המפגש

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך
פתחתי את הקופסא ואני בהלם ודכאון../images/Emo7.gif

הקופזא שאלונה המקסימה הכינה לי קופסא ממש מהמממת ממש בטעם שלי אני לא יכולה להגיב כרגע לאחר מה שראיתי שיש בתוכה, רק עכשיו אני קולטת לאיזה מצב כלכלי רע הגעתי אני פשוט חסרת אונים מתביישת נורא מכל מי שנתן ומי שלא. סליחה אני ממש ממש אבל ממש בדכאון לא זה לא התקפי זעם רק בכי ודכאון קשה מאוד. אשוב לכתוב מחר ב"ה בתקוה שארגיש טוב שמחתי מאוד להכיר אתכם . אלונה תודה אנשים יקרים תודה אתם יודעים בדיוק על מה מדובר לפמעים אני שואלת את עצמי אם כל המצב הזה שלי בשביל מה אני חיה בכלל? אבל אני בטוחה שמחר על הבוקר תראו אותי כאן מגיבה וצוהלת. לילה שטוף דמעות אלונה ערן הלנה תיקי זיו אסתי כוללם אתם ממש מלאכים. אני חסרת אונים כרגע הדמעות לא נגמרות ידעתי שזה יקרה מאוחר או מוקדם יותר אך כשפתחתי את הקופסא הזאת שאלונה הביאה לי מתנת מעשה ידיה ממש אומנות וממש בטעם שלי הית בהלם ובשוק ועכשיו רק הבנתי באיזה מצב אני . אני אומר לכם את האמת.? אני ממש מתבישת מכולם תודה תודה אין לי איך להודות לכם בכלל זה שאלוהים ישלם לשם בטוב מה שעשיתם בשבילי ואין לי מילה להודות לכם מצטערתף פשוט לא מוצאת את המילה הזאת לומר תודה התודה האמיתית סליחה ואוהבת אותכם נורא
אני ממש בוכה לאן ואיזה מצכ כלכלי הגעתי בוכה על הטוב לב שלכם להגיד לכם תודה. זאת רק מילה. הדעמות ישטפו את הלילה מקוה לכתוב ולחוזור לכאן מחר מלאת מרץ. שתיתי קצת.. ללכוהול מחו אוני ובושה הן יחד סליחה. . לילה טוב לכולכם כי שלי שטוף דמעות ומלא ביסורים
[ בטוחני משחר אחואר לתתם אחזורמחר ב"ה אמן נ.ב סליחה לכל אלו שלא הגבתי להם במסרים הדכאוןו הבושה וחוסר האונים חזק ממני כרגע אותם כל כך אנשיםטוים אלין . ט. מקו שמחר אחזור של, ב"V.

רק זה היה נותר לאמי סיפוק

במטרה היא לתת, לאהוב. את שווה הרבה! אפילו חיבקתי אותך! תחשבי על זה! אין לך מה להחזיר. אנחנו אלו שעדיין צריכים לגמול לך על העזרה והמילים החזקות שלך. אגב. בזכות הורי שני כל חייך יכולים להשתנות! חוקר ישראלי ביקש כספים לניסויין במריחואנה ממשרד הבריאות הישראלי שלא אישר זאת. החוקר ניסה גם בגרמניה ושם קיבל רשות לזה. הוא גילה שהמריחואנה מסוגלת לבודד את הטיקים ו דרך להפריד את החומרים הממכרים! חשבי לרגע קט את עצמך ללא טיקים: נערה יפה, חכמה, מלאת שמחת חיים, כשרונית, (לפי מה שראיתי) אוהבת...איך לא תתקבלי לעבודות משכמתן ומעלה. ומה הורי שני קשורים לכך? הורי שנים מגיעים/הגיעו (אני לא זוכר כל-כך טוב) לבית המשפט העליון עם תביעה כנגד משרד הבריאות הישאלי: "למה תרופה המצליחה בארצות אחרות ובודדה על ידי חוקר ישראלי מנוסה מהחומרים הממכרים לא יכולה להמכר בארץ?" והם צודקים. כי למרות האיסור למכירת מריחואנה בכל צורותיה למה נוצר גם איסור למחירת מריחואנה (בתוך תרופה כמובן) הבודדה מהחומרים המסכנים אותה. וכשהוכחות מסביב לעולם מוכיחות שהיא מצליחה זה כבר עוד יותר מוגזם.

