתי עם עצמי והוצאתי לעצמי את הקלפים המתאימים, כאילו עשר חרבות עבור שמש בתאומים, 2 גביעים עבור נגה בסרטן וכך הלאה.. יש לי בעיה ואשמח אם תלמד אותי לפתור אותה… ראשית, מהו הקלף של מרקורי בתאומים? (חצי מהכוכבים שלי בתאומים… מה זה אומר? ושמיניות יש לי כמה… אמא´לה בקיצור.. שנית, איך מציבים פריסה כזו? כאילו, יופי הוצאתי את הקלפים,,,, מה הלאה? מה עושים עם זה? האם רק הקלפים הללו משתתפים? האם יש עוד? ואיך פורסים? זהו, החלטתי ללמוד ברצינות, מה שאומר שאהיה פה קרצייה שחבל"ז, ושוב, רק אם זה בסדר להציק, ואם אני גולשת מידי, אז נא לעצור אותי ומה שיותר מהר. ושוב מיאו על הבוקר, כי אני אוהבת מיצי

היי גילי ../images/Emo54.gif

רשמתי בשירשור הקודם את ההסתייגויות שיש לי מהשיטה . דבר נוסף-אין קלף כזה "מרקורי בתאומים".... אני מקוה שאיך שהוא הצלחתי להעביר את הפילוסופיה שעומדת מאחורי "הייצוג האסטרולוגי" בקלפים. את מוזמנת לקרוא. עוד דבר- מבחינתי מזל תאומים מיוצג ע"י knight of swords קלפי ה"חצר" מיוצגים ע"י ארבעת האלמנטים זאתומרת-אדמה-אש-מים-אויר כל יסוד/אלמנט מחולק ל3 -איכויות .איכויות של אותו היסוד: אדמה = שור-----> גדי-----> בתולה אש = טלה-----> אריה----> קשת מים = סרטן----> עקרב----> דגים אויר = תאומים---> מאזניים--->דלי לפני שאמשיך ,יש צורך להזכיר שקפי החצר מתייחסים לחיי הנפש, על פי היסודות הקיימים בטבע-הם קיימים בצירופים שונים בפסיכה האנושית ולכן,ההתאמה האסטרולוגית רק מחדדת או מדייקת את המשמעות הבסיסית של הקלף אמשיך הלאה (אני מתייחסת לשחר הזהב)- ניקח את סידרת האויר-יסוד אויר 2,3,4 - חרבות מתייחס למאזניים 5,6,7 -חרבות מתייחס לדלי 8,9,10 - חרבות מתייחס לתאומים בתוך כל אלמנט יש תת חלוקה - מהאויר היותר "כבד" עד "קל" ביותר. כל פלנטה שמוצבת בכל אלמנט-מעמיקה את חווית הקלף או הפאזה שהוא מבטא. חייבים לקחת בחשבון את כל המשתנים-אסטר´+ נומרולוגיה+אותיות כדי להבין במה הדברים אמורים. רק הקלפים הראשיים מתחברים לאותיות העבריות,הגלל ההקשר לקבלה-"עץ החיים" לא יכול להיות ש"שמש" בתאומים תתאר שמש אסטרולוגית של אדם כלשהו. "שמש" במפה - מרכז המפה,ולא יתכן לערבב בין זה לבין "מעברים שכליים" כאלה או אחרים בתוך נפש האדם,כמו 10 חרבות= 10 שמהדהד ביסוד "אויר"= הפאזה הזאת מדברת על "שיא" האויר...היסוד שבלתי ניתן למדידה..זה כאן ולא כאן...כל הזמן בתנועה..והביטוי של הת נ ו ע ה הזאת מצויין ע"י "שמש" בתאומים... נלך הלאה..2 חרבות=2 אויר,המספר 2 הדואלי בתוך אויר/של מאזניים האנרגיה של ירח במאזניים..האלמנט הרגשי הגדוש הזה באויר שמחפש איזון- מאזניים... 3 חרבות- סאטורן במאזניים...סאטורן מלמד על אחריות,סאטורן מקרקע, כבד,במאזניים-הרצון להגיע לאיזון פנימי ,שווי משקל פנימי. המספר 3 לא הרמוני עם אלמנט אויר-יוצר תנועה יצירתית,החוצה... מאוד מקווה שהצלחתי...:)

