המפגש שהיה...

חחח ברק מה עשית ממני עמלק?.???

אני כולה 1.95 וקצת מלא יש לי מזל שאני גבוה אם הייתי נמוך ובמשקל כזה הייתי באמת טנק שרמן.אבל כמעו הכל שרירים. אז זה סביר.שמחתי להכיר אותך מאד ברק היה לי אחלה לשתות איתך בירה ואני מאמין שעוד נשתה הרבה ביחד.ובקשר לזה שחזרת הבייתה מיובש ושתית אז לרוויה ושנית מה דעתך לקנות חבית בירה עם צינור מיוחד שיהיה צמוד אלייך 24 שעות ביממה. וככה לא תתייבש אף פעם רק תלחץ ותשתה.חחח...חחח...חחח. ואני לא מוכן לתירוצים מה עם הבת שלך יש שידוך או לא? אלא אם כן אתה לא רוצה להיות חמי כדאי לך יהיה לך פרוטקציה ב......חחח יאללה גבר שיהיה לך לילה טוב...בוקר קסום... ושבוע נפלא...להשתמע... אורן...

ברק 188

New member
"כולה 1.95"

1.95 לעומת 1.70 שלי זה הרבה מאוד ורק לידעתך הבת שלי עוד יותר נמוכה ממני אבל יפהבקשר לחבית אין לי מקום בבית נראה אולי על הגג ליד דוד השמש. אבל בעצת חבר חדש וצעיר אני עובר למיצים טבעים במשך השבוע ורק שישי שבת בירה (בחורף אני עובר ליין אדום),נו טוב בקשר לבת היא עוד לא בתמונה צריך לגשש,שמע פרוטקציה נשמע מעניין...(סתם).אז שבוע טוב לכלנו ולהשתמע.

חחח ברק נביא לבת שלך שרפרף......

מה הבעייה נביא לה שרפרף קטן כזה כמו זה שיושבים על המנגל.וככה היא פחות או יותר תהייה בגובה נורמאלי לעומתי. אם אתה רוצה פרוטקציה והרבה כדאי מאד שתתחיל להכניס אותה לתמונה.חחח... ובקשר למיצים הטבעיים אז זה מעולה מיץ טבעי תמיד יותר טוב מכל דבר אחר בתנאי שאתה סוחט אותו ולא כאלה שאומרים לך אעלק טבעי ומוסיפים טונה של מים. שיהיה לך המשך יום קסום... להשתמע... אורן...

ברק 188

New member
שרפרף זה מסוכן../images/Emo70.gif

דחילק, מייץ טבעי כתבתי, כזה שיוצא לו כל המיץ.

למעלה