המפגש היום

אלקלוב סוואקי=../images/Emo23.gifהלבבות מובילות

האינטויציה של אנשים שונים מביאה אותם להפגש. הזרימה הטבעית והפעולות האינטויטיויות של אנשים שונים-בלא כל תיאום מראש-מביאה אותם לאותה הדרך ולמפגש. אני אוהבת את האמירה הזו כי יש בה התיחסות לתהליכים טבעיים שאני מאוד מאמינה בהם: לנתונים שורשיים ותרבותיים של בני אדם (הליבה האנושית) שמובילים אותם לאן שהם. לדוגמא הקשר בינינו את ואני. בין עזרא לחברי הפורום. הקשר של יהודה איתנו: אולי יהודה יוסיף את דעתו גם. או למשל בני דודיי שגדלו בגרמניה ולא היכרתי אותם מעולם, לאחרונה נפגשנו כמו משפחה שגדלה יחד והם באים לארץ אצלי פעמיים בשנה. גם בעליית היהודים מכל קצוות תבל לארץ הקודש יש בה מן האמירה הזו. מקווה שאהבת את ההסבר שלי. שבת שלום לך ולכל חברי הפורום.

סועד

New member
המפגש הערב היה מקסים

יהודה היה לנו כייף איתך וחבל שלא נשארת איתנו עד סוף הערב, נקווה שבמפגש הבא תגיע עם זוגתך ולא תאלץ לפרוש כמו תמיד בגלל התחייבות שונות. תודה על הצלום המקצועי, ואני מקווה שיצאנו מוצלחים, אך לא לתחרויות יופי, ושישאר הצילום בתחום הפורום כי הוא לא לפרסום. שיהיה לך לילה נעים וכל טוב, שוש.

שוש, תודה על המילים היפות. התמונות

יצאו מקסימות (וזה מובן מאליו כשמצלמים אנשים מקסימים). לילה טוב, יהודה

נושא מפגש - צילום

אנו ממנים אותך בזאת לצלם החצר של פורום יהודי עירק תעודת המינוי תשלח לך בהקדם ישירות לביתך. שמחתי מאד לפגוש אותך הרשמת אותי בחביבותך ובשמחת החיים שבך. מקווה שנתראה במפגשים הבאים ותבוא עם בת זוגך שתחייה ולא תהיה לך אמתלה לפרוש בטרם עת. בידידות רבה, .....אני..

יא עפריתה: תודה על המינוי; אשתדל

שלא לאכזב איש מכם. התמונות יצאו יפות מאוד. לילה טוב, שדה, יהודה

סועד

New member
יהודה בקר טוב המון תודה בשמה של

השד מבגדד, מבקשת אם אפשרי להעביר לה את התמונות. בתודה שוש.

מאמי, השד כועסת עליי שהיא מבקשת את

השַפַאעַה (שתדלנות) שלך? בעניין התמונות, תקבלי מסר מריוורס. מסרי לשד ד"ש מקרב לב, ולשתיכן שבת שלום ומבורכת.

פנתומימה, עליך לכעוס וכי למה?

פשוט הגברת סועד ישבה על מחשבי, נכנסה לדאר שלה וראתה ראשונה את התמונות. הם נהדרות והמון תודה . איך בכלל חשבת שאפשר לכעוס על איש מקסים כמוך?

סועד

New member
חלילה לנו מלכעוס עליך, ישבתי על

תקן מזכירתה של השד. שבת שלום.

lmns

New member
היה מפגש מענין ומרגש..תודה למארגנים

כיף לפגוש חברי ילדות, חברים מהפורום וחברים אחרים. והכל סביב יהדות עירק וכל הקשור בה. התרגשתי לפגוש את כולכם. תודה...

אחח... איזה כיף שנהניתם....

חבל רק שאני לא הייתי נוכחת במפגש כדי לראות זאת במו עיני... הייתי בעבודה וכל הזמן חשבתי איך הייתי יכולה להיות היום במקום אחר, מקום מועדף. לצערי לא עלה בידי להגיע, למרות המאמצים של בנת אלרפדיין (שכאן המקום להודות לה מכל הלב על העזרה), ולמרות שכמעט הצלחתי להבריז מהמשמרת. אני מקווה שהמפגש הבא יהיה בקרוב, כדי שאוכל סוף סוף להכירכם ולראות מי מסתתר מאחורי הכינויים. בוקר טוב לכולכם!

סועד

New member
למנס יקרה היה כייף לראות את חבורת

הבחורות הצעירות של הפורום ואת נמנית עליהן. אני מאד שמחה תמיד לראות את הדור הצעיר שמתעניין במורשת ומשתתף עם דור המבוגרים במפגשים ובכתיבה. אינשאללה אינלק'י וויצ'כום בלח'ייר. שבת שלום, שוש.

lmns

New member
סועד היקרה! היה כיף לפגוש אותך!!

במפגש הקודם לא הספקנו להכיר. אני מעריכה את הידע הנרחב שלך בכל הקשור לפתגמים, מנהגים, שירים וכו'. כל הכבוד. כיף לראות את הטמפרמנט הנמרץ שלך. ותודה שאת מגדירה אותנו צעירות!!!

למעלה