היה גדול!
היום החלטתי לישון קצת יותר ולבוא לעבודה מאוחר ולהשאר מאוחר... אז רק עכשיו קראתי את כל ההודעות (האמת כמו כל המכורים שבינינו איך שהגעתי הביתה מהמפגש פתחתי את הפורום אבל היתי עייפה מדי בכדי לכתוב). היה פשוט נפלא, מעבר לכיף של לפגוש את כל החברים הותיקים (שהכרנו לפני חודש, מקסימום חודשיים), ואת החדשים, את הפנים שמאחורי השמות.. הכיף הכי גדול (שהיה גם החשש הכי גדול) היה הקשר בין הילדים. ערן, הבן שלי הרגיש ממש בבית, השתלב מיד במשחק הכדורגל (תודה לסימון על שהביא את הכדור!), מיד התחבר עם סימון ואחרכך עם אוראל החבר הוירטואלי שלו, ועם אריק והזמין את דור להצטרף אליהם (הוא באמת התפלא שהלכתם כל כך מוקדם, בפעם הבאה יהיה יותר טוב, העיקר שהגעתם!). השתולל עם אלון, וכשנגמרה המוסיקה גם עם גיא ובכלל כל הילדים השתלבו באיזה שהוא תחום - כל אחד על פי הדברים שהוא אוהב, והיה כיף אמיתי! אין לי ספק שעוד יפגשו גם באופן פרטי, כי חבל שלא לשמור על הקשר הנפלא שהיה שם. היה כיף לדבר איתכם, ולאלה שלא הספקנו כל כך לפטפט, יהיו עוד הזדמנויות, אני אוהבת את כולכם! ותודה לליז (אמא של אריק) שדאגה לאלה מאיתנו שמנסות לשמור על הגיזרה (לא שזה ממש עזר כי איך אפשר היה להתאפק ולא לאכול את העוגות והעוגיות הטעימות של אלונה, אורית, טלי אמא שלי והיתה שם עוגה עם קינמון או משהו כזה, ממש טעימה, מי הכין? ואם כבר החלטתי להתחיל עם שלבי התודה, אז תודה לגיל איש החידות הגדול שלנו על החידות שהכין לילדים (איזה קשות! מזל שגיא היה שם, ערן אמר לי שהוא פתר את כל החידות), לבת שבע על כל מה שהיא עושה בשבילנו ועל כל הארגון (ןתמסרי גם למזכירה הנחמדה שעובדת איתך), למיקי , שחלק מפועלה שמענו אתמול עם הסיפור הקשה של שי. לתיקי וזיו על הפורום הנפלא, לאלין נסיכת הפורום, ערן סוף סוף פגש אותך והתרשם ממך מאד, מקווה שתתעוררי עם מצב רוח, כל מה שנעשה בשבילך נעשה בהמון אהבה והכרת תודה על כל מה שאת עושה בשבילנו (ותודה רבה על הספרון, אני אצלם ואחזיר בהזדמנות הראשונה). אגב, מישהו זוכר את השם המדויק של הספר על TOM, שאתמול רני (לא שכחתי את השם שלך במקרה שאתה קורא) הראה לנו שקנה ב- AMAZON. אז ביי, חייבת לחזור לעבודה, הלנה