המפגש!

בל בל

New member
המפגש!

טוב אז מאחר והשרשור הקודם כבר ירד,ולא ניתן להקפיצו עוד, החלטתי לפתוח שרשור חדש! ומאחר ואף אחד לא הציע תאריך ושעה מסוימת, לאחר התיעצות עם מספר מחברי הפורום החלטנו שהמפגש יהיה ביום רביעי (כלומר עוד יומיים או אם רוצים לדקדק אז עוד יום) הוא יתקיים בשעה 20:00 במושבה הגרמנית (לשם הגיוון...) איפה במושבה, אתם תבחרו, זה לא ממש עקרוני. המשתתפים מתבקשים לאשר את הגעתם כאן. אחחחח....... כמה רישמית אני היום, זה משהו! בקיצור מחר, שמונה, מושבה גרמנית, כולם שם, בלי תירוצים! ושיהיה לכם יום טוב.

MAX D

New member
אם לוקחים אותי

אני מגיע... איזה יופי- עוד מפגש...

MAX D

New member
נווווו.... אנשים.....

מיפגש- קדימה, מי מגיע? מה קורה?

בל בל

New member
אני לא מכריחה אותך! את רוצה לבוא!!!

אני יודעת שאת רוצה לבוא, ואל תכחישי את זה. ובגלל זה את באה. נראה לי נצטרך ללכת מתישהו לים וגם להיות בתוך המים קצת יותר, כי היום לא היה נחשב.

tygger

New member
לחץ פיזי מתון?

MAX D

New member
כל עוד משם לא הולכים רחוק

יש לי בעיה קטנה בנושא...

MAX D

New member
בכיף

אבל אני חושב טרמפים זה מסוכן, אז הנה רשימת שאלות כדי לדעת אם יחטפו אותי: 1) את הולכת לחטוף אותי? 2) למה את משקרת? 3) מה בירת פלשטין? 4) מיהו אחמד יסין בשבילך? 5) השלם את המשפט:"בשנה הבאה....."

פהpumiky

New member
ובכן...

לאור בקשתך אני עונה על שאלותייך... 1. אני לא יודעת הכל תלוי בבל בל... 2. כי ככה למדו אותי 3. ירושלים? 4. בן דוד 5. בשנה הבאה נשב על המרפסת וניספור ציפורים נודדות... עכשיו בתור טרמפיסט גם אתה צריך לענות על כמה שאלות... 1. למה אתה צריך טרמפ? 2. למה אין לך מכונית? 3. אתה לא יודע שטרמפים זה מסוכן? טוב עייפתי מלשאול שאלות...

בל בל

New member
ואחשיב אני אגיב.

1. כמובן שנחטוף אותך! אחרת מה הקטע לקחת אותך טרמפ?! אל תדאג נעשה לך את קטע הטרמפ הקבוע שלנו, הכל מתוכנן, ככה שהמשטרה לא תתפוס אותנו. 2. ככה אני לימדתי אותך!!! 3. ענבל חמודה. 4. ענבל כלה. 5. מוחמד עלי אוכל ג'חנון בפיתה... מה הקשר? אין קשר. בוב אני עייף! סחי הולך לישון... עוד שעה שעתיים, בנתיים טיול סאני. נדבר בבוקר (סביבות שתיים שלוש , את יודעת, כרגיל...) באך באך באך....

בל בל

New member
עלאק אני סחי!!!! פחחח........

הצחקתי את עצמי!!!! איזה חוסר ריכוז אלוהים!!!!!!!!!!!!!! ואחשיב היה אמור להיות ועכשיו! שמע ישראל אני דיסלקטית! טוב שאני אמות עכשיו או עוד כמה שעות. טוב אין לי כוח מחר. כן מחר או מחרותיים. או כשידרוס אותי אוטובוס וחתול יתנגש בי או כשאלוהים יחליט שהוא צריך מזכירה חדשה. או נמאס לי!!!!! הידיים לא מפסיקות לי!!! דיייי!!!!!!! אני רוצה לצאת לטיול סאני אבל הראש מלא בשטויות חסרות משמעות טוב אני אדבר לעצמי. אחר כך בטלפון אולי נראה טוב ביי

למעלה