המפגש

המפגש

מי בא ומי מביא מה? (אני לא אגיע בסוף, כנראה אני בים המלח, אבל אני אעזור לכם בארגוניה) אתם רוצים לעשות את זה בעזריאלי בסוף?

Elfangor

New member
יאר, אמרנו ב16? אז אני בא, כמובן.

אבל שיהיה לקראת הערב, כדי שנוכל ישר ללכת גם להופעה שלו, שאגב, אף אחד לא ענה בסוף אם הוא מתכוון ללכת אליה, אין לי מושג איפה זה בית ליסין ואם אפחד לא ילך אליה אני גם לא ילך, מה שאומר שאני אחזור כבר היתה מוקדם מה שאומר שאני אולי לא אבוא =X אבל אני אבוא :) ומה צריך להביא? אני מוכן להביא גומייה שחורה ומרוטה כי זה מה שיש לי פה על השולחן, אני אשריין אותה במיוחד בשבילכם P: אמממפ, באמת, מה צריך להביא? =X

ben4ever

New member
האמת שבא לי מאוד ללכת לבית לסין

זה אמור להיות חצי שעה פלוס מינוס הליכה מעזריאלי לדיזינגוף,אבל זה מותנה בכך שיישארו כרטיסים ואמצא איך לחזור. בכל מקרה,אני גם בא למפגש,ואני מביא איתי אקוסטית ככל הנראה (וכן ימיט,ואני מביא את מה שהבטחתי לך
).

Elfangor

New member
אלה גם הבעיות שלי בסה"כ

למרות שמקסימום אני אקח מונית שירות וארדם עד שהיא תתמלא שזה יהיה כבר בוקר =X וכרטיס אני מתכוון לקנות מחר נראה לי, ועכשיו שגם אתה בא (ואתה בא. לא, אתה בא!) ותיקח אותי (כן כן, תוציא מפה) אז בכלל אין לי בעיות :)

Bari west

New member
אווף לא תבוא?../images/Emo10.gifחבל..

אני עדיין לא יודעת אם אני באה או לא.נראה לי נהיה רק 4-5 אנשים!

T S F1

New member
ממ.. אני מייצגת פה קבוצה!

חן, גל ואני כנראה מגיעים. ענבר, תזיזי את עצמך לת"א ומהר. קאפיש?!

T S F1

New member
נו? מה נסגר?

בקיצור.. אין לי בעיה להשאיר את המס' שלי אז הנה! תתרגשו! 0547712876 - נא להתקשר בין 2-4 ורק אחרי השעה 10 בלילה P: בכל מקרה, אלה שכן מתכוונים לבוא. בואו נקבע שעה.

Elfangor

New member
אני יהיה שם

לא יודע ממתי, כנראה מהמפגש הכי מוקדם שלי, בכל מקרה נראה לי הגיוני להיות שם מאיזה שש, נתדבר ונהנה איזה שעה שעה וחצי ואז נתחיל לנדוד לקופות של בית ליסין כי אין לנו כרטיסים. טניה, את תבואי להופעה גם? כי אני ובן הולכים מעזריאלי, אז תבואו גם :)

Elfangor

New member
בעעע, ומספר גם P:

סתם כי אני בטח אשכח איך קוראים לך כי זה תמיד קורה לי שאני שם שמות מיוחדים לאנשים כדי לזכור מאיפה לעזאזל אני מכיר אותם ואז אני שוכח איך קראתי להם >.< 0524714534 ונא להתקשר רק אם צריך אותי P:

ben4ever

New member
הקופות בבית ליסין נפתחות ב9 בבוקר

אז הייתי רוצה להיות שם כמה שיותר מוקדם,אם זה יהיה אפשרי,כדי לנסות להספיק ולהשיג כרטיסים במקומות טובים...

למעלה