המפגש

sh53

New member
רכבת ארלוזורוב

יש שם ליד הרכבת איזור עם דשא ואפשר לשבת שם בכיף.

sh53

New member
אבל אם יהיה המון../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

נתרטב וגם יהיה קר, ואז זה לא נוח בחוץ וגם נהיה חולים. מתחיל להיות בימים אלה קר, גם כשיש
עדיין קר.

יום ושעה אפשר לקבל?

אני אולי אגיע עם החברה, השאלה היא מתי. (איפה לא כל-כך קריטי, חיפה או ת"א זה אותו הדבר בשבילנו). ובאיזור הרכבת נשמע סבבה, יש שם מדשאה וכו', אז אפשר לעשות מעגל היכרות קטן, ואח"כ לדבר על הא ועל דא, ובנוסף הצעת יעול קטנה - שכל אחד יביא איתו משהו, חטיף, שתיה, פיתות, חומוס וכו'... שלא יהיה משעמם כשמדברים.

Fe

New member
ת"א..

אני מראש העין.. אם זה במקום פתוח אפשר לעשות פיקניק. אם זה בקניון אפשר ללכת לסרט, מסעדה או להסתובב לא מבטיח שאני בא.. זה תלוי ביום שיהיה המפגש.

ThE BluEyeS

New member
אמממ... חנוכה ?

נראה לי שזה יהיה בסדר בעזריאלי [אם ירשו לי לתפוס רכבת לבד] ו.. אין שום בעיה

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifמממממ

כמו שכבר כתבתי לשושי, אני לא אוכל להגיע. בקושי שיכנעתי את אימא שלי שתיתן לי לנסוע לעזריאלי למפגש פורום "אוף טופיק" מתישהו בחנוכה. היא והדאגות שלה
:||| וחוץ מזה שאני גרה בטבריה, וכדי להגיע אני צריכה לנסוע באוטובוס עד לחיפה ומשם ברכבת עד לת"א

sh53

New member
ואם יהיה לך טרמפ' מטבריה

עם אחד החברים כאן, אולי ירשו לך? יש פה חברים מטבריה שיוכלו לתת להילונט טרמפ' למפגש?

sweet jane

New member
אמממ.. אני חושבת ש..../images/Emo12.gif

אני חושבת שת"א זה המקום הכי מרכזי והכי נח לכולם ! אבל.. קצת בעיה.. פארק הירקון?
אממ.. אני מגיעה מאריאל וזו קצת בעיה להגיע לפארק הירקון.. יותר מידי אוטובוסים. אז עזריאלי נראה לי אחלה מקום! בכל מקרה אני יודעת שלא משנה איפה המפגש יהייה אני מאוד אשתדל להגיע !
אפרת

sh53

New member
שלחתי הודעה כמו שאתם קיבלתם לכולם

חלק עדיין לא חזרו אליי, אולי המחשב שלהם לא טוב? אולי סתם לא נכנסו למחשב? לא יודעת

natalyrst

New member
המפגש

אני מראשון לציון לגביי המקום: הציעו את קניון עזריאלי, אבל האמת היא שאני לא הכי מתלהבת. למה
כי זה מקום המוני, ובחנוכה המון אנשים יהיו שם. מעבר לכך שיהיה צפוף נורא זה מסוכן לדעתי... (פיגועים וכאלה)

sh53

New member
בחנוכה אני משערת שבכל מקום יהיו

המון אנשים וזה יהיה המוני. בקשר לפיגועים - אז לא נצא בחנוכה מהבית? אני סומכת על המאבטחים שיש במקום. צריך להיות ערניים, אבל לא צריך לחיות בפחד. זאת דעתי, אבל בהחלט מבינה את החשש שלך, אני חיה באותה ארץ שאת חיה ושמעתי את מה שאת אומרת לא מאדם אחד או שניים אלא יותר, מבינה אותך בהחלט ועדיין אשמח לראות אותך איתנו.

ל י ס ו ש

New member
חחח... הייתי בעונש...=\

טוף... מ... אני לא ממש בטוחה שיסכימו לי... [בעע... ההורים שלי עם הבעיות שלהם...] אבל אם כה.. אז משו בת"א...

למעלה