המפגש

גיא 29

New member
המפגש

היכן יהיה בדיוק? הבנתי שאצל שיבוצים בים שישי בבנימינה אבל לא ראיתי הסבר כיצד להגיע בדיוק...

גיא 29

New member
בעעעע

חשבתי שפיספסתי משהו..... לחץ לחץ לחץ....... בקיצור מי בא? מי לא בא ולמה?

שירה כבר שבוע מתגנת סופגניות, אז

מקווה שהרבה אנשים יגיעו... גיא29 - גם אתה לא פותח את דף הראש! שם יש פרטים, וממחר גם מפה...

גיא 29

New member
אומנם זה יותר גדול

אבל בכל זאת לא מובן סליחה שאני נודניק אבל אני רוצה להגיע בקלילות יש אולי רחוב ומס´ למקום?

שיבוצים

New member
לצערי אין עדין שמות רחובות באזור

התעשיה - רכבת בבנימינה. זה ההסבר למי שמגיע מכביש 4 - צומת בנימינה: נוסעים עם הכביש (כ-2 ק"מ) עד שמגיעים לרמזור, הקטע המתוחכם הוא - צריך לפנות ימינה ממש לפני הרמזור ולפני מסילת הרכבת - הרחוב מקביל למסילה ומאד קרוב אליה ובשום פנים אין לחצות את המסילה (נשמע מורכב אך במקום הענין ברור מאד) ממשיכים עם הכביש עד למבנה שמעליו 2 אנטנות ובחזית חנות חומרי בנין בשם ש.א.ח.ק, פונים ימינה לפני המבנה ושמאלה מיד אחריו. הסטודיו נמצא בצידו הימני של הרחוב מתחת לאנטנה ולשלט "שיבוצים". לשאלות - אני בטלפון 055-357355 להתראות בשמחות שירה

אתה במאת נודניק! את כל בנימינה

אפשר להכיר בחצי שעה של טיול רגלי. תיסע לפי המפה, אתה לא יכול לפספס! הניבותים בצבא יותר קשים מזה... סתם...נעשה לך כתמי צבע, בצורת רגלים, עד הסטודיו, רק תגיד איזה צבע אתה אוהב...

אתה במאת נודניק! את כל בנימינה

אפשר להכיר בחצי שעה של טיול רגלי. תיסע לפי המפה, אתה לא יכול לפספס! הניבותים בצבא יותר קשים מזה... סתם...נעשה לך כתמי צבע, בצורת רגלים, עד הסטודיו, רק תגיד איזה צבע אתה אוהב...

גיא 29

New member
תודה על המחמאות

אני לא מכיר את בנימינה... למען האמת מעולם לא היית שם...

יעלי2

New member
למרות כל הרצון

אני לא אוכל להגיע. היום קצר, המלאכה מרובה וסבא שלי במצב לא טוב בבי"ח, אז מצפונית לא אוכל להשקיע שעותיים בלחץ, בידיעה שאוכל לתרום אצלו זמן חשוב. רציתי מאוד להגיע. אני מאחלת לכם שתהנו ושתפיקו מהמפגש את המירב בקטע הלימודי והחברתי. חג חנוכה שמח.

למעלה