חס ושלום.
N nickless m New member 2/8/06 #16 אני מתכוון להגיע אולי טיפה אחרי ארבע אבל אני מגיע עם אהובתי השווה ביותר קלרה (האקוסטית).
J Japoneza New member 4/8/06 #41 אההה../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif ואני חשבתי שאולי התכוונתם לכתוב מוריה? וסתם התבלבלתם? ואז חיפשתי את הקשר- ולא מצאתי! בקיצור..אני צריכה מנוחה אחרי הצום הזה.
אההה../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif ואני חשבתי שאולי התכוונתם לכתוב מוריה? וסתם התבלבלתם? ואז חיפשתי את הקשר- ולא מצאתי! בקיצור..אני צריכה מנוחה אחרי הצום הזה.
N nickless m New member 4/8/06 #53 ואת.. איך שאת נוגעת בי אוווו אאאאאאאת כמה שיותר גבוהה כמה שיותר ליגוע. אחרי שצחקנו נעבור לחלק האומנותי... מוריה תשמעי את צריכה להביא את עצמך כי את יכולה. אחרי הכל מריה וקלרה (הקדושות) הן חפצים דוממים.
ואת.. איך שאת נוגעת בי אוווו אאאאאאאת כמה שיותר גבוהה כמה שיותר ליגוע. אחרי שצחקנו נעבור לחלק האומנותי... מוריה תשמעי את צריכה להביא את עצמך כי את יכולה. אחרי הכל מריה וקלרה (הקדושות) הן חפצים דוממים.
H hila3000 New member 3/8/06 #21 לא לא אקוסטית! זה כואב עוד יותר באצבעות וכולי התחלתי ללמוד רק לפני שבוע אז תביא קלאסית ורן תביא גם אתה!!
לא לא אקוסטית! זה כואב עוד יותר באצבעות וכולי התחלתי ללמוד רק לפני שבוע אז תביא קלאסית ורן תביא גם אתה!!