אקוסטית זה ה-כ-י יפעעעעע לגיטרות אקוסטיות יש צליל מהממםםם..
N NaaMuna New member 3/8/06 #23 אקוסטית זה ה-כ-י יפעעעעע../images/Emo99.gif לגיטרות אקוסטיות יש צליל מהממםםם..
N NaaMuna New member 3/8/06 #25 נכון..דיי קשה... <את זה אני אומרת מניסיון של אולי פעמיים בהם ניגנתי על גיטרה אקוסטית.. >
L Lee Roni New member 3/8/06 #26 קשה למתחילים ולכאלה שמנגנים רק על קלאסית... תנסו איזה שבוע לנגן על אקוסטית ותתחילו להתרגל )
H hila3000 New member 4/8/06 #44 ../images/Emo122.gif תביאו וזהו. אקוסטיות, קלאסיות, הכל. רק שלא יקרה כמו תמיד, שכל אחד אומר שהוא מביא ומביא ובסוף אף אחד לא מביא. אוף.. כולכם עוד צעירים ומנגנים וזה ורק אני..כמו מפגרת נזכרתי רק בגיל 19. יופי. בעע
../images/Emo122.gif תביאו וזהו. אקוסטיות, קלאסיות, הכל. רק שלא יקרה כמו תמיד, שכל אחד אומר שהוא מביא ומביא ובסוף אף אחד לא מביא. אוף.. כולכם עוד צעירים ומנגנים וזה ורק אני..כמו מפגרת נזכרתי רק בגיל 19. יופי. בעע
H Hadardur New member 3/8/06 #34 אוף מעצבן שאלעד לא יהיה... נחזור ל מתכונת של ה-17 באוגוסט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
E eladi88 New member 3/8/06 #35 חחחחחחח ../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif תימניה תימניה...אבל דואגת לפרסים!!
חחחחחחח ../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif תימניה תימניה...אבל דואגת לפרסים!!
L Lee Roni New member 4/8/06 #43 ../images/Emo207.gif כולם לצ'אט עכשיו!!! נוכחות חובה כולם!!!!!!! יאללה! קדימה!
Purple Mushroom Member 4/8/06 #50 ../images/Emo207.gif צ'אט עושים בצ'אט טי וי , לא במסנג'ר , ! שכחתי את המצב ע0וק , ויצאתי מהבית , לפני חצי שעה חזרתי ממפגש קומונה של מבוגרים . קומונה סגורה , לא להיכנס !
../images/Emo207.gif צ'אט עושים בצ'אט טי וי , לא במסנג'ר , ! שכחתי את המצב ע0וק , ויצאתי מהבית , לפני חצי שעה חזרתי ממפגש קומונה של מבוגרים . קומונה סגורה , לא להיכנס !
Purple Mushroom Member 4/8/06 #49 ../images/Emo45.gif בלי נדר , חמישי הבא , 16:00 ? אני צריך לבטל משהו , אבל לא נורא . מפגשפורום 1330 ראשון שלי , כניראה , תיהיו בקשר , פליז ?
../images/Emo45.gif בלי נדר , חמישי הבא , 16:00 ? אני צריך לבטל משהו , אבל לא נורא . מפגשפורום 1330 ראשון שלי , כניראה , תיהיו בקשר , פליז ?