המפגש היום

lmns

New member
אשרת היקרה! ! תרא ביין מקאנק

מקאנק. קלש ווחשנאקי.

סועד

New member
תמרהינד אשו מא ג'ית ללמפגש? לפחות

כאן ג'יבת וויאכ סלונה. שבת שלום לך, מזמן לא בקרת בפורום.

סועד

New member
מונירה היקרה, שמחתי להכירך, פגישה

ראשונה וכבר היה נדמה שמכירות המון זמן, והייתה כימיה מידית, אז תודה על חברות חדשה, ותודה שארחת לי חברה בנסיעה למפגש. להתראות שוש.

סועד שבת שלום היה לי העונג ,

סועד נשמה גם אני הרגשתי כימיה בפעם הרשונה, ותודה גם לך על הטרמף, היה לי מאוד נעים להכיר אותך, הרגשתי כאלו אני מכירה אותך הרבה זמן, באמת היה לי כיף להיות איתך, כך משי יש לו חוש חברותי הוא מרגיש ישר את הכימיה , אני ישר חבבתי אותך, כי את נראית חברמנית. זה משי אני אוהבת, יותר חברה פחות רכלות, אני מקווה שנמשיך להיות בקשר, שבוע טוב בריאות ואושר אינשלה אמן ואמן,
בידידות מונירה האחת,

שבת שלום לכל אלא שארגנו את,../images/Emo45.gif

שבת שלום , לכל אלא שארגנו את המפגש, היה מאוד מוצלח, במיוחד הסיפורים של עזרא על בגדד, היה מאוד מרשים, היה נעים להכיר את כולם בפעם ראשונה, במיוחד אלא שטרחו , אני לא מכירה את כל השמות עדיין, אבל לכל הצוות, שיהיה לכולם אחלה שבוע , בריאות, אושר ונחת, כן יהיה רצון אמן ואמן,
לכולם

יששכר4

New member
המפגש הזה, היה לטעמי

חגיגי ומרגש יותר ממפגשים קודמים, עזרא ובנו הם אנשים מאד מעניינים וסימפטים, נהניתי מאד לשמוע את העיראקית המקורית מפיהם בניגוד לנו, הם לא "השחילו " מילים עבריות לתוך דבריהם, אלא דברו את השפה כפי שאני זוכר אותה מילדותי בעיראק. כלנו היינו אפופים ארשת של מאור פנים וטוב לב ונוצרה אוירה נעימה ומיוחדת משך כל הערב. רק חבל שפנטומימה שהנציח את הארוע הלך מוקדם. תודה לפנטומימה על התמונות היפות. אני מברך את בנת אלראפידיין על הארגון,המחשבה שהשקיעה, הדאגה שהכל יתנהל על הצד הטוב ביותר ועל הקיצ'רי בשני טעמים שדאגה להביא, ותודה גם לאמא שלה שבישלה את הקיצ'רי הטעים. כל הכבוד לסועד שעשתה את הבעבע הטעימים. למי שהביאו את הבקלווה, העוגיותוהפיצוחים, כל הכבוד. " מונה " בעלת המרץ הבלתי נדלה וחוש ההומור הוסיפה לערב שמחה כפולה בבדיחות ובשירים. כמובן תודה מיוחדת לאברהם אבינו היחיד והמיוחד שמארגן את כל המפגשים ותמיד מכין את התה המיוחד, " צ'איי מח'דר ". כמו תמיד שמחתי לפגוש את נהרות בבל, lmns, ג'ני בע'דד ובעלה ,דורי,לב אחד המתרגם להפליא שטרח להביא לי תרגום לערבית יפהפיה את מה שכתבתי ל "לילה אפל" אחרי המפגש הקודם. נעמה לי ההכרות עם מונירה האחת. בלטו בחסרונם עמרה המקסימה, הסייח השובב ואשרת החמודה. אם שכחתי דבר מה לציין , אני סומך על חברי הפורום שישלימו את מה שהחסרתי. נ.ב. מעניין החבור בין עזרא לבין הבחור הזר שאינני רוצה לציין את משלוח ידו, לא דליתי די פרטים כדי להשלים את הפאזל. בנת אל ראפידיין, תוכלי להשלים לי במסר ? יששכר.

יששכר4

New member
דודו לוי העיראקי היה חסר לי

ושכחתי לציין את שמו ברשימה, הוא לא יכל לבוא. אתך הסליחה דודו. יששכר.

יששכר4

New member
הסייחית הרוקדת, באמת לא ראיתי אותך

ותסלחי לי על שלא זכרתי לציין זאת. אמרי נא, רק אם הסייח יבוא את תבואי ? אותו את כבר מכירה, הגיחי ותכירי גם אותנו. לא תתאכזבי. להתראות. יששכר.

לרכז למקום אחד 11 חברי הפורום

ועוד 10 קרובים ואורחים אינו עניין של מה בכך! שוב תודה לכם, חברים, איש-איש על תרומתו לערב. עד איזו שעה נמשכה הפגישה?

הייתי אבל נאלצתי להיפרד לפני 9,

אחרת מצבי המשפטי היום היה "גרוש" ר"ל. יהודה

למעלה