המפגש - שישי 6.7 עזריאלי 10:30

Takuto

New member
המפגש - שישי 6.7 עזריאלי 10:30

בגלל שיש ממש עוד כמה ימים עד למפגש חשבתי שכדאי לפתוח נושא כדי שכל אחד יאשר אם הוא בא או לא וגם למי שרוצה להציע מכירות/קניות =X (נו בסדר בשביל זה פתחתי את הנושא XD תקנו ממני!! אני צריך כסף קסו!%$#) מוכר מנגה (45 לאחת וכולן במצב מצוין וקראתי רק את CCS1 וטסובאסה- כל השאר בכלל לא קראתי): CardCaptor Sakura 1-3 Tsubasa Chronicle 1 Tokyo Mew Mew 1 Full Moon wo Sagashite 1+3 Fruits Basket 1-2 Rave Master 1 יש גם ארנק של קיו מפרוטס (60) וכמה מחזיקי מפתחות של פרוטס (25 לאחד) שתי מחזיקי מפתחות של סאקורה (25/10) ובובה של קיו (60) אחפש אחר כך תמונות של חלק מהדברים האלה =X

MorraniChan

New member
ME TOO

והפעם באמת חשוב לי לומר: דהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! צ'ווו ><" דיי לפקאציות בעולם! היא עוד תשתלט עליי :X יאי!! נמרוד גם יבוא! [בטוח! כי עשיתי שימן קריאה! אהא!] ~מצטערת על הטיפשות של עכשיו..אני פשוט באטרף בלהרביץ לאנשים מוכשרים... זה משפיע מאוד גם על הכתיבה שלי~

nimix

New member
../images/Emo9.gif

אגב אחרי המפגש אני נוסע להביא את אחי - הוא חוזר מחו"ל... אז ככה שזה בכלל יכול להסתדר טוב :)

shirpan

New member
אני לא אוכל להגיע

לצערי אני נמצאת בין מבחן למבחן וחייבת להשאר בבאר שבע כדי ללמוד..ממש עצוב אבל תהנו מלא גם בשבילי

tiky2

New member
אה, אין בעיה... ../images/Emo45.gif

בכיף, אתם תיפגשו לכם בעזריאלי, ואני... אשב ואעשה בגרות. יופי, יופי.

mikeys barking

New member
תיכנסו. תיכנסו. תיכנסו. תיכנסו. תיכנסו. D:

קודם כל אני באה. דבר שני, אני מוכרת דברים מפימו למי שרוצה: http://shatya.deviantart.com/
עכשיו. ליאור, הכנתי לך את הבלו שביקשת. רותם ותמר גם לכן הכנתי את מה שביקשתם. אבללל- בבקשה אל תשכחו להביא את הכסף [נשמע רדוד, לא נורא XP] כדי שלא נגיע למצב לא נעים ואני אשנא אתכם D=

מאיוש33

New member
הי גמאני רוצה שרשרת בלו !

יהיה לך זמן להכין את זה עד יום שישי?

ellapr41

New member
כדי שלא נגיע למצב לא נעים ואני אשנא אתכם../images/Emo6.gif

Reichan

New member
אני אקנה בכיף D=

מי אני שאתנגד לקנות כאלה דברים יפים [ועוד מחברה בפורום האהוב עליי]?
תביאי הרבה דברים וכולנו נקנה ממך ^_^

שירה @#?$@#

איפה אתתת? O: את מגיעה למפגש? אחרי שנים שלא דיברנו - במפגש נפ]צה על הכל. כי באייסיקיו או במסנג'ר אני לפעמים מחובר, אבל ממש לא שם XD (מפאת עומס בעבודה)

Reichan

New member
רמייי!!!

אתה צודק לחלוטין - שנים לא דיברנו!!! XD כן, אני אגיע למפגש [בתקווה להשלים פערים כמובן
]. אני תמיד במסנג'ר, אז אתה מוזמן לקפוץ לשיחה בכל זמן שהוא

chen010189

New member
רמיייייייייייי

ראיתי את הספר מחזור שלכם! גם שם הדיבוב זה הקונספט אה?
אוף גם אני רוצה להשלים פערים
*מקנאה* הכי מצחיק אנחנו גרים באותה עיר ונפגשנו כולה פעם אחת! חחח

חןןןן!

אכן, הספר מחזור יצא לאור. הכי הרג אותי (עד לכדי דחייה) שכתבו שאני מדובב @?#$@#?$ XDD אנשים, תקלטו - התחום שאנחנו מדברים עליו (ואם הייתי יכול לנקד, הייתי עושה זאת) הוא דיבוב. כלומר, אני מדבב. (וכולם, חיזרו אחריי: מדבב, לדבב, מדבבים, דיבבתי - ולא דובבתי, לדובב, מדובב. אנחנו לא חוקרים במשטרה. כולה שחקני קול
).

למעלה