המפגש

natalyrst

New member
שושי...

מה שאת אומרת לא מדוייק. ברור שבכל מקום יש המון אנשים, וברור שכל מקו יכול להיות מסוכן, אבל ללכת במכוון למקוןם כל כך מרכזי בארץ
לא יודעת... נראה לי קצת מיותר יש כל כך הרבה אפשרויות אחרות.. אגב, בת כמה את

sh53

New member
זה לא משהו שבדקו - כן או לא

ולכן אי אפשר לומר אם זה מדוייק או לא. יש מקומות מאוד הומי אדם ולא היו בהם פיגועים. בחנוכה, בחגים, בקיץ, ביום שבת, בכל יום שמש כשיש אנשים רבים בחוץ, האם לא נצא אף פעם החוצה? אפשר בהחלט להציע הצעות היכן לעשות מפגש, את מוזמנת להציע גם את בעצמך, אחת מחברות הציעה את ההצעה וחברי הפורום הסכימו. אם היו מציעים לי להגיע למקום שאין שם כמעט אנשים, הייתי פוחדת להגיע מהאוטו שלי למקום בו המפגש לבד בלילה. צריך להזהר לא רק מפיגועים, אלא מהרבה דברים.

sh53

New member
הכנתי טבלה לשם הנוחיות על המפגש

מי שלא בטוח שמגיע ונרשם בטור השמאלי, מוזמן בהחלט לעבור לטור הימני
מעבר מהטור הימני לטור השמאלי לא תורשה
אם אתם מתכוונים להביא עמכם אנשים נוספים בטבלה וזה לא מצויין, זה הזמן ליידע אותי על כך

sh53

New member
כנראה יש בעיה בשרתים של תפוז

ניסיתי גם לצלם מסך ולא עבד, אז אעלה את זה לא בצורה של טבלה. חלק כתבו בפורום שהם כן מגיעים למפגש ובמסרים כתבו שלא יגיעו, קצת מבלבל, אז זה הזמן לומר שאתם כן מגיעים למפגש (מי שיודיע שהוא לא מגיע למפגש, יקבל ממני מכות
). יבואו למפגש בטוח SubLiMiNaL The King + חבר HaMsTeR De-Panther נטלי לי1 (רק לא ב- 23-25 לדצמבר) האחמית natalyrst קרן של תקווה Pure SilenCe + בן זוג enjoi butterfly loving angel ashkeloni sweet jane ThE BluEyeS nobodys girl בסימן שאלה אם יבואו למפגש
סיון עם ו אחת אילן דה נירו + חברה FE ל י ס ו ש

לנטלי לי1.........

את לא יכולה להגיע בתאריכים האלה כי יש לך אולי טיול של המדצ"ים? צדקתי? או שזה לא קשור?

ashkeloni

New member
מסתבר שאני לא בטוח אוכל להגיע....

בגלל שאנחנו נוסעים לחו"ל אולי... אבל אני אנסה לתת לך תשובה בשבוע שלפני חנוכה...

ThE BluEyeS

New member
אמממ...

אני אבוא.. אבל רק אם ירשו לי לנסוע ברכבת לבד, ואם זה יהיה בתאריך נוח !! =]

ThE BluEyeS

New member
אמממ.. כי

כי ההורים שלי קצת מפחדים.. כאילו, המצב וזה.. ועוד כמה שטויותים.. אבל אני אנסה..
יש תאריך כבר?

HaMsTeR

New member
אין לי מושג אם אני אבוא או לא../images/Emo118.gif

כי יש לי כמה דברים (מפגשים של פורומים אחרים וכו'..
) שעוד אין להם תאריך ברור... אם לא יהיה לי שום דבר בתאריך של המפגש, אני אגיע

ל י ס ו ש

New member
../images/Emo7.gif אנשים.. ../images/Emo7.gif

אין מצב שאני באה למפגש... ההורים לא מסכימים...=\... יאווווו אני כל כך שונאת את זה..

../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

לא נורא ליסוש...למרות שכל כך רציתי לראות אותך..אבל אני אבקש מאבא לעשות לי גם טיול לחולון..קצת לפני הנסיעה לבאר שבע..(חנוכה ידוע במשפחה כהחג שכל הזמן מטיילים בו...באר שבע..רחובות...חדרה...ת"א..ביקורי משפחה)

למעלה