שביק

New member
אלין יקירתי, אינך צריכה

ואין על מה לחוש בושה. מי שגונב צריך להתבייש, מי שמלבין חברו ברבים צריך להתבייש. את לא עשית מאומה ממה שאמרתי. את תמיד עוזרת לאחרים. וכולנו כאן כדי לעזור, כל אחד בדרכו בדרכו שלו ועל יכולת הנתינה שלו. איך אומרים? "בשביל מה יש חברים?" וזה נכון את עוזרת כי את חברה אמתית לכולם, חברה שכולם אוהבים ומעריצים ומעריכים. ולכן יש לקבל כל "מתנת חג" באהבה. ואת יודעת לתת אהבה גבול. והנה גמול(יצא לי חרוז). קבלי גמולך מלבם של חברייך האוהבים. אוהבת אותך המון המון. שימחת אותי מאד אתמול שהיגעת, ואני מקווה שתבואי תמיד לכל המפגשים. (תירצי לשמח אותי, נכון?) ידעתי. להתראות יקירה. את מקסימה כפי שאת.

ערן קו

New member
להלנה הבלונדינית כי היא יותר יפה

ואת תמיד הית ותהיהי הכי יפה בעולם

הלנה

New member
לערן המקסים שלי

אתה יודע כמה היתי גאה בך אתמול? איך השתלבת יפה ושילבת גם ילדים אחרים. מתה עליך ילד מתוק שלי! שיהיה לך כיף בחופש פסח!

סליחה? אמא שלי לא יפה?

אני חושבת שהאמא שלי היא הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי יפה בעולם!

o g

New member
נ א מ י [אייקון של מתעלפת]

באופן אישי מעדיפה את אלון,אריק, ערן,גיא,לביא,דור,שון,אוראל א ר י א ל , מ יכ א ל ואם שכחתי משהוא זה רק מהתרגשות הא כן את בעלי

o g

New member
וגם את.......

סיימון והצייר המחונן ששכחתי את שמו. ותכך בטח אזכר בעוד נסיך....

הלנה

New member
היה גדול!

היום החלטתי לישון קצת יותר ולבוא לעבודה מאוחר ולהשאר מאוחר... אז רק עכשיו קראתי את כל ההודעות (האמת כמו כל המכורים שבינינו איך שהגעתי הביתה מהמפגש פתחתי את הפורום אבל היתי עייפה מדי בכדי לכתוב). היה פשוט נפלא, מעבר לכיף של לפגוש את כל החברים הותיקים (שהכרנו לפני חודש, מקסימום חודשיים), ואת החדשים, את הפנים שמאחורי השמות.. הכיף הכי גדול (שהיה גם החשש הכי גדול) היה הקשר בין הילדים. ערן, הבן שלי הרגיש ממש בבית, השתלב מיד במשחק הכדורגל (תודה לסימון על שהביא את הכדור!), מיד התחבר עם סימון ואחרכך עם אוראל החבר הוירטואלי שלו, ועם אריק והזמין את דור להצטרף אליהם (הוא באמת התפלא שהלכתם כל כך מוקדם, בפעם הבאה יהיה יותר טוב, העיקר שהגעתם!). השתולל עם אלון, וכשנגמרה המוסיקה גם עם גיא ובכלל כל הילדים השתלבו באיזה שהוא תחום - כל אחד על פי הדברים שהוא אוהב, והיה כיף אמיתי! אין לי ספק שעוד יפגשו גם באופן פרטי, כי חבל שלא לשמור על הקשר הנפלא שהיה שם. היה כיף לדבר איתכם, ולאלה שלא הספקנו כל כך לפטפט, יהיו עוד הזדמנויות, אני אוהבת את כולכם! ותודה לליז (אמא של אריק) שדאגה לאלה מאיתנו שמנסות לשמור על הגיזרה (לא שזה ממש עזר כי איך אפשר היה להתאפק ולא לאכול את העוגות והעוגיות הטעימות של אלונה, אורית, טלי אמא שלי והיתה שם עוגה עם קינמון או משהו כזה, ממש טעימה, מי הכין? ואם כבר החלטתי להתחיל עם שלבי התודה, אז תודה לגיל איש החידות הגדול שלנו על החידות שהכין לילדים (איזה קשות! מזל שגיא היה שם, ערן אמר לי שהוא פתר את כל החידות), לבת שבע על כל מה שהיא עושה בשבילנו ועל כל הארגון (ןתמסרי גם למזכירה הנחמדה שעובדת איתך), למיקי , שחלק מפועלה שמענו אתמול עם הסיפור הקשה של שי. לתיקי וזיו על הפורום הנפלא, לאלין נסיכת הפורום, ערן סוף סוף פגש אותך והתרשם ממך מאד, מקווה שתתעוררי עם מצב רוח, כל מה שנעשה בשבילך נעשה בהמון אהבה והכרת תודה על כל מה שאת עושה בשבילנו (ותודה רבה על הספרון, אני אצלם ואחזיר בהזדמנות הראשונה). אגב, מישהו זוכר את השם המדויק של הספר על TOM, שאתמול רני (לא שכחתי את השם שלך במקרה שאתה קורא) הראה לנו שקנה ב- AMAZON. אז ביי, חייבת לחזור לעבודה, הלנה

למעלה