המפגש!

האבק

New member
../images/Emo47.gif מפגש פורום בעולמות

עוד לא קבענו מתי יהיה המפגש לכן נעשה את זה עכשיו כדי שנהיה בטוחים ולא ברגע האחרון
כל אחד ישים
תחת האפשרות שמתאימה לו (יפורטו בהודעות הבאות). מה יהיה במפגש? נתחיל עם סבב היכרויות כדי שכולם יכירו אחד את השני ויהיה נחמד. נמשיך אח"כ לחידון טריוויה בנושא ששאו"ק הזוכה בו יזכה בספר "משחקי הכס" חדש חדש מתנת אופוס. אח"כ יש "זמן חופשי" לדיונים, דיבורים וכו'. תבואו, יהיה כיף!

האבק

New member
יום חמישי שעה 16:00

לפני ההרצאה של יעל סלע שפירו שמתחילה ב-17:30

האבק

New member
מיקום ועוד משהו ששכחתי ../images/Emo13.gif

מיקום המפגש יהיה ברחבת הדשא של המדיטק, על יד אולם הביצה! מהחוץ מזה? יהיו לנו סימניות יפות שימכרו בדוכן קהילת טולקין! חסר למי שלא קונה
תבואו, יהיה כיף!

סתמרוח1

New member
הזמן לא רלוונטי בשבילי

כי גם ככה אני לא קשור אליו במיוחד העיקר שסגרנו את היום

mariats

New member
רגע אנחנו אמורים לבחור

בין אחריי ההרצאה ללפני הרצאה? עדיף לפני אני חושבת אבל אני אבוא לשניהם

האבק

New member
אם את מעדיפה לפני,

סמני
חתת ההודעה "יום חמישי, שעה 16:00"

Violent Cupcake

New member
האאא!

אתם לא הולכים להרצאה של ששאו"ק? מפגרים! גורו לכם אנשים טיפשים מעריצי ואריזים! הא! היא ביום רביעי אם זה מעניין אתכםף, והיא הולכת להיות אחת הטובות. ההרצאות עולות כסף - 35 שקלים לאחת. לנו, השלוטים והשמקסיים בפנטזיה אמאסאן יש הנחות! נעעעע! עברו לאמאסאן וראו קהילה טובה מהי. היו שלום.

האבק

New member
חסר חיים, שלום

יהיו אנשים שיגיעו להרצאה של אליהו ביום רביעי גם מהפורום הזה. המפגש שלנו ביום חמישי. גם לפורום שלנו יש הנחה, אותה אנחנו מקבלים דרך קהילת טולקין. בקשר לקהילה טובה / לא טובה - לא אעלה את זה על גבי הפורום אבל אם תרצה אשמח לדבר איתך על זה בזמן הכנס. הודעות נוספות בנוסח הנ"ל ימחקו. תודה

thelord1

New member
כן.

"הנחות לחברי פורום כל חבר פורום שמעוניין, יכול לגשת לדוכן הקהילה (שיהיה ביחד עם דוכן הטולקינאים), להזדהות בשמו וכינויו בפורום (ולהגיד שהוא מפורום ששאו"ק) ויקבל כרטיס הנחה איתו הוא ניגש לדוכן קניית הכרטיסים ומקבל הנחה כמו כל שאר הארגונים. ההנחה היא משמעותית ואתם יכולים לראות אותה כאן: ארוע שאורכו שעה: 25 ש"ח ללא הנחה, 17 ש"ח לאחר הנחה. ארוע שאורכו שעה וחצי: 30 ש"ח ללא הנחה, 20 ש"ח לאחר הנחה. ארוע שאורכו שעתיים: 35 ש"ח ללא הנחה, 25 ש"ח לאחר הנחה. "

למעלה