המפגש היום

המפגש היום

לכל מי שארגן, בישל, טרח והכין - כל הכבוד ותודה מכל הלב. חברים, ריגשתם אותי. ולאלה שלא באו: הפסדתם אירוע יחיד במינו. יהודה כץ

מפגש מרגש../images/Emo70.gif

היה מרגש וכיף לפגשו את כולם! תודה לכל מי שאירגן וטרח

סועד

New member
למנהלת ערב נחמד שכולו חוויה ונקווה

לעוד מפגשים מהסוג הזה, אינשאללה בדרום בפעם הבאה. אוהבת שוש.

DORIY1

New member
לסועד

لبعابع بتمغ مالك كانت طيبى המאפה בתמרים היה טעים

מפגש הפורום המרגש

מנהלת יקרה היה עונג רב במפגש איתך ועם החברים מהפורום. מקווים למפגשים נוספים כאלה.

DORIY1

New member
למנהלת

שמחתי לדבר איתך . בקשר לכותרות להודעות או תוכן, תמיד רצוי לציין מי הכותב עוד לפני ההרחבה بلا زحمه

מפגש מרגש../images/Emo23.gifאלקלוב סואקי../images/Emo23.gif

|זה מפגש של טוב הלב ואהבת האדם והכמיהה לתרבות אבותינו שמאפיינים את העדה המפוארת שלנו כולל יהודה האשכינזי המסתערק שהוא הכתר לראשינו "תאג' ראסנא"-תודה לך על המצלמה והתמונות. תודה לחברתי מונה על השירה ולאמירה על הבקלאווה לאמי היקרה על הקצ'רי הטעים, ולכל החברים שהעשירו אותנו במטעמים, שירים וזכרונות. תודה לרבקה חברתי מר"ג ששטפה את הכלים ועזרה לנו לסדר ולהחזיר את המקום נקי כמו שקיבלנו-על אף שבבוקר אמורים העובדים לבוא לנקות ולסדר- זאת התודה על הכבוד שעשו לעזרא ולנו על המקום והכיבוד שאפשרו לנו. אני אפגש באופן אישי עם המנהל רמי כדי להביע בשמכם את תודתינו למחוה שלו. הערכה מיוחדת לדורי וללב1 על שטרחו להגיע ממרחקים בתחבורה ציבורית ולו לזמן מוגבל והביאו שירים כתובים ותמונה של ב"ס פרנק עיני (שמאש): אנסתם ושרפתם יא חבאיב. חברים יקרים
שמעתם את דבריו של עזרא...אנא בקרו אותו כשאתם בסביבה... הוא משתוקק לחברת "אלנאס אלטייבין ואלסואלף אלחלוה". ולכל מי שלא בא: הלכנו עם טעם של עוד, לאכ'לאכם.

מפגש, ברכה מיוחד לבנת אל רפידיין

כל הכבוד לך על הכל, ארגנת סידרת עזרת, הבאת חברים מקסימים. ניחנת ברוח צעירה, באמת תודה על ערב נפלא.

lmns

New member
אני מצטרפת!! כל הכבוד לבנת אלרפידין

על הרעיון, היוזמה הארגון של המפגש עם עזרא לוי. היה מעניין לפגוש אותו ואת בנו. נראה לי רעיון טוב לקיים מפגשים נוספים במועדון הנ"ל. אני בעד. לא חייבים לעיתים קרובות. ומי שיכול להגיע יגיע. לא תמיד כולם פנויים/נגישים וכו' בתאריך שנקבע. למה אנשים נפגעו , סועד? לא מבינה ממה יש להיפגע.

סועד

New member
אנשים נפגעים אם מציעים להם טרמפ

ולא מגיעים לאסוף אותם, זה קרה לאחת מחברי הפורום, ויש להצטער על כך.למנס יקרה נפגש בהזדמנות ונשוחח. ביי ולהתראות, שוש.

lmns

New member
אני מצטרפת!! כל הכבוד לבנת אלרפידין

אני מצטרפת!! כל הכבוד לבנת אלרפידין על הרעיון, היוזמה הארגון של המפגש עם עזרא לוי. היה מעניין לפגוש אותו ואת בנו.נראה לי רעיון טוב לקיים מפגשים נוספים במועדון הנ"ל. אני בעד. לא חייבים לעיתים קרובות. ומי שיכול להגיע יגיע. לא תמיד כולם פנויים/נגישים וכו' בתאריך שנקבע. למה אנשים נפגעו , סועד? לא מבינה ממה יש להיפגע.

סועד

New member
לבנת אלראפדיין אל עזיזה, תוסיפי

תודה נוספת לאשה נחמדה שעובדת בכפר הגימלאים, אם הבית העירקית הנחמדה שקוראים לה שמחה, אנא ממך העבירי בשמי את תודתי אליה, מונירה ואנכי הגענו שעה לפני המועד, היא קבלה אותנו בסבר פנים יפות הובילה אותנו באדיבותה אל המועדון והפגישה אותנו עם מר לוי. אז אם יהיה לך קשר עם המנהלים אנא צייני גם אותה, שבת שלום חברה ושמרי על קשר.

מן בטן עיני,סועד../images/Emo124.gifשאלה לכולם?

אגש גם לשמחה אם הבית באופן אישי ואם תרצו נזמין גם אותה למפגשים איתנו. שאלה לך ולאברהם אבינו ולכל החברים: מה דעתכם על המקום גם למפגשים הבאים? עזרא אדם מתקדם בגיל ומשתוקק לבואינו בכל עת. עלה לי רעיון לשבת עם המנהל ולבדוק תאריכים עתידיים שהוא יכול לתת לנו את המקום. נניח בתדירות של אחת לחודש או חודשיים! עזרא מבחינתו רוצה אותנו כל יום
הוא קורא לנו "משפחתי היקרה". אבקש תגובות.

סועד

New member
בנת אל יקרה, אין צורך להזמינה רק

להודות לה. לגבי המפגשים, זה לא כל כך פשוט, יש חברים שקשה להם להגיע, וכאלה שאף נפגעו מכך. אפשר לארגן מפגשים אולי בקייץ יהיה יותר קל להגיע, אני לא מדברת על עצמי שהרי אני נגישה ויכולה גם לנהוג לכל מקום, כדאי לבחור מקום שיהיה נוח לכולם. חשבתי גם על אפשרות של הסעה מאורגת כמובן בהשתתפות החברים, אבל עוד חזון למועד עד המפגש הבא באביב אני מקווה. בכל אופן כל הכבוד ליזמתך. בברכה סועד.

סועד

New member
לבנתאל אנא תרגמי בשבילי את האמרה

אלקלוב סוואקי, אמא שלי תמיד אומרת את זה כשהיא מסבירה לי שהיתה לה טלפתיה איתי. אבל לדעתי התרגום הוא אחר. אז תביאי את גרסתך. תודה חברה ולהתראות. שוש.

למעלה