המפגש שהיה...

המפגש שהיה...../images/Emo98.gif

חזרנו מהמפגש ביטבתה בטיילת תל-אביב. היה אחלה כייף גדול לפגוש את האנשים שאתה מתכתב איתם יום יום וצוחק איתם. ומשתף אותם בכל מה שקורה לך בחיים. ענת-את מקסימה צוחקת בהנאה ותמיד עם חיוך על הפנים. היה לי לעונג לפגוש אותך. ברק188-היית קמת נבוך בהתחלה אבל מהר מאד נכנסת לענינים. צחקת ונהנת יחד איתנו והבירה הגדולה ששתינו הייתה טעימה. היה לי תענוג לפגוש אותך.ופעם הבאה תביא את הילדה אין תירוצים. ינשוף23-קצת אחרת אבל סלחנו לך היה אחלה להיות במחיצתך. תודה על המאמץ שעשית בזה שהגעת מהצפון. רות-גם את היית קצת במבוכה כי הכל חדש לך אבל הביישנות שלך עברה מהר אחריי שהשתלבת עם החברה היה כייף לשבת איתך והנה ראית שגם אנחנו חבורה מגובשת. זהו היינו 5 אנשים חבל שלא הגיעו עוד אנשים אבל היה אחלה מפגש מצומצם. וכייף אמיתי.צחקנו,אכלנו,שתינו,דיברנו,וסוף סוף אתה מדבר עם האנשים פנים מול פנים מה אני אגיד לכם אני אישית נהנתי.ואני משוכנע שכל מי שהיה יסכים איתי.אז יאללה לתכנן את המפגש הבא.ועכשיו אחריי שאנחנו מכירים כבר הכל יהיה יותר טוב. פלסר חבל שלא הגעת אבל סולחים לך בגלל שאתה שומר שבת אבל מפגש הבא אין תירוצים ודירבאלק אתה לא בא. חברה היה לי תענוג אמיתי לפגוש אותכם ועכשיו אחריי המפגש אין ספק שאנחנו משפחה אחת מלוכדת,ומגובשת... שיהיה לכולנו ערב מקסים...להשתמע... אורן...

../images/Emo13.gifחוויות מהמפגש../images/Emo13.gif

כן היום נפגשנו:אני,אורן,ינשוף,ברק,ורות והיה מה זה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף. ברצינות חברים,היה לי ממש כייף איתכם, לא היתה לי תחושה של מפגש ראשון,הכל זרם והיה כייף,ברצינות. הכל היה כייף מאוד עד שהגעתי לאיילון........... באיילון בשיא טיפשותי,עליתי על המחלף לירושליים,ולא יודעת איך זה קרה? פתאום אני לייד בן שמן,בן גוריון,רמלה,לוד(פ-ח-ד) נכנסתי לרמלה,אחרי כמה זמן מצאתי את היציאה לצומת גדרה,היה מה זה מפחיד
אבל שטויות-הכי חשוב שאני כאן בבית,ושוב :תודה לכם,היה לי כייף איתכם.(סופסופ-חופש ממאי ומבעלי ל6 שעות
) ועוד משהו:מי שלא בא-הפסיד!!!!!!!!!!!!!

רות 2

New member
החיוך עדיין מרוח לי על הפרצוף....

לפגוש אנשים חדשים ועוד... נחמדים ובלי "דעווין"

ינשוף23

New member
תקראי את ההודעה של אורן!

אורן אני עדיין מחכה להסבר.דיר באלק עם כל הגודל שלך אני...צוחק. ענתי אני חייב לזוז אז נשתמע יותר מאוחר.

רות 2

New member
ינשופי הוא התכוון

לכתוב קצת איחרתה ויצא אחרת זה הבירה.....

ינשופי,כולה איחור ../images/Emo6.gif

ינשופי,זה ההומור של אורן
. אורן-אנחנו אוהבים אותך,בחיי.

חחח ינשוף יש לך מזל שאני מסטול...

אהלן גבר התכוונתי שאחרתה.כלומר באת באיחור קצת אבל מרוב בירה והשמש יצא לי משהו אחר. ויש לך מזל שאני כמו ברק לא מרביץ בשבת. בעצם כבר מוצאי שבת.אז אפשר להרביץ.חחח צוחק אחי. וחוץ מזה בירה אחת לא עושה לי כלום אז מה אני מתרץ על הבירה בכלל. שיהיה לך אחלה ערב ינשוף...ושבוע נפלא... אורן...

ברק 188

New member
טוב ,אני חזרתי רק אכשיו-../images/Emo99.gif

אנשים יקרים שמחתי לפגוש בכם,בדמיון תארתי אותכם קצת אחרת(חוץ מהגודל של אורן)במציאות לא התאכזבתי נהפכו כולם מקסמים ומיוחדים,אכן תוספת נכבדה לחבורת החברים שלי,תודה לכם ולהשתמע. רק עוד דבר קטן לאורן הגדול, חזרתי הביתה אכשיו מזה מיובש הדבר הראשון שעשיתי לפתוח פחית בירה קרה,לחייכם.

ברק 188

New member
תלוי על תלוי

זה גם תלוי בקייץ או בחורף,וחוץ מזה מה שתלוי מתייבש ונופל ,תלמד.

למעלה