טוב, אני מבולבלת לגמרי עכשיו../images/Emo9.gif

אני עדיין לא מרימה ידיים, לא,, זה לא מתאים לי אבל, יחד עם זה אני מאד מאד מאד רוצה להבין, ולכן, הנה אני מצרפת מפה שלי, כפי שניתנה ע"י הקשת תאריך ושעת הלידה ב"מיסטיק אייג´". לא מכירה אתרים נוספים בתחום.
אשמח לדעת יותר, כאילו, איך מציבים קלפים על פי המפה הזו, והנה מה אני מבינה שם בין היתר: צדק - יופיטר, בתאומים. שמש - בתאומים. נוגה - ונוס, בסרטן. שבתאי - אורנוס, בבתולה. מאדים - מרס, בבתולה. פלוטו, בבתולה. נפטון (מה השם העברי?) בעקרב. ירח בקשת סאטורן (שוב מה השם העברי?) בדגים.
אני מקווה שמה שכתבתי פה נכון ביחס למפה, ואם לא, אשמח באם תתקנו אותי.
תמרימותק.... תודה תודה תודה על ההתייחסות המרהיבה, גם אני הולכת יותר על פי הקבלה, אבל, גם שם לא מסתדרים לי כל מיני דברים, במיוחד לא השיוך של האותיות, ואני מניחה שזה לדיון (או שיעור
) אחר.

משהו נוסף ברשותכם../images/Emo108.gif

כן, אולי אני אמורה להוסיף את זה, לא יודעת, שיהיה… על פי ספר שיש לי, טארות וקבלה מאת בן עמי צביה, אני מוצאת את ההקבלות הבאות: שמש בתאומים מקביל לקלף עשר חרבות. צדק בתאומים מקביל לשמונה חרבות. מרקורי בסרטן מקביל לשלושה גביעים. נוגה בסרטן מקביל לשני גביעים. ירח בקשת מקביל לתשע מטות. שבתאי בבתולה? מאדים בבתולה? פלוטו בבתולה? נפטון בעקרב? סאטורן בדגים?
האם זה נכון? (לפחות מבחינת השמות… יוווו איזה בלגן לי בראש… ) ואם יש טעויות… האם תוכלו לתקן? |חתולה|
|חתולה| אני מרגישה לא כל כך נוח, מתקרצצת לאללה, ויחד עם זה שמחה ללמוד עוד ועוד, ולכן תודה מראש על כל התייחסות שהיא, מכולם בלי יוצא מן הכלל

ווויי וווי נשמההה

נכון זה בדיוק הפירוט שנתתי לך בשירשור הקודם! הספר עושה התאמות לפי "שחר הזהב"-ב ד י ו ק. אם את רוצה את כל ההתאמות-יכולה לכתוב לך בצורה מסודרת-ללא כאב ראש :) דבר שני-אין שבתאי בבתולה...אין מאדים בבתולה...אין פלוטו בבתולה אין נפטון בדגים.....י ש סאטורן (שבתאי) בדגים= 8 גביעים... אגב גם,לפי משהסברתי בשירשור הקודם-לא יכול להיות כל כך הרבה "ביטויים" של אותו המזל- כל "מזל" יוצא רק 3 פעמים מפני שכל 3 "מזלות" יוצרים - איכות כלשהי (אדמה או מים או אש או אויר). לכן אם יש 9 קלפי חצר בכל "איכות"-אז רק שלושה קלפים יכולים להתייחס ל"מזל" מסויים. אם את רוצה ארשום את זה באופן מסודר וברור... ביי נשמה

ועוד דבר...../images/Emo23.gif

בשמחה אשלח לך את כל ה"סדר" של המזלות עם ההקשרים לקלפים-אם תרצי. דבר נוסף- מעבר ל"סדר" של ה"שלשות" שציינתי קודם, יש עוד "סדר" ברצף-וזאצ הסיבה שאין את כל האפשרויות של כל הכוכבים בכל במזלות. וזה הולך ככה: שמש ונוס - (נוגה) מרקורי ירח סאטורן - (שבתאי) יופיטר - (צדק) מרס - (מאדים) שמש ונוס מרקורי ירח סאטורן יופיטר מרס.......וככה זה ממשיך לפי האלמנטים (איכויות) והמעברים בתוך האלמנטים, קרי= 3 איכויות האדמה, 3 איכויות האש 3 איכויות המים, 3 איכויות האויר מקוה שעכשיו זה יותר ברור באהבה

