המפגש!!!

ויימס

New member
זה מבדר משהו,

איך שאני ארגנתי את שני המפגשים היחידים של הפורום אי פעם, את הברזת, ויוצא שאני המבריזנית.

אז זהו שלא!

היה גם מפגש בסטימצקי בזמן ההנחות על ספרי האנגלית. היה גם מפגש לראות את wyrd sisters... היו התארגנויות!

ויימס

New member
חחח, אבל זה לא נחשב להבריז

אם זה רק קרניאלה נפגשת עם עצמה... לא משנה. נשלים ונהיה מאושרות.

Athaclena

New member
קודם כל, למה לא?

שנית כל, הסבירות שבאמת 7 יגיעו בו זמנית הוא זניח. יותר סביר שיבואו לבקר לבד, או בתיאום עם עוד מישהו ואז זה בכלל לא בעיה.... אז כן, באמת.

TheBursar

New member
אכן כן ../images/Emo13.gif

מפגש פורום לתפארת מגדלי עזריאלי! צילמתי כמה תמונות והן יעלה במהרה (עוד היום או גג מחר) לפורום ואם הגברת האפורה שלנו תסכים אפילו לקישור לתמונות! נכון. הגעתי מאילת (השקעתי במפגש הזה 5 שעות נסיעה פר כיוון) והאמת - לא התאכזבתי אפילו לא במעט. קצת חבל שקרניאלה הבריזה אבל העניין ייסלח לאחר קבלת השיק הסימלי על סכום של שני כרטיסי אוטובוס לאילת, ארוחת בוקר בקפה הילל, פלאפל עם צ'יפס ושתייה - את הנסיעה באוטובוס לתחנה מרכזית אני אספוג. שירי ההלל למחשב החדש היו במקום במיוחד לאור העובדה שלא הבאתי אותו כי השארתי אותו להטענה בבית. מי ייתן וניפגש שוב (והפעם כולם כולל כולם כולל קרניאלה ורחל) במפגש פורום חורף 2006 (באזור פברואר יהיה נחמד. היומולדת שלי).

TheBursar

New member
ולא לשכוח (כולם ביחד באוזן של

מלידיקט) בבבבבוווווווווונננננננזזאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייי!!!

בוווווווווווווווווווווווווווווווווו

נזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! נה לכולכם, עוד הודעה שתתפרס לכם מעבר לפרסומות.

שיט, סליחה

בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווונננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שזה מספיק

ויימס

New member
זה לא הצליח! הפרסומת חתכה את

הבונזאי! היקומו המלפפונים ויכו את הגנן...?

kt nhmrh?

לא מצרי? או קווקזי? או אנגלי? או אינדיאני? או אנקמורפורקי? או מקוקשקש או או?

למעלה