המפגש

Elfangor

New member
כמה זה מוקדם?

תן שעה ואני יהיה בעזריאלי, עדיף אחרי 4 כדי שאני אספיק לישון P:

didi1309

New member
נצל"ש..

היי.. אני עדי.. =] אחלה פורום יש לכם פה.. אני מדפדפת מדי פעם.. תשמעו, אני מתכננת ללכת להופעה בבית לסין ואם מישהו יודע, אז רציתי לשאול- איך מזמינים כרטיסים? ומאיפה אוספים אותם? תודה!

Elfangor

New member
הלילה הזה הלילה הזה שתי אפשרויות

אפשרות אחת והרבה יותר כיפית או מאגניבה זה להזמין כרטיס בטלפון באמצעות כרטיס אשראי, שכבר בעצם מאוחר מדי לזה היום אבל מחר בבוקר נגיד- מזמינים דרך ה"קסטל" 0360506 האפשרות השניה וההרבה יותר מאאגניבה וסופר כיפית והכי מענינת ופשוט תענוגית היא לקבוע איתנו (איתי ועם בן ועם עוד אנשים שיבואו) בשעה מסוימת (שעליה אני מחכה שבן יכריז) וללכת ביחד לקנות כבר מהקופה עצמה- ככה את גם מרוויחה כטיס באותו מחיר וגם מכירה אותנו! הקהילה הסופר מאגניבה של ברי סחרוף, והרי את יודעת שאין עוד פורומים באיכות שלנו P: אם את הולכת על 2 (ואת הולכת על 2) אז תקחי את המספר שלי איזה כמה הודעות למעלה ונוכל לתאם מקום ושעה כשבן יחליט כבר :) שבוע מצוין והמשך חופש נעים לכולם, איתי.

didi1309

New member
חחחח הבנתי אותך.. =]

ונגיד נגיד נגיד... שאני בוחרת ב-1.. חח.. אז איך אני אקבל את הכרטיסים? בקופה של ההופעה? (ולא חסרות איזה שתי ספרות במספר?!) עוד משהו, יש לך את הכתובת המדוייקת של המקום? תודה..=]

Elfangor

New member
יפה מאוד שהבנת

ורק למקרה שעוד יש בך ספקות- אם את בוחרת באפשרות הראשונה את מאבדת כל זכות בפורום הזה ובפורום תפוז ככלל. בטווח הארוך צבאות של מיליוני פיקסלים קטנים ישטשו לך את המסך ועשרות האקרים משועממים יפרצו לך למחשב, כל סודותיך יתגלו בעולם ואף קהילת אינטרנט לא תקבל אותך יותר. תוך חודש את מוצאת את עצמך מנודה מכל חברה אפשרית ונודדת לבד מבית מחסה אחד לבית מחסה שני, בתי בושת לא יהיו מוכנים להסתכל עליך, את תגוועי ברעב ותעדיפי פשוט לשים קץ מריר לחייך. או שאת פשוט לא תראי אותי P:- שזה נורא בהרבה, כמובן. סתם, אם את מזמינה אז הכרטיסים יחכו לך בקופה עם הצגת הכרטיס שהזמנת איתו. ואין לי מושג איפה זה בדיוק, בן לוקח אותי כי אני ות"א מכירים אחד את השני בדיוק במעברים בין חמשת הנקודות שאני עובר בהן :) (טוב נו אני לא באמת מקובל... 3 נקודות..) אוף ועכשיו אני מרגיש רע, אני אסלח לך חד פעמית אם תקני כרטיסים בהזמנה מראש, אבל חד פעמי בלבד! גגגגרררררר, אני מופע מדי- יום קשה, קשה...

didi1309

New member
חחחחחחח.. משעשע ביותר.. ../images/Emo13.gif

אז הזמנתי.. =] עכשיו, בואו נהיה כנים- שורה ראשונה באולם כיסא 17.. זה טוב?! זה כרטיסים אחרונים שהיו באולם.. ובכלל- אני בהתלבטויות קשות לגביי ההופעה הזאת.. כי בכל זאת- זה בבית לסין! הופעת ישיבה?! פורטיסחרוף?! באותו משפט?! נשמע לי.. אממ.. מתכון להופעה מאכזבת.. אני טועה? לא שזה יגרום לי לא ללכת..חח.. אני חייבת הופעה! לא יכולה לדחות את זה יותר.. אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת.. =]

didi1309

New member
שכח מה שאמרתי..

שום אכזבה ושום כלום.. היה מדהים!! קפצתי רקדתי שרתי נהניתי!! ומה שבטוח לא ישבתי לרגע!! אה ו.. אם תהיתם- שורה ראשונה כיסא 17 זה מעולה!!!!!!!!!!
!!

T S F1

New member
טוב..

בגלל בעיות טכניות ושינויים של הרגע האחרון, אני וחן לא נגיע מחר. יומטוב.

T S F1

New member
נו כן..

בעיות טכניות = הפתעות וזה.. P: פחח.. ישנת קצת לפחות? :)

ronnin

New member
קיצר אנשיים לא הבנתי מתי המפגש??

רק שלא יהיה ב17 ולא ב20 כי ב20 לחודש אני נוסע לאילת אז מי שרוצה שיהיה איתי בקשר

Elfangor

New member
אמרנו מחר Oo

ולדעתי בשש, משם הולכים יחד להופעה, אבל יכול להיות שזה יהיה לפני, תלוי בבן ומתי שהוא רוצה להיות בקופות :)

ben4ever

New member
listen up

(בייחוד אתה איתי
) אני אישית רוצה לצאת בסביבות חמש וחצי מעזריאלי לכיוון הקופות של בית ליסין,בתקווה להשיג כרטיסים במקומות טובים (אם נשארו בכלל כרטיסים). אני אוכל להגיע רק בארבע או חמש לעזריאלי עקב סיבות השמורות במערכת,אבל אפילו אסון טבע לא ימנע ממני ללכת להופעה הזאת (או זה או שהכרטיסים ייאזלו) נתראה שם
(אם מישהו יבוא בכלל...)

ben4ever

New member
לא בטוח שמישהו יבוא בכלל....

וזה חבל מאוד
מקווה שבחמש וחצי,מקסימום שש,נצא מהקניון. על כל מקרה,למי שצריך,יש פה מפה של הדרך מעזריאלי לבית ליסין. לא דרך כזאת מסובכת למי שנבהל

למעלה