O.K הינה -הסדר המופלא

התאמות – טארוט / אסטרולוגיה טלה----- מארס-----------------2 מטות/אש ראשונית טלה----- שמש------------------3 מטות/אש ראשונית טלה----- ונוס ------------------ 4 מטות / אש ראשונית שור----- מרקורי--------------- 5 מטבעות/אדמה ראשונית שור---- ירח ----------------- 6 מטבעות / אדמה ראשונית שור---- סטורן----------------- 7 מטבעות / אדמה ראשונית תאומים--- יופיטר---------------- 8 חרבות / אויר ראשוני תאומים--- מארס----------------- 9 חרבות / אויר ראשוני תאומים--- שמש-----------------10 חרבות / אויר ראשוני סרטן----- ונוס------------------- 2 גביעים / מים ראשוני סרטן----- מרקורי--------------- 3 גביעים / מים ראשוני סרטן----- ירח ------------------ 4 גביעים / מים ראשוני אריה----- סטורן----------------- 5 מטות / אש תיכונה אריה----- יופיטר---------------- 6 מטות / אש תיכונה אריה----- מארס----------------- 7 מטות / אש תיכונה בתולה--- שמש------------------ 8 מטבעות/אדמה תיכונה בתולה--- ונוס ------------------ 9 מטבעות/ אדמה תיכונה בתולה--- מרקורי--------------- 10 מטבעות / אדמה תיכונה מאזנים—ירח ----------------- 2 חרבות /אויר תיכון מאזנים---סטורן---------------- 3 חרבות /אויר תיכון מאזנים---יופיטר---------------- 4 חרבות /אויר תיכון עקרב---- מארס----------------- 5 גביעים /מים תיכונים עקרב---- שמש------------------ 6 גביעים /מים תיכונים עקרב---- ונוס------------------- 7 גביעים /מים תיכונים קשת---- מרקורי---------------- 8 מטות /אש מפותחת קשת---- ירח-------------------- 9 מטות / אש מפותחת קשת---- סטורן-----------------10 מטות /אש מפותחת גדי----- יופיטר----------------- 2 מטבעות / אדמה מפותחת גדי----- מארס------------------ 3 מטבעות / אדמה מפותחת גדי----- שמש------------------- 4 מטבעות / אדמה מפותחת דלי---- *מרקורי---------------- 5 חרבות /אויר מפותח (מופיע מרקורי במקום ונוס) דלי---- מרקורי----------------- 6 חרבות / אויר מפותח דלי---- ירח--------------------- 7 חרבות /אויר מפותח דגים---- סטורן------------------ 8 גביעים /מים מפותח דגים---- יופיטר----------------- 9 גביעים / מים מפותח דגים----מארס------------------ 10 גביעים / מים מפותח *המילה "מפותח" אינה מציינת טיב אלא באה להראות התפתחות של אלמנט. לדעתי זה מדהים שווה להעיף יותר ממבט אחד, תאמינו לי מגלים עוד ועוד אפשרויות... ברכות לכולם מכל ה

ח"ח תמר../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo108.gif

קודם כל תודה!! מה זה תודה… אחרי כמה שעות שלא הייתי פה, אני חוזרת ורואה את ההשקעה האדירה שלך, אז קבלי ח"ח, וזה יכול להתפרש בכל מיני דרכים, חיבוקים
וחיוכים,
חיזוק חיובי (אין אייקון) ועוד מה שבא לך.
בקשר לאותיות, ראשית השם הוא אליפז לוי, ועד כמה שידוע לי, הוא בעצם הראשון שעשה את הקשר בין הקבלה לטארות, לעץ החיים ולאותיות. חפיסת קלפים שבנויה על העקרונות שלו, היא החפיסה של אוסוולד ווית´, ואגב, יש ספר מקסים של אליזבט הייך שנקרא חוכמת התארות, ומסביר את משמעות קלפי הארקנה הבכירה של החפיסה הזו. על הקלפים אגב, מוטבעות גם האותיות, חוצמזה שהם מאד יפים בעיני…
. משום מה אני בטוחה שניתן יהיה למצוא את החפיסה באתר של אורי ידידנו. אם לא, אשמח לסרוק כמה קלפים ולהעביר הנה. באשר לאסטרולוגיה וטארות,
נו, לא פשוט העסק הזה אני חושבת.. ובכל זאת, העתקתי כל פסיק ואות שכתבת פה, והדפסתי לי, והנה יש לי תעסוקה לעוד כמה שעות/ימים/שבועות/שנים… כאילו… מחק את המיותר….
הולכת ללמוד אותם בעל פה, ומבטיחה לספר מה יוצא לי מכל הסלט הזה… שוב תמרי מותק, תודה על הכל, מדהימותק שכמוך!

למעלה