מפגש פורום לתפארת מגדלי עזריאלי! צילמתי כמה תמונות והן יעלה במהרה (עוד היום או גג מחר) לפורום ואם הגברת האפורה שלנו תסכים אפילו לקישור לתמונות! נכון. הגעתי מאילת (השקעתי במפגש הזה 5 שעות נסיעה פר כיוון) והאמת - לא התאכזבתי אפילו לא במעט. קצת חבל שקרניאלה הבריזה אבל העניין ייסלח לאחר קבלת השיק הסימלי על סכום של שני כרטיסי אוטובוס לאילת, ארוחת בוקר בקפה הילל, פלאפל עם צ'יפס ושתייה - את הנסיעה באוטובוס לתחנה מרכזית אני אספוג. שירי ההלל למחשב החדש היו במקום במיוחד לאור העובדה שלא הבאתי אותו כי השארתי אותו להטענה בבית. מי ייתן וניפגש שוב (והפעם כולם כולל כולם כולל קרניאלה ורחל) במפגש פורום חורף 2006 (באזור פברואר יהיה נחמד. היומולדת שלי).
נזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! נה לכולכם, עוד הודעה שתתפרס לכם מעבר לפרסומות.
בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווונננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שזה מספיק