המפגש - מיקום אז אני משערת שהחלטנו על ה23.. יום ראשון. יש רעיונות למיקום?
P Pink Pig New member 9/10/05 #1 המפגש - מיקום אז אני משערת שהחלטנו על ה23.. יום ראשון. יש רעיונות למיקום?
S Sweet Clementine New member 9/10/05 #2 עזריאלי זה צפוי... זה נראה לי יהיה נוח לכולם. גם בגלל שיש תחבורה ציבורית באיזור ורכבת צמודה... ומצד שני, אם יהיו מפגשים אחרים באותו יום שם, זה יהיה בלאגן אחד גדול...
עזריאלי זה צפוי... זה נראה לי יהיה נוח לכולם. גם בגלל שיש תחבורה ציבורית באיזור ורכבת צמודה... ומצד שני, אם יהיו מפגשים אחרים באותו יום שם, זה יהיה בלאגן אחד גדול...
B Blade Of Fire New member 9/10/05 #5 בלאגן? אני בספק עזריאלי זה מקום גדול ותמיד יש שם מפגשים.... ולא משנה כמה מפגשים ישהיו שם תמיד יהיה עוד מקום... בין אם ברחבה של טאוור (אם לא יסלקו אותנו) או בגג בתוך עזריאלי (אם לא יסלקו אותנו) או בגג עצמו (נראה אותם מסלקים אותנו!) או באודיטוריום. אני בעד עזריאלי
בלאגן? אני בספק עזריאלי זה מקום גדול ותמיד יש שם מפגשים.... ולא משנה כמה מפגשים ישהיו שם תמיד יהיה עוד מקום... בין אם ברחבה של טאוור (אם לא יסלקו אותנו) או בגג בתוך עזריאלי (אם לא יסלקו אותנו) או בגג עצמו (נראה אותם מסלקים אותנו!) או באודיטוריום. אני בעד עזריאלי
J Just Angel New member 9/10/05 #4 לדעתי עזריאלי מאוד צפוף, ועד כמה שידוע לי יש לפחות עוד 3 מפגי פורום באותו היום בעזריאלי, אז אפשר לעשות את המפגש בדיזינגוף סנטר ^ ^
לדעתי עזריאלי מאוד צפוף, ועד כמה שידוע לי יש לפחות עוד 3 מפגי פורום באותו היום בעזריאלי, אז אפשר לעשות את המפגש בדיזינגוף סנטר ^ ^
P Pink Pig New member 9/10/05 #7 גם לדעתי וגם לסנטר זה לא בעיה, מהרכבת זה אוטובוס אחד ואפילו אפשר לקנות כרטיס רכבת+אוטובוס דן. ומהסנטר לא יעיפו אותנו
גם לדעתי וגם לסנטר זה לא בעיה, מהרכבת זה אוטובוס אחד ואפילו אפשר לקנות כרטיס רכבת+אוטובוס דן. ומהסנטר לא יעיפו אותנו
M Marble Arch New member 9/10/05 #11 ../images/Emo6.gif נכון שיש הרגשה שתפוז ועזריאלי ממש קשורים אחד לשני??
T T z L i L a New member 9/10/05 #13 נדחפת../images/Emo3.gif לא משנה בסנטר או עזריאלי. רק שאני לא מתמצאת בתחבורה ציבורית בתוך ת"א.
S smady by New member 10/10/05 #25 אוטובוסים... מעזריאלי לדיזיננגוף זה קו 63, ומהתחנה המרכזית החדשה לדיזי זה קו 5