המפגש יוצא לדרך

s h o o s h a

New member
המפגש יוצא לדרך

מאחר והאטרקציות בחיפה [כניסה לגן הבהאים, ביקור בכנסיית המסדר הכרמליסטי בסטלה מאריס] הכניסה אליהן מפסיקה בין השעות 17:00 ל 18:00 והרכבל לכרמל אינו פועל זמנית, הרי שנוכל להיפגש בשעה 20:00 בחיפה ולפנות לטיילת היפהפיה ו'לנחות' באחת המסעדות הרבות שלאורכה ולהעביר ערב חביב יחד. המפגש יתקיים ביום חמישי 31.05.2007 וניפגש כאמור בשעה 20:00 מיקום מדוייק של מקום המפגש יישלח למגיעים במסר אישי. אנא אשרו השתתפותכם. שבת קסומה לכולנו, שוש

ben 911

New member
אז זהו שהבוקר התבשרתי במקום העבודה

שיום החופש שכבר אושר לי ב- 24 החודש, בוטל בגלל כניסתו של אחד העובדים לשבעה מיום א' הקרוב(בגלל מות קרובת משפחה היום) בעוד שעובד נוסף חולה.. והשלישי במילואים עד סופש הבא..נוצר "חור" רציני בכוח אדם... לכן הוחלט לבטל לי את יום החופשה... מה שנותר לעשות כרגע זה ....או שתצאו הפעם בלעדיי... או שנדחה למועד מאוחר יותר.. אני מאד מצטער...כל כך שמחתי שאוטוטו כבר נפגשים..

ש ר ה לה

New member
אם מדובר על שעה 20. לא אוכל להגיע לצערי, אלא

אלא אם כן מישהו/ה' יהיה כל כך אדיב לקחת אותי לביתי בלילה... ברור שמקום לינה מובטח למי שיאות.... האוטובוסים האחרונים לכיוון עפולה מחיפה הם בסביבות 20, 21.... צר לי... ממש התכוננתי נפשית...

ש ר ה לה

New member
הלוואי שאוכל לחזור לנהיגה, שושה. ואז הבעיה הע

הבעיה העיקרית תהיה רק כלכלית ועם זה אפשר להסתדר.... במקרההפרטי שלי דחיה אולי תבטיח השתתפות.

חבל ../images/Emo10.gif דווקא רציתי לפגוש אתכם

לא נורא - "כל עכבה לטובה" ביום שהמפגש הזה יצא לפועל זה יהיה היום הכי מתאים לו.

טומי*

New member
בשעה 20.00 לזקנות/ים שכאן ../images/Emo6.gif

זה מאוחר מדי. סתם צוחק כמובן, לפני שתעלבו. בניתי על המפגש כולל ביקור לפנה"צ בבהאים. בכנסייה בסטלה מריס לא מיזמן הייתי. לא נורא נדחה לפעם אחרת. הזוג שבתמונה התחתנו השבוע...זה אומר שאף פעם לא מאוחר שבת שלום!

ben 911

New member
איך שוכחים דבר כזה? ../images/Emo13.gif תראה כמה שהם מאושרים.

למעלה