המפגש

המקום הכי נוח למפגש הפורום..בשבילכם

שכל אחד ישרשר מקום אחד או שניים על המקומות שנוח לו להגיע אליהם במפגש שכנראה יהיה בחנוכה.. תרשמו גם מאיפה אתם.. (שושי מצטער אם הקדמתי..פשוט אנ'לא יכול לחכות למפגש..הלוואי שיגיע כבר..) אז אני אתחיל : אני מטבריה המקומות שלי..ת"א וחיפה!

היי../images/Emo70.gif מה קורה בסוף עם המפגש../images/Emo35.gif

אני ממש לא בטוחה שאני אוכל להגיע בחנוכה... אם מבחינת היום אני אוכל להגיע אז זה לא משנה לי איפה כי אני יכולה להגיע לכל מקום... אבל נסגר משהו
מקום
תאריך
שעה
כסף

אוקיי שלי...

למרות שממש לא בטוח שאני אוכל להגיע בחנוכה כי אולי אני עובדת ואלי אני יהייה בטיול.. אז נראה... בכל מקרה.. אני מהרצליה ונראה לי שהכי טוב יהייה ת"א.. יותר ספציפי: פארק הירקון אולי...

°bubels°

New member
אוקיי לי הכי נוח...

היי... אני גרה בת"א אז הכי נוח לי ת"א אפשר בפארק הירקון או ליד קניון איילון... לא יודעת אבל הכי הכי נוח בפארק הירקון...

מתגבשת כאן החלטה ??

אין לי מושג איפה זה פארק הירקון אבל אבא יקח אותי..(חסר לו שלא..)

sh53

New member
אני מפ"ת

אני אסתדר לגבי כל מקום אחר שתבחרו, העיקר שיהיה נוח לכולם ובערך באמצע הדרך בשביל כל החברים. אני מכירה מישהו (לא אספר לכם עכשיו מיהו
) שמנגן על אורגן. יכול להיות שהוא יוכל להגיע למפגש ולנגן לנו ונשיר כולם יחד. מה אתם עוד רוצים לעשות במפגש? מתאים לכם לשחק חי, צומח דומם? יש לכם רעיונות נוספים? לגבי אוכל ושתיה: בא לכם שכל אחד יביא משהו ונארגן לנו ארוחה חגיגית כולנו יחד?

חחח...שושי מאמי באיזו מאה את חייה?

חי, צומח דומם? - אולי ים יבשה ? המלך אמר ? אחד שתים שלוש דג מלוח ...? לדעתי בחנוכה כבר יהיה קריר ... מאוד . אם נפגשים אז במקום סגור אבל איזה מקום יכול להכיל כל כך הרבה אנשים ?! גן אני שואלת את זה את עצמי ועדין לא הגעתי לתשובה... אולי ביאכטה של יאיר ?

sh53

New member
יש לי 2 שאלות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה אתם רוצים לעשות במפגש
אולי תעלו הצעות מה בא לכם לעשות יחד? שאלה נוספת - במידה ונקבע במסעדה כלשהי, האם למישהו יש כאן בעיה כלכלית ולא יוכל להגיע למפגש עם כסף? אפשר לבוא עם 30 ש"ח לשתיה וזה בסדר. תשובות בבקשה לרשום בסקר שאעלה תוך דקה ולא כאן בפורום - כדי לא להביך חברי פורום במידה ויש להם בעיה להגיע עם כסף.

קודם שיהיו אנשים

דבר שני , מסעדה ... ? כמה אנשים זה יוצא ? אני אחשוב על משהו ואני אביא את זה לפורום ...... אין לי רעיונות יצירתיים בינתים אבל... חשבתם אולי על ארומה בעזריאלי ? ארומה לא מוכרים קפה יקר מידי (14 שח קפוצינו .... ) , וגם אפשר לשבת שם כמה שרוצים כי זה שולחנות בחוץ . המקום ממוקם במרכז הארץ ויש הרבה אוטובוסים שיכולים להגיע לשם... ובחורף הכי כיף לשתות שוקו ולהיות עם חברים . איזה דברים אפשר לעשות שם ? דבר ראשון, כל אחד יספר על עצמו מה שאנחנו עדין לא יודעים עליו מהפורום , דבר שני , לדעתי הנושאים יזרמו להם כל עוד נהיה מגובשים ...

sh53

New member
אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

איך זה נשמע לכם חברים? גם יש שם היצע של מקומות בעזריאלי, כך שאין בעיה של מיקום.

HaMsTeR

New member
לא יודעת אם אני אגיע, אבל../images/Emo118.gif

הכי נוח לי זה בקניון רחובות או בקניון עזריאלי, בתל אביב.

nobodys girl

New member
שלושה אנשים מפ"ת בפורום אחד? ../images/Emo13.gif

כמה נחמד פ"ת, או ת"א כמו שאמרו לפני..

אדווהה..לאן נעלמת לנו ?

חששנו שלא תחזרי שוב..אל תעשי לנו את זה שוב ותעלמי בלי להודיע..חיחי..

nobodys girl

New member
בצפר-אימון

בצפר עד ארבע ואימון בשמונה בדרך כלל באמצע שיעורים וזה לשם נעלמתי :) אבל אני תמיד קוראת :)

sh53

New member
מה דעתכם על מפגש באיזור הרכבת?

הרי חלק בטח יגיעו באוטובוסים ואם יהיה מפגש בפארק הירקון, לא יודעת אם יש לשם אוטובוסים ישירים (לרכבת כמעט כל אוטובוס מגיע, במקום שיקחו החברים כאן אוטובוס נוסף לאיזור פארק הירקון). יש באיזור הרכבת מדשאה גדולה ירוקה, עם עצים ענקיים ואם יהיה חם מדיי נוכל לשבת מתחתם ויהיה לנו צל. מה דעתכם? אתם מכירים את המקום? מה עם רעיונות מה לעשות במפגש?

אנ'לא יודע איפה זה אבל..

אני חושב שאני מגיע עם אבא שלי..אבא שלי לא נראה לי יתן לי לנסוע באוטובוס לשם...הוא ישים אותי איפה שנקבע ויסתובב עם אמא שלי ואחר כך יחזור לקחת אותי.. ולגבי מה לעשות.. אפשר לשבת ושכל אחד יספר על עצמו קצת..או שאפשר לצחוק סתם אנערף..אנ'לא טוב באירגון דברים כאלו..

למעלה