אני לא חושב שהמפגש יהיה מעשי
מכיוון שיהיו שם כל מיני מאגים מנתיבים שונים, מיסטיקנים שלא עוסקים במאגיה פר-סה. אלה האנשים שהייתי שמח לפגוש. לכן זה לא יהיה פרקטי לבצע כישוף, למשל. גם המסטיקנים הרגילים (מלשון מסטיק) שלא ידעו מהי מיסטיקה גם אם זו תיפול להם על הראש אבל הם חושבים שהם מיסטיקנים כי הם יודעים לפתוח בקלפים, מחבקים את כולם ומאחלים לכולם "רק אור, אהבה ושלום" (וברגע שאומרים להם משהו שלא מתאים להם, אתה מיד הופך להיות "אדם רע", "נשמה טועה", "עיוור", "סובל" והם יוצאים להציל את נשמתך או לחלופין במסע צלב נגדך), מתקשרים את רפאל/רזיאל/אוריאל ושות', חוגגים רק את החגים ה"טובים" וה"שמחים" (יום כיפור? למה לנו להכאיב לעצמנו? הרי הכל אור ואהבה!) - גם הם יהיו שם. לא יודע כמה, מקווה שלא הרבה. [אם מתוך הקטע הלא מסודר הזה הבנתם שאני מעדיף להתנזר ממין לחודש מאשר לדבר עם האנשים האלה, הבנתם נכון]. אולי גם יהיו חלק מהאנשים שאולי בעבר נמנו עם שני הסוגים הראשונים, או שמעמידים פנים שהם הסוג השלישי (ויש הרבה כאלה שרק מעמידים פנים) - וכל מטרתם היא להוציא את מה שנשאר לך בכיס. אבל בכל אוכלוסיה של מיסטיקנים, מאגים, פגנים ושאר ירקות יש אנשים מכל הסוגים. אני מקווה מאוד שבמפגש הזה הרוב יהיו משני הסוגים הראשונים.