תראי זה לא הולך ככה... פשוט לא...כשאתה עייפ פשוט הולכים לישון.
ב בל בל New member 10/9/03 #24 בואנה.. ניצרי לשונך! אני נגד אלימות! זה הסימן בשבילי זה הסימן בשביל כולם זה הסימן שיכול לשנות את העולם זה הסימן שאומר אנחנו מסכימים זה הסימן שלא ראינו שאנחנו מגזימים מכות זנ משהו אחר, זה חופשי.........
בואנה.. ניצרי לשונך! אני נגד אלימות! זה הסימן בשבילי זה הסימן בשביל כולם זה הסימן שיכול לשנות את העולם זה הסימן שאומר אנחנו מסכימים זה הסימן שלא ראינו שאנחנו מגזימים מכות זנ משהו אחר, זה חופשי.........
ב בל בל New member 10/9/03 #27 לא ברור .... עזוב, לא זכרתי מה שאלת אז כתבתי מה שאני יודעת... לא סתם, שטויות. לך תבין
ב בל בל New member 10/9/03 #30 קבענו ברחבה שליד הסיטי סנטר אם יש בעיות אז תתקשר לפלאפון שלי (ראה מסר שאני תכף אשלח)
ע עוד אחת מהחברה New member 10/9/03 #31 אמממממממממממממ אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף כיאלו בעוד 2 דקות אתם נפגשים רק עכשיו אני יודעת מזה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בחיים לא אספיקקקקקקקקקקקקק אוףףףףףףףףףףףףףףףף
אמממממממממממממ אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף כיאלו בעוד 2 דקות אתם נפגשים רק עכשיו אני יודעת מזה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני בחיים לא אספיקקקקקקקקקקקקק אוףףףףףףףףףףףףףףףף