המפגש שהיה

שיבוצים

New member
המפגש שהיה

היה טוב (לדעתי) מה שלא היה טוב זה שסיגל לא הגיעה. נדמה לי שאם אומר בשם כולנו שמאד מאד הצטערנו - אף אחד לא יכעס עלי. סיגל - תהיי בריאה ומהר!!! אני רוצה מאד להודות לכל מי שטרח והגיע ובפרט לאווה שהצליחה להתגבר על הקשיים ובאה לקראת 13.00 ולדורון-מאגר שהגיע מנס-ציונה הרחוקה! לדעתי היה מפגש אישי ומקצועי מרתק וכמי שחדשה בתחום הפורומים - אני מוצאת שזה נפלא שמתגבשת קבוצה בעלת ענין משותף שלא היתה יכולה להווצר אילו הפורום הספציפי הזה לא היה קיים. אז באמת כל הכבוד לך אווה על ההשקעה בזמן ובאנרגיה והמון תודה לך על מי שאת!!! הצטערתי שהגיעו מעטים מבין שואלי השאלות-המשפצים והבונים את בתיהם, ומאחר ואווה הגיעה באיחור לא ממש התפתח דיון בינם לבין ה"מקצוענים", אני מקוה שאלה שהגיעו הפיקו משהו מהמפגש ואשמח לשמוע את הרשמים שלהם. אז שוב תודה ולהתראות בשמחות!!! שירה

מאגר

New member
../images/Emo39.gifשירה את ../images/Emo41.gifכל הכבוד לארוח

מפגש שהיה ומי שלא היה הפסיד ובגדול שמחתי שוב לפגוש את כל חברי הפורום הותיקים צר היה לי על כך כי סיגל חלתה ולא היגיעה איחולי החלמה מהירה לך סיגל ונקוה לראותך במיפגש הבא אווה מצטער כי לא פגשתי אותך כי היו לי כמה דברים שרציתי להראות לך ולהתיעץ איתך לגבי איך להכניס אותם לאיזה קובץ ידיעות של הפורום אך נקוה שניפגש בקרוב ואז ניראה מה עושים עם זה ומקוה כמובן כי המיגרנה עברה חלפה לה מראש שמחתי להכיר גם אותך ברכה לבטלה זו לא הייתה ברכה לבטלה זו הייתה ברכה אמיתית מקוה לראותך איתנו בפורום גם בהמשך על נישכח את ערןושותפו וקובי שתמיד לפגוש אותם זו חגיגה בפני עצמה שמוסיפה המון לידע של כולם עם הניסיון הרב שלהם ולשירה היקרה זר
תודה על הארוח בעבירת השבוצים הנהדרת שלך שמחי לראות את עבודות היד של ישר כח הן נהדרות אין ספק שאת והמקום הוספתם המון לאוירה של המפגש הנהדר הזה ומי יתן ונזכה למפגים רבים נוספים יחד
אוהב לכןולם דורון

רוקוקו

New member
שירה תודה תודה ושוב תודה.....

וכמו שחשבתי זה היה ממצא עד הסוף...... פגשנו כמה חדשים שואלים ונשאלים..... ובאמת היה כייף לפגוש שוב את כל אותם חברים קבועים שלנו ! ! ! ואפילו קיבלנו נציגות אמריקאית הפעם
. בשמי ובשם השותף שלי רז תודה לך שירה ותודה לכל החברים שבאו עד לבינימינה.... המפגש הבא בעוד חודש בחצר של מאגר (דורון) כך אני הבנתי
. וברונקו איפה את הייתה????????? בהצלחה בהמשך רוקוקו (ערן).

מצטרפת למברכים

היה לי נעים ומעניין להכיר את כולכם. שמחתי שאווה הגיעה בסוף, בלעדיה משהו מהחוויה היה חסר... שירה, תודה על האירוח. ובהצלחה במה שצפוי בהמשך.

olsis

New member
דעתם של "שואלי השאלות" ../images/Emo8.gif

מודים ומתוודים שמה שדירבן אותנו לבוא היה הרצון לראות את עבודותיה של שירה (חובבי תערוכות וגלריות), אהבה גדולה לבנימינה ולזכרון וסקרנות לראות מי עומד מאחורי השמות בפורום, רוצים להחמיא שוב ושוב לשירה, שיבוצים, על עבודותיה היפות, תודה רבה על הארוח והסופגניות המוצלחות, התרשמנו מאוד גם מהכשרון וגם מהאישיות ובתערוכה הבאה שלך אנחנו נהיה ראשונים! תודה גם לגיא,ערן ודורון על העצות והרעיונות שנתתם לנו. חבל שלא פגשנו את אווה
נוגה ובעלה

RachelBD

New member
תודה לשירה ../images/Emo39.gif

היה מפגש קליל ונעים עם חברים ´ותיקים´ וגם חדשים, בין יצירותיה היפות של שירה. חסרו לנו הגדולות מכולם, סיגל ואווה, שפיצתה ברגע האחרון...וסיגל עוד חייבת... (רפואה שלמה סיגל!). תודה שירה (גם מרוני), על הכנסת האורחים! מאחלת לך מעבר קל וזורם. אכן, בשמחות! רחל

../images/Emo9.gif שכחת, שאני רוב הזמן לא נחמדה!

שמחתי, שסחבתי את עצמי לסטודיו שלך, נכון, יומיים עוד סבלתי מכאאבים, אבל לא הייתי סולחת לעצמי, לפספס את הפגישה..בימים הקרובים אכין את הגלריה, מעבודות שלך, וניפגש בתערוכת העיצוב, ביום רביעי! אם תרצו, אפשר לעשות מפגש נוסף, בגני התערוכה, לרגל פתיחת תערוכת העיצוב....?

ג טלי

New member
אשמח לדעת מה יהיה בתערוכת העיצוב

אם את יודעת, כמובן. האם זוהי תצוגה של רהיטים ואבזור משלים לבית או שזו תערוכה לבעלי מקצוע (אדריכלים, מעצבים וכו´) ?

shibutz

New member
איך ניתן לשכוח שאת מגעילה כאשר

בכל הודעה את מ ד ג י ש ה את זה

למעלה