המפגש - שישי 6.7 עזריאלי 10:30

Hawkgirl

New member
מה אתה מתחיל להעלות ספקות פתאום?!?!?

אין זמן לסיום המפגש, כל אחד הולך כשהוא רוצה! #&%$ אתה בא וזה סופי ^_^ אני אקח ארוחת ילדים במקדונאלדס ואביא לך את הפרס טוב? ^_^

אוקיי, אבל...

בטח מן הסתם יהיה זמן מסוים שבו כולם ירגישו שזה נגמר. תחושה של מיצוי לאותו מפגש (על מה אני מדבר? עזבו). בכל אופן - אני חושב שאבוא למפגש ומקסימום אקבע את הדבר השני למועד אחר. יש עוד מתנדבים לקנייה של ארוחת ילדים ונתינת הצעצוע לרמי? P: רותם - תודה! XD אז מה אתם חושבים שנעשה שם בתכל'ס? אחרי שנדבר ונדבב, אחרי שנתהלך בקניון ואחרי שנמצה לחלוטין את עניין ההיכרות. מה אז? D: חחח הצלחתי לצמצם את מספר ה'אקס-די' בהודעה שלי לאחד! בהודעה הבאה כבר אפס!

Takuto

New member
באברו קוסן!

"זמן מסוים שבו כולם ירגישו שזה נגמר" אין בטח יהיו לפחות כמה שישארו יחסית מאוחר גם אחרי שהרבה ילכו =X אבל בעצם זה יום שישי (למה לעזאזל?!) אז באמת בטח הרבה ילכו די מוקדם "אני חושב שאבוא למפגש" תן לי לתקן לך את המשפט הזה: "אני אבוא למפגש" - כן! אתה תבוא! ^_^ "אקבע את הדבר השני למועד אחר" דאיג'ובו דאיג'ובו! עכשיו אין תירוץ לא לבוא! פוצ'א פוצ'א! ^__^ "יש עוד מתנדבים לקנייה של ארוחת ילדים ונתינת הצעצוע לרמי?" אני! אבל תמכור לי את הקלטות! ;-; בבקשה! ;-; אכריח את מקדונלדס להביא לך את כל הבובות שלהם! ;-; "אז מה אתם חושבים שנעשה שם בתכל'ס? אחרי שנדבר ונדבב, אחרי שנתהלך בקניון ואחרי שנמצה לחלוטין את עניין ההיכרות. מה אז? D:" אז זהו שלא ממצים את העניין! הוא נמשך עוד ועוד! XD נו אל תדאג יהיה דאי-ג'ו-בו! וכן האקסדי ממכר וגם זה- =X (לפחות לי XD) XD

גם אני לא מבין למה זה ביום שישי ><

הרכבת האחרונה ביום שישי יוצאת מעזריאלי בסביבות שתיים וחצי בצהריים (אם אני לא טועה), ודיי ברור שגם אם אני אבוא - אני אלך בשעות הצהריים המוקדמות חחח

Hawkgirl

New member
לא נורא X:

גם כשאני אמרתי לאמא שלי שיש מפגש יום שישי היא שאלה אותי מי עושה מפגש יום שישי X: ולמה בחרו ביום הזה בכלל Oo יום שישי הוא לא יום למפגשים! XD אבל שיהיה XD

ellapr41

New member
../images/Emo8.gifהי! אתם בחרתם יום שישי

כי רצינו שמי שעובד יוכל לבוא, אותו דבר לגבי טובל (ת?) שבצבא!!

tiky2

New member
100% שלא כולם יאכלו מקדונלדס...

לא כשר, יו נוו...

Takuto

New member
למען רמי כולנו נאכל מקדונלדס! XD

נו שקט לא להבריח אותו XD המון בובות של מקדונלדס גטו דה... דאי-ג'ו-בו! ^___^ רק מקדונלדס רק מקדונלדס! (שששש גם אם אתם תאכלו משהו אחר תגידו שתאכלו מקדונלדס XD)

חחח ידעתי את זה P:

והיה לי ברור כמובן של-א כולם יאכלו XP אני ממש אוהב מקדונאלד'ס וזה מספיק לי להרגיש שבע, אז...D: אפילו גררתי את מיה פעם אחת ומיוחדת למקדונאלד'ס ברמה"ש אחרי איזה סשן שהיה לנו בנ.ל.ס, וזה היה נפלא! XD רותם, גם אני שמתי לב שמיה נעלמה בזמן האחרון...

לא רק שזה לא כשר

זה גוש ג'יפה עם חומרים משמרים ושמן ויובש וקילקול קיבה ציבעוני! להגדיל בשקל?

Hawkgirl

New member
ובגלל זה

לא קונים המבורגר אלא קריספי צ'יקן! ^__^ אני כבר לא זוכרת מה הטעם של המבורגר X:

אתם יודעם שמוכרים צ'יזבורגרים במשמר השרון?

גם אני נדהמתי כששמעתי על זה אבל ב-2 ביולי אני אח שלי ובנדוד שלי הלכנו לאכול שם,ואחי שאל אם יש צ'יזבורגרים.הנציג של מקדונלדס אמר שכן,אז אחי ובנדוד שלי הזמינו.אני אכלתי רק איזי רויאל,כי לא הייתי כלכך רעב.אם מישהו היה תופס אותם,אויויויויויויוי!!!!תאמינו לי,זה אמיתי.באחריות!

mikeys barking

New member
זה לא כזה ביג דיל

אז מה אם מוכרים שם צ'יזבורגר'ס? אני לא מבינה למה נדהמת ולמה מישהו צריך (או לא צריך) "לתפוס אותם"

לא שאני מתנגד לצ'יזבורגרים,

אבל לא רק מקדונאלד'ס במקום שבו היית מוכרים אותם, אלא כמעט כל מקדונאלד'ס ברחבי הארץ. גם פה בחיפה יש צ'יזבורגרים. הרשת עצמה לא כשרה. מקדונאלד'ס היא רשת מסעדות בין לאומית, ובכל מקום, גם בישראל שהיא מדינה אמנם כשרה, יש אנשים שלא שומרים על כשרות. ואם לתיירים מחו"ל מתחשק צ'יזבורגר? הם ייכנסו למקדונאלד'ס. אגב, אני אוכל רק כשר. למרות שאני אכן אוכל במקדונאלד'ס, אבל לא צ'יזבורגר, אלא המבורגר רגיל. או קריספי צ'יקן, או פיש-מק! יאמי
דיי, עשיתם אותי רעב, אני מתכוון לטחון במפגש הזה! XD

Takuto

New member
תטחן ותביא לי קלטות ;-; עניתי לך בה"פ

נו תתרום ;-; וקסו תבין שמאה שקל זה הרבה ;-;

או שזה היה חד פעמי או שזה...

באמת קבוע כמו שאמרת.תפרסמו בפורום אחרי המפגש תמונות ותוכיחו לי שהמקרה הזה לא היה חד פעמי

למעלה