המפגש- aftermath

רק שאלה אחת יש לי....

איפה קים

Guid

New member
שאלה מעניינת...

ניסיתי להתקשר אליה כשסיימתי את הקורס, סתם כדי לפחות לדבר אתכם בטלפון, והיא לא ענתה...
קים, הכל בסדר?

Don Nirtin

New member
היה סבבה למדי../images/Emo87.gif

אפילו נהניתי טיפה בסוף. חבל שאבא שלי כרגיל הציק לי כל 5 דקות יאללה בוא נלך חחחחחחחחחחחחחח כאילו מה. זה תל אביב- לא קשה להסתובב שם!

the fishman

New member
נצל"ש

באיזה שרת אתם ממליצים להשתמש (bera,windia,broa...) ואם תוכלו לפרט אני אשמח..:)

Macbook

New member
רוב הפורום בברה.

ברה זה השרת השני בפופולאריות שלו אחרי סקניה. בעקבות זאת קצת קשה למצוא מקומות אימון, ומקומות טובים בFM. יש גם את ווינדיה וסקניה שבהם משחקים מספר חברי פורום. (סקניה זה השרת הכי פופולארי, ולכן בעיות אימונים ספוטים ולאגים יהיו רבות). יש את שאר הסרברים (קהיני, גלסיה, דמת'וס, ברואה, ילונד, בלוקן), שהם ריקים יחסית. הכל תלוי בהעדפות שלך. D:

the fishman

New member
אז העדפה שלכם היא הפופלאריות של השרת

ולא מקומות אימון... אני לא מבינה את השיקול הזה..

ReallyWrong

New member
יש מקומות אימון, פשוט יש שעות שיותר קשה להשיג

ובשרתים הפחות מאוכלסים גם יותר קשה למצוא פרטנרים לPQ לפעמים + כיף להתאמן בשרת עם הרבה חברים וגילד נחמדה.

Macbook

New member
לא ממש..

מה שקרה זה שיש פה משפחה שכולם משחקים בברה.. אז לאט לאט הרבה הצטרפו אליהם :)

Macbook

New member
כן נו

אבל יש פה מספר חברי פורום שכוללים אותי שעברו לברה מהסיבה הזאת.. את וותיקה בברה והכל XD

ToryMaster

New member
וואלה?

אם ההעדפה שלך היא לעלות רמות כמה שיותר מהר מי אנחנו שנשפוט? אבל אני תמיד חשבתי שמשחקים נועדו כדי שהם יעשו לך כיף. מעדיפה מפות ריקות על פני הנאה עם עוד אנשים? זה שיקול שאני לא מבינה.

P o o f i

New member
דווקא אני התחלתי לשחק בשרת אקראי (סקניה)

בעקבות עוד כמה אנשים שהתחילו לשחק באותה תקופה. כולם פרשו על ההתחלה, ודי נשארתי לבד (מבחינה חברתית
) עד שהכרתי כמה אנשים שגרים בקצה השני של העולם ורק אחר כך אחרי שגיליתי את הפורום, "מצאתי" כאן עוד כמה בודדים שמשחקים בסקניה (נכון לעכשיו.. שלושה. דקלה, סמדר ומיקי!). פופולאריות או לא, אני בטוחה שתמצאי אנשים לדבר איתם ולשחק איתם בכל שרת שבו תתחילי לשחק.. כל עוד שאת יודעת איך לתקשר עם אנשים.

P o o f i

New member
חשבתי שפרשת כי לא יצא לי לראות אותך!

אני זוכרת שהוספתי אותך לBL מתישהו.. אכפת לך אם אוסיף אותך שוב?

המלצתי../images/Emo26.gif

טוב, אין לי המלצה מדוייקת כ"כ. בעיניי זה או ברה, או סקניה. כאמור, סקניה הוא השרת הכי פופולרי-ומכאן, יש יותר לאגים וקשה יותר למצוא מקומות אימון ריקים, ככה נראה לי. אבל אישית, יש לי חיבה לסקניה, ככה שגם היא מומלצת.
אני כמו רוב הפורום נמצאת בברה, ואם תרצה להכיר את רוב אנשי הפורום-כדאי להיות בברה. כמו שרועי אמר, זה הסרבר השני בפופולריות שלו. אחלה סרבר.
אני אישית ממש אוהבת אותו ואין בו הרבה לאגים [ואני אתעלם מהשבוע המזעזע עם הלפחות 9 DC's שהיו לי, מניחה שזה סתם היה בגלל כל ההשתלטות של האראנים]. בקשר למקומות אימון ריקים-פשוט לטייל בצ'אנלים, לרוב לא הכי הכי קשה למצוא מקומות אימון, תלוי איפה אתה מתאמן. ולבסוף-ווינדיה גם נחמדה. לא הייתי שם הרבה, הייתי לפני המון זמן ועם דמויות שנטשתי ברמות 30+, אבל ממה שזכור לי-אנשים נחמדים ודי קל להתאמן בשקט ובלי הרבה לאגים. אני לא ממליצה על הסרברים החדשים יחסית-דמת'וס, ילונדה, גליסיה וכדומה. הם לא מאוכלסים במיוחד, קשה לעשות PQים אם אתה אוהב, ובכלל לפתח קשרים.
אז אחרי החפירה הזאת-ממליצה על ברה, בגלל רוב האנשים מהפורום.

למעלה