המפגש

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

o g

New member
התאהבתי באביב,בבקשה תביאי אותה

גם בחג הסתיו. היה נעים להכיר פנים אל פנים, אורית

חשבתי עלך ...../images/Emo15.gif

כשחזרתי הבייתה מהמפגש - עלך ועל PHENIX -ששנכם לא הגעתם ... היה באמת מקסים ביותר, ממש תחושה משפחתית, אבל אתה חלק מהמשפחה, גם אם לא הגעת, לא נורא,בפעם הבאה ... ואני אף פעם לא אתבלבל יותר, מי פה חיפושית גאה !

ה מ פ ג ש !

אני מסכמת את המפגש שהיה היום ברעננה כמוצלח ביותר, היה נהדר, ממש מפגש משפחתי, פגשנו חברים ישנים ולא כל כך , הכרנו חדשים, הילדים - ה מ כ ס י מ י ם - נהנו מהחידות (כיפאק לגיל ולאורית ), ממופע המוזיקלי(כיפאק ללאבי, גיא(ראיתי את מופעת הבכורה של הסקסופון הוירטואלי) ויובל), ו ה מ ו ן ת ו ד ה לבת שבע וחיים - הנפש החיה של עמותת א.ס.ת.י. - ישר כוח לשנים רבות !
כל האנשים שהיו היום - בעצם, כבר אתמול - פשוט מדהימים, אני מצטרפת לדני - אני גאה להיות חלק מכם ! לילה טוב . ליז. נ.ב. סליחה על שגיאות כתיב - הלך לי הSPELLING יחד עם WINDOWS

o g

New member
אני איתך../images/Emo127.gif

איך כל החששות התפוגגו איזה כיף היה להכיר את החברים מאחורי הניקים איך הילדים הופיעו ושיתפו פעולה בינהם איך אנחנו ההורים גילינו אחד את השני איך הפנים של בת שבע זרחו מאהבה וגאווה בילדים והנכדים שלה טוב,יש גם ימים כאלה (לשמור לימים גשומים) אורית

יעלבל

New member
פרשנו

מהר. הבן ביקש ללכת... לא הבנתי למה ומאוחר יותר סיפר שמעולם לא זכה לקבלת פנים כזו עם כל שחקני הכדורגל...הוא הגיע, המשחק הופסק הם ניגשו אליו, צעקו - "הגיע חבר חדש", שאלו לשמו, הציגו עצמם אחד אחד ובלי שום בעיה הוא היה בפנים... הוא לא הצליח לעכל את העניין...בבה"ס מלחמת עולם על מקומו כל יום - וזה פשוט היה גדול עליו. אז שוב, מתנצלים שפרשנו...אני מתארת לעצמי שחגגתם כהוגן עם כל העוגות שהיו שם - ותודה שנתתם לבן 5 דקות להרגיש - שאפשר אחרת. יעל

יעלבל

New member
תראי איזה עולם...

אני בטוחה שבנסיבות אחרות הינו נזכרות ושמחות יותר על הדרך שזכרנו האחת את השניה. שמחתי להזכר ונשתמע. יעל

יעל ריגשת אותי../images/Emo23.gif

את כל כך ריגשת אותי עם התאןר שעבר על בנך. את אותו הדבר גיא הרגיש. הוא הרשה לעצמו לנבוח ואף אחד לא העיר לא או הסתכל עליו מוזר וזה עשה לו טוב. יום נעים אוהבת אלונה.

יעלבל

New member
נורא נורא שמחתי

לראות מי האישה מאחורי הקול והדמות... את יודעת שלכל אחד תרפיה משלו...ושלי - להכנס למטב ולעשות עוגיות...אני פשוט מתנתקת, מרחפת, מחסלת חשבונות עם אלוהים וחבר מרעיו וכשראיתי את שעשית אתמול - נמסתי...נגעת לנקודה מאוד מאוד רגישה אצלי....אז תתחילי לדבר איתי "מתכונית" (מהשורש מתכונן לעוגיות)...קרנם של אנשים עולה מונים שמדברים איתי "מתכונית"... חיבוק חזק יעל

יעלו'ש יקירתי

גם אצלי המטבח הוא תרפיה ואני מאוד אוהבת לבשל לכן זהו גם התחום שאני עוסקת בו ביום יום, האהבה לילדים ולמטבח. אחלוק אתך במתכונים, מה שרק תרצי אשלח לך רק תכווני אותי באיזה תחום. אז עוגית קטנה שלי אוהבת אותך הטורט.

שביק

New member
יעל יקירתי

שימחת אותי במיוחד כשהגעת עם בנך המקסים. איזה יופי של ילדים המקבלים ומכילים אחד את השני. אף אחד אינו שונה. כולם מקסימים ומוכשרים. אני מאד מקוה שהמפגש של אתמול השאיר "טעם של עוד" אצלכם. ובפעם הבאה יהיה קל יותר ותירצו להישאר ולהנות מחברת כולם. אני אישית הרגשתי גאווה רבה לראות את כל הילדים ש ו ו י ם בין כולם, מוכשרים,חכמים, אינטילגנטים במידה רבה מאד. ילדים מאושרים וההורים כולם גאים בילדיהם. אין ספק - מפגש מוצלח מאד. אוהבת אתכם. חג שמח וכשר! שביק

יעלבל

New member
הבן שאל

אותי היום בבוקר "האם אני יכול להגיד על עצמי שיש לי קהילה שאליה אני שייך?"...וחיסל אותי נפשית ליום שלם מהשיחה שנסובה על נקודה זו... תודה על הגחלת שאת משמרת...על אף שכעסתי כשמאוד מאוד נזקקתי, אבל גדולתנו גם בלסלוח ולהמשיך הלאה...ואני כל כך צריכה עזרה גם בהלאה שבטוח אגיע לשיחה ב- 4 עיניים. מחבקת ותודה, יעל

יעל היקירה

אנחנו צריכים להיות גאים בילדים שלנו. היית צריכה לראות את הברק של לביא בעיניים כשסיפר לאילנה על המפגש שהיה ברעננה. לא צריכים להתבייש במה שיש לנו אלא להתגאות בזה משה

יעל שלום

רציתי לתפוס אותך לשיחה ולא יצא, לא זכיתי אפילו לקשר את שמך לפרצוף, אלונה אמרה לי שראתה אותך, חבל, פעם הבאה. דני

o g

New member
../images/Emo150.gifהיית גדול אתמול

כרג י ל כל כך נעים להיות לידך,אני מתחילה לחשוב שיש לך איזה אבקת קסמים שאתה מפזר בחשאי וכולם מתקבצים סביבך.עד עכשיו היית החבר הסודי שלי מהפורום ועכשיו גם בעלי רוצה ושאני אחפש לי מישהוא אחר-אוף יום טוב לך איש אורית

../images/Emo46.gif

תגידי לבעלך שאם כל הכבוד .. ויש לי הרבה כבוד .. חברים סודיים לא מחליפים ושאני שיך לך
גם את היית 10, תודה על העזרה לא הייתי יכול לעשות זאת בלעדייך .. ונראה לי שזו תחילתה של ידידות נפלאה

למעלה