המפגש(1) - 25/3/07

mikeys barking

New member
מי שבא שיצור איתי קשר במסרים

או במסרים עם בר, כי אין לי מחשב כרגע [וירוסים
] ונחליף טלפונים כדי להיות בקשר במפגש :)

NanyGosh

New member
:) מפגש? אממ...

זה דווקא יוצא לי טוב מבחינת היום כי גם ככה אני צריכה להגיע למרכז בשביל הקורס... אבל זה עלול להיות קצת בעייתי מבחינת תחבורה וכאלו... אני דווקא רוצה להגיע. מקווה שיצא לי. אה, ולכל מי שלא יודע (שזה בערך אממ... כולם!) אני מתן :)

ellapr41

New member
תאריך אחר למפגש?!?

בשרשור תכנון למפגש אף אחד לא אמר שהוא לא יכול לבוא ב27.. חן אמרה שאולי היא תאחר, אבל גם ככה נתחיל בערך באחת כזה אז זה לא בעיה (נראלי)... אם יהיו יותר שלא יוכלו ב27 ברור שנעשה ב25 אבל חשבתי שכדאי לבדוק בכל זאת מה קורה ביום אחר..
נו? אז מה אתם אומרים?

lsabag

New member
באסה ../images/Emo4.gif

בעייתי ביום ראשון - יש כאלה שגם עובדים

אוי רותם X______________X

תקשיבי, ממש מצטער על העיתוי הגרוע ועל הדיליי... אבל רק היום קלטתי שה- 25.. יוצא.. יום ראשון הקרוב XD (אורלי - תודה שעזרת לי להגיע לתובנה זו!
) אז איפה הייתי? אה, כן - אז זה ביום ראשון הקרוב X____X ודווקא ביום הזה קבעתי ללכת עם המשפחה שלי למשהו מאוד חשוב שלא נראה לי שאני רוצה לבטל =/ אז או שאני אגיע רק לאיזה שעה-שעתיים, או ש.. אני פשוט לא אבוא X= כי גם ככה זה לא נרוא P: אני בטוח שתיהנו, וחוץ מזה - יהיו עוד מפגשים XDD

Takuto

New member
ידעתי שלא תבוא!!$#^$#$#^$%^$##$%#@

עכשיו יש עוד פחות סיבות לבוא =X תביאו את טליה מאיה דניאל ועוד מדובבים שולטים!!@$%^%$% כי כרגע אני ממש לא בטוח שאבוא... ובגלל שאני לא בטוח שאני רוצה ולא בגלל בעיות להגיע =X

Hawkgirl

New member
רמי אני מאוכזבת ממך &%$#&%$#

תבוא אפילו לחצי שעה #^&%$%$#& ותומר חייב לבוא, כי אם אתה רוצה את הבובה של פוקי זהרק במפגש הזה, ברור?! @&%$#&%$ ואכן, תגררו מדבבים נוספים למפגש ^_^

מצטער X=

ממש רציתי לבוא, כבר תכננתי והכל והתאריך "היה" נוח... עד שגיליתי באיזה יום זה יוצא XD ושימו לב לחדשות במהלך השבוע, אגב, כי החל ממחר - אין רכבות, ככה שגם ככה אם הייתי רוצה ביום ראשון להגיע - לא הייתי יכול אם השביתה אכן תימשך XP אני ממש אשתדל לבוא, אם לא אני אודיע לפני.. כדי לא להשלות אתכם או משהו XD תומר, איך ידעת שלא אבוא בסוף? XD למרות ש... כן - אני בלתי צפוי XDD

Hawkgirl

New member
אז זהו שלא

תומר ידע כי אתה לא צפוי ועוד מימי POKEMON.CO.IL היית מבריז לנו בסוף #&%$#&%$#&%$#&%$#&%$ אם היה לך מסן והיית מחובר היית גם רואה את סמיילי ה-:באקה: שלי שהייתי מציפה אותך בו עכשיו! %$#^&&%$##&%$ ומה שביתה X: אם תיהיה שביתה אף אחד לא יוכל להגיע OO"

Hawkgirl

New member
תיקון: כי אתה *כן* צפוי $&&%$

קסווו, זה מה שקורה כשאני במצב נפשי מעורער &%$^&*%$&%$# מאקוט! XD

Takuto

New member
כן לא הבנתי למה כתבת שאתה לא צפויXD

בדיוק ההפך XD אתה כן XD ולא ענית לי עדיין על הה"פ האחרון ששלחתי לך פה

איך כן? XD

הריי אני מסוגל להגיד שאני בא ופתאום לבטל... ממש באותה מידה שאני יכול להגיע XD ככה שאני לא צפוי... קשה לדעת אם אני באמת מגיע או לא XDD ולגביי מה ששלחת לי, אז זהו - שהחוברת השלישית פורסמה ממש לפני השנייה XD כאילו, חוברת מספר 2 עוד לא פורסמה, וחוברת מספר 3 כן O.O לא הבנתי למה הם עשו ככה... אבל שיהיה... שתי החוברות החדשות של פוקימון (השנייה והשלישית) שולטות. ואני אומר את זה בתור אחד שכתב אותן, עיצב, וכבר ראה את שתיהן P: למרות שהבנצי שהם לא השתמשו בהרבה מן התכנים X= יצא לך לראות אבל את החוברת השלישית שכבר יצאה השבוע לחנויות? טוב בכל אופן, מה אני מקשקש? יש מפגש איתי או בלעדיי, ככה שתצלמו תמונות ואני כבר אתעדכן אחר כך! XD

Takuto

New member
לא ראיתי =X

ולא - לא חשבתי שאתה מסוגל לבוא או לא לבוא באותה מידה הייתי בטוח שאתה לא תבוא XD

XDDDD

נכון, באמת היתה לי נטייה להגיד שאני בא ובסוף לא להגיע, אבל הגעתי לאיזה מפגש או שניים נראה לי O.O נכון? אני כבר ממש לא זוכר, זה היה כזה מזמן XD טוב, מה שלא יהיה... אני ממש מקווה בכלל בשבילכם שהרכבות לא יושבתו עד אז XP כי שמתי לב שאמרו איפשהו (וכדאי שתעקבו) שהשביתה נמשכת X_X

למעלה