המפגש....שעות סופיות!!

ד י ק ו ש

New member
המפגש....שעות סופיות!!

אזז ככה.... בגלל שאתם לא מגיבים חח אז אנחנו הולכים להקרנה של :17:00 אנחנו ניפגש בגראנד קניון בשעה 4 וחצי ליד בתי הקולנועעע.. !!! חסרררררר למי שלא מגיע.. !!! מישרוצה ובא לו להגיע מוקדם יותר כדי שנסתובב ביחד שיגיד לי אני אגיע מוקדם יותר לקניון.. !! בקיצור מחר ב-17:00 :) אני מתרגשתתתתת לראות אותכם ואת הסרט אל תבריזו אני הורגת אחד אחד חג חנוכה שמחחחח לכולםםם!! דיקלה

דיקו'ש אני לא הולכת ../images/Emo10.gif

כי אני לא יכולה ההורים שלי לא בבית הם בחופשה ואין מי שייקח אותי, ואני בשיר נולד

הדרוס

New member
חנוש בלי שטויות...לכי איתן את!!!

לי יש מחר תחרות משעה 4 עד מאוחר... אני אלך כבר בהזדמנות חוץ מזה שנמאס לי לראות כבר את דיקוש וליאתי חחחחחחחחחח....סתם נשמות חולעעעעעעעעעעעליכן... קיצר תהנו מחר לאב יה אול

הדרוס

New member
לא חנוש לכי את איתן!!!

לא בטוח אני גם יכולה ב 1.... רק אם יהיה לי את האוטו אני אקפוץ לבקר

ד י ק ו ש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

יווו הדריייי נכון את לא יכולה ב-5!! קודם כללל אני אשחוט אותך אם נמאס לך לראות אותי חח חכי חכי !!!! אין מצב את מסדרת משו הדרי?!

חחחחחחח סבבה מאמי אבל אני לא

אוהבת סופגניות חחח אז תצטרכי לקנות לי משהו אחר בנוסף לסביבון חח לא שכחתי את הסביבון

חח רותם כפרה עליך מאמי קרעת אותי

עכשיו חחחחחחח יאוו אני לא יכולה להפסיק לצחוק חח עאלקק "אני לא באה..אני צריכה ללכת לקנות סביבון" חחח שרוטה שלי מי אמור

sivan1207

New member
חייבת להתוודות

חחחחחחחחחחחחחחחח סעמק! אני לא באה אם אתם לא מחכים לי בשער של הקניון החמזדיי....הזה חחחחחחחחחחחחחחח אני תמיד הולכת לאיבוד שםםםםםםםםם ואני לא צוחקת חחחחחחחחחחחחח בעצם אני כן צוחקת אבל אני רצינית בקשר למה שאמרתי חחחחחחחחחח וכן אגב אין לי פלאפון חחחחח כאילו יש לי אבל יש לו 8 שקל חובה (אההמממ, אהממ..ליאתיייי חחחחחחחחח) לאבב יוווווווווווווו

למעלה