המפגש(1) - 25/3/07

qweenDDD

New member
אני סיגי

והיום קבעו לי פגישת עבודה בדיוק בתאריך הזה

../images/Emo7.gif

אני ממש ממש אשתדל לבוא...פשוט יש לי גם תגבורים בבצפר וגם הפקות (בקולנוע..) אז שוב אני נורא אשתדל לדחות כמה דברים לאחרכך...

Hawkgirl

New member
אני מקווה שאת מבינה

שזה בלתי אפשרי שהמפגש יתקיים לפי התנאים של כל אחד פה O: לקחתי בחשבון את כל מה שכולם אמרו ובדקתי מה התאריך הכי נוח לכולם. קודם כל מזל טוב על היום הולדת, אבל ת'אמת שאני לא רואה סיבה למה לא לבוא בגלל יום הולדת OO" הייתי כבר במפגש פורום שבאותו תאריך היה לילד מסויים יום הולדת והוא הגיע למפגש וכולם שמחו בשמחתו O: כך שאני מקווהש את מבינה את השיקולים שלי גם בעניין O:

chen010189

New member
../images/Emo31.gif תוציאי אותי, אני לא

אמרתי: בוקר - חוזרת ב7:00 בערך ממסיבה והולכת לישון עד הצהריים צהריים+ערב - קורס

Hawkgirl

New member
]: <----לא היה לי כותרת

לא נורא ;-; מה יש ללכת להופעה של אנשים שאת לא מכירה ולהישאר שם עד הבוקר? ;-;

Bar391

New member
אוווף..הרבה לא יכולים לבוא!!

לא עדיף כבר להעביר יום?

Hawkgirl

New member
הרבה?

עד כה ראיתי 3 ילדים O: וזה נראה לי השג טוב שרק 3 ילדים לא יוכלו להגיע מתוך כל הפורום O: תחשבי על זה שככל שיעבור יותר זמן והקהילה תגדל, רק יותר אנשים לא יוכלו להגיע O: מה הלחץ O:

Bar391

New member
טוב לא חשבתי על זה ככה......

רגע, זה יותר מ3 אבל...זה גד, סיגי,חן, אלה(שאני לא מבינה למה בגלל שיש לך יומולדת את לא באה) ומאיה שאם מישהו לא יסע איתה היא לא תוכל לבוא=\

Hawkgirl

New member
אטו..

- מי זה גד? OO" - סיגי אמרה שקבעו לה את הפגישה באותו יום שכבר נקבע התאריך, כך שזה לא שידעתי על כך לפני כן. - חן.. הולכת להופעה מה אני אעשה XD שתחזור מוקדם! ^%$^%$**% XD - אלה, את אמרת, אני לא מבינה למה לא לבוא בגלל יום הולדת OO" - מאיה זה בעניין ההגעה שלה, לא התאריך OO" היא דווקא אמרה שאמא שלה תבוא איתה ולא אמרה שיש לה בעיה להגיע X:

ellapr41

New member
זה לא בגלל שיש לי יומולדת.. חח

זה בגלל שאני לא כאן ביומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור שאם רק היה לי יומולדת הייתי באה!! אבל אני לא כאן כל היום.. חברות לוקחות אותי לאנשהו (לא אומרים לי).. =)

אם כבר כולם מביאים במאי...

אז למה לא? גם אני אביא מישהי XD את יפה P: היא כל הזמן שולאת אות מתי המפגש ומאוד רוצה לבוא. זוכרים שהיא אפילו כתבה את זה בזמן האירוח שלה פה? אני אבשר לה היום את התאריך, וממש מקווה שהיא תוכל, אבל מה שבטוח - היא תשמח!

mikeys barking

New member
מצאתי מחשב!! ^___________________^

סוף סוף! פורום חמוווודי התגעגעתי ): "אני ממליצה על חבלים כדי שנוכל לקשור את תומר ולהשתעשע איתו קצת"
אני ובר באות ביחד, יהיה ממש שווה ^^ אני מקווה שיוכלו לבוא הרבה, ואני בטוחה שרותם אכן בחרה את התאריך שמתאים לרוב, כי תמיד יהיו כאלו שלא יוכלו לבוא. ואני גם לגמרי מסכימה עם מה שאמרת- הקהילה תגדל ויהיו גם עוד מפגשים, אז לא צריך לדאוג P: אני מביאה מצלמה D: (שקיבלתי לפני שעה בדיוק
) למישהו יש רעיונות לשם? (חח כן, אני נותנת שמות לחפצים XD) ג'וני זה חמוד P: ^^ (נו, ג'וני דפ)

למעלה