המפגש....שעות סופיות!!

sivan1207

New member
תזהרו אני אעשה לכן בושות!

אני אלך למודעין שיקרא לכן חחחחחחחחחחחח

sivan1207

New member
חחחחחחחחח חכי חכי מחר נראה מי

תתביש בסוף! אני מוכנה לעשות איתך תחרות פאדיחות חחחחחחחח

sivan1207

New member
סבבה תזכרי חחחחחחחחחחח

תחרות פאדיחות? הולך? חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח

מככירים את אלה שמדברים שעות ומפילים על זה שמעבר לקו? לא חוצפה?!? חחחחחחחחחחחח סיוני אני לא אשמה את סיימת לעצמך את הטוקמן ויצרת חוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .. דיקלה זה אמור לצלצל גם לך העניין הזה שאני גומרת לכן את הטוקמן ... חחחחחח אבל עכשיו דיקוש עברה לקו יותר כיףף חחחחח ורותם וסיון בליח פאדיחותתתתתתת דירבאלק אני לא אבואאא חחח אני שונאת פאדיחותתתתת יאוווווווווווווווווווו

sivan1207

New member
חחחחחחחחחחחחחח ליאתי

יופי ליאת יופי חחחחחחחחחחח!אניייי? מאשימה?! חחחחחח אני רק אמרתי..אבל לא נורא בשבילך אני מוכנה לבזבז עוד כמה כאלה חחחחטוב שניתקנו חחחחחחח שזה לא התלהב עם החובאני מתקשרת כזה לראות אחרי השיחה זה אומר שיש לי 7 שקל ייתרהאז אמרתי לעצמי חחח וואי לא יכול להיות...אז התקשרתי אחרי כמה דקות... ואז היה לי חוב שקל..ואחרי התקשרתי שוב ואז זה אמר 8 שקל חחח חובאני כזה מהה הם סתומים ציפתתי שאני אתקשר שוב חחח יהיה איזה 15 שקל אבל זה נתקע ב-8 חחחחחחחחחמה אני אעשה שאת באורנג' אה אה????אייייייזה חפריה הבאתי אמממממממממא

חפירות בע"מ ללא מע"מ

מה קרה סיוני?!?! אל תפילי את הבעיות שלך על גבי דפי הפורום באמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....ולמי שיש בעיה שאני באורנג' שיקוםםםםםםם אין על החברה הזאת ואני מתעבת את סלקום בעע חברה מגעילה!! חחחחחח

חבלל הגריייי!... גמני לא הייתי באה

ממרחק כזה זה בסדר חח ...אבל תפגשי עם הבנות מהמרכז תראו אותו בת"א

ממתי לא רותם?!?!??!

טוב שלא רציתי להרוג אותך במרכזית חוף הכרמלללללל!!! יענו אין לך אלוקים חחחחחחחחח בסבבה שלייץץ עד שיום אחד יפרקו אותך לגורמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ד י ק ו ש

New member
חחחח מה מה הולך פה בלעדיי אה?!?

דברו בשפה שלי שאני אבין חח !!! קיצור מחר ב-3 ליאתי ואני נפגשות בגראנד אבל ב-5 הולכים לסרט אזזזז תהיו בקשררררררררררר אנחנו נהיה שם...

חח מורלו'ש לא נראה לי שנצליח בכל זא

ת *זאת זה רחוק מאמי ואין מצב שאני באה היום פגישה עם מאיו'שית בשיר נולדד ואוההה מתרגשת סוףף איזהה פלקט מושלם הכנתי לההה...אבא אני הולכת מאחורי הקלעים..לפגוש את מאיו'שית...

אייייזה בוקר קסווווםםםם!! כנסו דחוף

השיר של מאיה ברדיווו על הבוווווווקרר מה אפשר לבקש יותר מזההה!?1 מה<???

למעלה