המפגש!

thelord1

New member
כן.

הנחות לחברי פורום כל חבר פורום שמעוניין, יכול לגשת לדוכן הקהילה (שיהיה ביחד עם דוכן הטולקינאים), להזדהות בשמו וכינויו בפורום (ולהגיד שהוא מפורום ששאו"ק) ויקבל כרטיס הנחה איתו הוא ניגש לדוכן קניית הכרטיסים ומקבל הנחה כמו כל שאר הארגונים. ההנחה היא משמעותית ואתם יכולים לראות אותה כאן: ארוע שאורכו שעה: 25 ש"ח ללא הנחה, 17 ש"ח לאחר הנחה. ארוע שאורכו שעה וחצי: 30 ש"ח ללא הנחה, 20 ש"ח לאחר הנחה. ארוע שאורכו שעתיים: 35 ש"ח ללא הנחה, 25 ש"ח לאחר הנחה.

לגוטל

New member
תפנה אל אהוד... (האבק) במסר

הוא אומר להיות אחראי על הרשימה הזו אני חושב.

האבק

New member
אל תדאג, אתה מסודר

רק תבוא בבוקר לדוכן עמותת טולקין, תגיד את שמך ו/או כינוייך ותקבל כרטיס חבר. תודה

האבק

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo32.gifלמי שרוצה לראות אותי שר

(ואתם לא רוצים לראות אותי שר
) מסתבר שעליתי לגמר בתחרות הפילקים השנתית שתתקים בכנס 'עולמות'
כן כן, הייתי מופתע כמוכם. מי שעולה לגמר צריך גם לבצע את השיר שלו, ולכן אני עולה לזמר את השיר "אני, וז'אן לוק ורייקר המזוקן" על פי השיר של האחד והיחיד - יוסי בנאי: "אני וסימון ומואיז הקטן" בדואט מטורף ביחד עם רן בר-זיק
גם רן עלה לגמר עם שיר אחר שלו שכתב על הטולקינאים! האירוע יתקיים ביום חמישי, 5.4, 19:00-21:00, אולם התיאטרון. תבואו, יהיה מצחיק
רגע, עכשיו שאני חושב על זה - זה מיד אחרי ההרצאה של יעל!
לא יהיה לי זמן להתאמן!

האבק

New member
המפגש!

טוב אז אחרי שהחלטנו - המפגש יהיה בשעה 16:00 ליד אולם "ביצה" (אולם גדול שנראה כמו ביצה צהובה) = יש שם רחבת דשא גדולה ונוחה. ניפגש שם! נתחיל עם סבב היכרויות ונעבור לתחרות עם פרס יוקרתי
תזכרו! יום חמישי, שעה 16:00 ליד אולם הביצה. הפלאפון שלי הוא 0526338834 במידה ומישהו ירצה לדעת משהו ברגע האחרון (אני ממחר לא אהיה זמין באינטרנט). ניפגש!

למעלה