המפה של גילגיל
שמש,מרקורי,יופיטר,וראש דרקון בתאומים בבית הזוגיות(7) מרס,אורנוס ופלוטו בבתולה בבית הקריירה(10) כירון ושבתאי בדגים בבית השורשים(4) ונוס בסרטן בבית 8 נפטון בעקרב בבית 12..! ירח בסוף בית ראשון בקשת אופק קשת זוויות שצדו את עיני- רצף הכוכבים בבית הזוגיות בתאומים..שמש ומרקורי בצמידות בבית הזה. הירח בקשת בבית 1 במולות לשמש ולמרקורי בתאומים ב7. שבתאי בדגים ב4 במולות לאורנוס,פלוטו ומרס בבתולה ב10!! אורנוס ופלוטו בצמידות בבתולה ב10. שבתאי ב90 לכל הכוכבים בבית 7,וכך גם פלוטו אורנוס ומרס ב90 לכל החבר´ה בבית 7... 4 כוכבים במים,3 באוויר,3 באדמה,ו1 באש. 1 כוכבים ביוזמה,1 ביציב,ו9! במשתנה. כלומר-מים משתנה. אלו הנתונים,המדהימים אם יורשה לי לומר,שצדו את עיני.יש עוד הרבה זוויות יותר הרמוניות,ובכלל יש לך המון זוויות שם. עכשיו,אני לא יכול לנתח את המפה..כי אני לא יודע לנתח מפה,אני מנהל את פורום טארוט,כאילו דהה
.אני ברמת מיני מיני מיני מתחיל באסטרולוגיה,אבל בהחלט יכול לזהות מגמות וקסם של מפה,כשאני רואה אחת כזאת..
מה שאני כן יכול לעשות,וזה בהחלט תלוי בזמן שיהיה לי ובמצב רוח(אצלי האיכות משתנה גם חוגגת,אמנם לא כמו אצלך...אבל גם חוגגת חחח)-לתרגם את המפה לפתיחה האסטרולוגית.זה אמנם נוטל את ראש\זנב דרקון ואת הזוויות,אבל לפחות נוכל לדבר בשפה שאנחנו מבינים.מכיוון שהזוויות כל כך מרובות אצלך,אפשר לקחת אותן בחשבון,תוך כדי ניתוח "מפת הקלפים". ואם יש לך סבלנות,את יכולה בכלל ליתגלץ´ לastro.com,שם תקבלי ניתוח סביר בהחלט..בחינם! גילי,יש לך מפה פשוט מדהימה-אבל אולי אני משוחד
. באופן כללי מאוד מאוד- קונפליקטים בכל הנוגע להתייחסות ומימוש זוגיות יציבה,הקשורים ישירות בערכים שנוסדו מכאבים כאלו ואחרים שספגת בבית ההורים,כאשר שני אלו מתנקזים תוך דינמיקה משברית גם להתייחסותך לקריירה שלך בתור תשובה למשברים בזוגיות\משפחה-אלו מילים ראשונות וכלליות מאוד. כמו כן,באופן מאוד כללי,את נראית כטיפוס שלחלוחית תמיד בעינו,נשיקות באמתחתו,וזרם בלתי נפסק של רגשות מן הפנים אל החוץ-שלפעמים "מרוקן" מאנרגיות אמוציונלית.נראה,שגילגיל אף פעם לא דורכת באותו נהר פעמיים-וגם גילגיל אף פעם לא אותה גילגיל-הכל בתנועה,תמיד,בלתי פוסקת,שלעיתים מתישה אותך,משום האינטנסיביות שבה את מרגישה את האמוציות שלך. רוב הכוכבים בצידה העליון של המפה-מה שאומר באופן כללי,שהדינמיקה שאפשר לזהות אצלך באופן מיידי- אדם מוחצן במהותו. זהו,באופן מאוד מאוד סכמטי,ממיני מתחיל-ואני לא יעני מצטנע,אני במת יודע מעט מאוד.אבל אם נעבר לקלפים,זה יהיה הרבה יותר קל,ושם אני אוהב לשחות-ומעולה. אבל נראה,איך שיסתדר עם הזמן והמוווודים
-אם את רוצה להסתכל על "מפת הקלפים",שם בטח תוכלי לשחות,ויותר טוב ממני,אני יכול לתרגם לך בינתיים את המפה לפתיחה האסטרולוגית
רק טוב מת עלייך גילגיל
שמש,מרקורי,יופיטר,וראש דרקון בתאומים בבית הזוגיות(7) מרס,אורנוס ופלוטו בבתולה בבית הקריירה(10) כירון ושבתאי בדגים בבית השורשים(4) ונוס בסרטן בבית 8 נפטון בעקרב בבית 12..! ירח בסוף בית ראשון בקשת אופק קשת זוויות שצדו את עיני- רצף הכוכבים בבית הזוגיות בתאומים..שמש ומרקורי בצמידות בבית הזה. הירח בקשת בבית 1 במולות לשמש ולמרקורי בתאומים ב7. שבתאי בדגים ב4 במולות לאורנוס,פלוטו ומרס בבתולה ב10!! אורנוס ופלוטו בצמידות בבתולה ב10. שבתאי ב90 לכל הכוכבים בבית 7,וכך גם פלוטו אורנוס ומרס ב90 לכל החבר´ה בבית 7... 4 כוכבים במים,3 באוויר,3 באדמה,ו1 באש. 1 כוכבים ביוזמה,1 ביציב,ו9! במשתנה. כלומר-מים משתנה. אלו הנתונים,המדהימים אם יורשה לי לומר,שצדו את עיני.יש עוד הרבה זוויות יותר הרמוניות,ובכלל יש לך המון זוויות שם. עכשיו,אני לא יכול לנתח את המפה..כי אני לא יודע לנתח מפה,אני מנהל את פורום טארוט,כאילו דהה