המפגש

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך
לא צריך להיות מפגש בקרוב?

לפי מיטב זכרוני צריך להיות מפגש אביב שנתי של העמותה, לא?? הבטיחו הרצאות, פעילות לילדים וכבוד מצויין. מישהו יודע פרטים? מתי? איפה? אנו לא רוצים לפספס את המפגש..... איפה בת-7 כשצריך אותה? אין שום פרסומים? לא מקבלים הזמנות? גיל, איזה עוגה אתה רוצה שאלונה תכין? באמת יש פרס למקום הראשון בחידון? אנו מקווים לפגוש כבר את כולם,לקשר בין "ניקים", לפרצופים, הילדים מתאמנים על מופע, והכנתי המון כיסאות, אם יהיה צורך, וניר לא יוכל להביא.... יש באפשרותי לדאוג לתאורה יש צורך??? אלין, את צריכה טרמפ ? הבנתי שיש לך בעייה עם תחבורה. יאללה , נתראה בקרוב!!! דני

שביק

New member
אווו, איזה מפגש מקסים היה לנו

היום, אני הגעתי הביתה מאוחר היות והיתי עסוקה במשרד עד שעה מאוחרת. נכנסתי כרגע לפורום לדקות אחדות בלבד. חיממתם את לבי בתודות ובאהבה הרבה שהרעפתם עלי. אבל התודות מגיעות לכם מפנישאתם הגיבורים האמתיים. הילדים שלי היקסימו אותי. אתם - כולכם מ ק ס י מ י ם!!!איזו להקה ואיזו שירה איזה כשרונות!! גרמתם לי נחת מרובה. וההורים והאורחים, מה אומר לכם אני גאה בכל אחד ואחד מכם. אם אני הסבתא - אתם ילדי ונכדי - וילדים ונכדים תמיד אוהבים. אז אני אוהבת אל כ ו ל כ ם!! לילה טוב שביק

../images/Emo41.gif גבירותי ורבותי, פורום טוראט

מוצארט

New member
למישהו מתחשק קצת לטרוח בשבילי

ולחבר לי שמות או ניקים לפרצופים? אני מאוד אשמח.

הלנה

New member
מוצארט - אני אנסה...

עומדים מצד שמאל: משה מלמן, מיקי אברמוביץ, זיו, אורית (ומאחוריה אריאל החייל), בעלה של אורית, בת שבע, ומאחוריה ניר (NIOSH), תיקי (ליד בת שבע), גלית (השגיא) עם התינוקת, (עכשיו אני עוברת לשורה שמתחתם כי הדפסתי את התמונה ויצא לי רק חצי), מיקי אוחזת בידו של גיא, ומימינו דני, אלונה, אלין, ויושבים על הרצפה, אופיר (אחות של גיא) ולביא (LOVELOVE). עכשיו אני אכנס שוב לתמונה ואנסה את החלק השני (את האישה שמאחורי תיקי אני לא מכירה).

הלנה

New member
בעצם לא נשארו הרבה...

ליד גלית מישהו שאני לא מכירה את שמו (ולא נראה לי שהוא בפורום) מאחוריו יעל (YAELC), מצד ימין לאיש שאני לא מכירה יש עוד איש שאני לא מכירה (נדמה לי שהוא הבעל של עפרה - חדשה בפורום. לפני האיש הראשון שאני לא מכירה - עפרה ולידה אני (הלנה). זהו אני מקווה שזה עזר לך. אתה רואה איזה נחמדים אנחנו (ולא כולם מופיעים בתמונה), אז בפעם הבאה כדאי לך לבוא.

Michael C

New member
אוי..

ניר נראה לי שפיספסתי אותך לגמרי במפגש ולא אמרתי שלום. סליחה הייתי בערך למשך 20 דקות, הגעתי בסוף ואז הצטרפתי ל"משלחת שני".

November Dew

New member
הודעה חשובה מאלין!!!

דיברתי עכשיו עם אלין באיציק והיא ביקשה ממני למסור לכולם את הדבר הבא: "יש לי כמו הלם התפרצות שקטה ואני בדכאון כרגע לא יודעת ממה. ותודה לכולם על הכל" לא היה לה מצב רוח להמשיך את השיחה והיא ביקשה שאני אגיד לכם את זה... אז אני מקווה שהיא תרגיש טוב כמה שיותר מהר! ליל"ט לכולכם!

ענק, פשוט היה ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

היה מקסים, לא יכולתי לצפות ליותר מזה. הכי נהנתי מ ה י ל ד י ם. פעם ראשונה שגיא "נבח" ולאף אחד זה לא הפריע, או יותר נכון אף אחד לא הסתכל עליו כאילו נפל מהירח. ראיתי שהוא הרגיש מאוד חפשי וטוב. לתדהמתי הוא אפילו חיבק את אלין וכשהיא הלכה ונפרדה ממנו הוא אמר לה: ביי נשמה, אופס נדבקתי ממך". אני הרגשתי כאילו אני מכירה את כולם ממזמן. אח איזה מקסימים אתם היה לי פשוט כייף ולא נוותר על מפגש חברתי בקרוב. זה חשוב מאוד. אוהבת את כולכם וגאה בנציגות הגדולה של המבקרים יישר כח. אלונה

jakove

New member
מיפגש הפיסגה

שלום לכולם אני מאוד שמח שניהניתם מהמיפגש והייה לכם כיף לא יכולתי לבוא אבל מקווה מאוד לבוא במיפגש הבא אין כמובם בת שבע את מנהיגה למופת טוראט זה דרך חיים ואתה עצמאי לנהל את חיך כרצונךייש לי איי סי קיו וכל המעויין לשוחח איתי באופן אישי אז בכיף המיספר הוא 207453650 ביי ובהצלחה מכירים את השיר? כל מה שתירצי אעשה בשבילך... על תיכנעי...... אוהב אותכם

שביק

New member
יעקב היקר, תודה על המלים

החמות שלך. מכיון שאינני יודעת בשלב זה להשתמש באיי סי קיו, אבקש מבתי הסברים, בינתיים יש לך מס הטל' של העמותה ואתה יכול להתקשר אלי. טל' 09-7408478 מקווה לפגוש אותך באירוע הבא, היה נהדר, מהנה, ומרגש לפגוש את כולם. ילדים מקסימים במיוחד אחד אחד ויותר. וההורים - אוי, איזה הורים ניפלאים אלה, איפה רואים הורים תומכים כאלה? אהבתי את כולם, את כל היום הנהדר הזה. כל טוב שביק

Michael C

New member
ולקצת סנטימנטליות (דבר נדיר עבורי)

תודה תודה תודה לכולם! המפגש היה נפלא והעשרים דקות בהן הייתי בו הספיקו בכדי לראות איזו קהילה מיוחדת ומאוחדת אנחנו. באשר לנסיעה לשניידר, עליי לציין ששני פשוט נערה מקסימה (אני תמיד קצת חשדן שמספרים לי על אנשים, אך בדקתי בעצמי והיא באמת נהדרת!!) ואני מאחל לה... מה שתרצה בעצם. שמחתי לראות את כולם. ומקווה לראות את כולם שוב בקרוב. ו..גיל תודה רבה.

מוצארט

New member
עושה רושם שהפסדתי אחלה של מפגש

אך לצערי הרב לא יכלתי להגיע עקב אילוצי הצבא. אני מקווה שלמפגש הבא, אני כן אוכל להגיע. אתם אחלה!

למעלה