המפגש היום

מפגש, אבונה איברהים אל עזיז

תבורך, על היוזמה, האירגון, האיכפתיות ובכלל.. חושבת שהרבה ואולי הכי, בזכותך מתקימים מפגשים כאלה. יישר כח ואנא, המשיך ליזום ולארגן,

לבאחד

New member
מיפגש

אני מבקש להביע את שמחתי על המיפגש במילות השיר של סלימה מוראד ששרה: "יַא הַלַא ִבִחְבָּאבּ גַלְבִּי רוּחִ רַדַּתְ מִן שִפִ'תְכֻּםְ, יַא הַלַא, יַא הַלַא בִחְבָּאבּ גַלְבִּי" يَا هَلا بِ(ا)حْبابْ قلْبِى روحِى رَدَّتْ مِنْ شِفِتْكم يَا هَلا يَا هَلا بِ(ا)حْبابْ قَلْبى אינשללא בשמחות תמיד.שבת שלום

סועד

New member
לאבינו אברהם, תודה על הארגון של

הערב המקסים, כל הכבוד לך ויישר כח ותודה על הצ'אי למח'דאר.שבת שלום אבקש ממך להעביר למונה המון נשיקות, כלנו הוקסמנו ממנה, אני במיוחד בגלל הידע שלה בשירי אום כלתום האהובים עליי.ביי ולהתראות, שוש.

יששכר4

New member
לסייח הרוקד ! אני רוצה לומר לך

כבל עם ועדה שההפסד כולו שלך בכל המובנים, הפסדת את הקיצ'רי עם ביצים את הקיצ'רי עם לבן שבנת אלראפיידין טרחה להביא וטעמם היה נהדר. את הבקלווה והעוגיות את הבעבע בתמר להמשיך ? או שזה מספיק כדי שתקנא עוד ולא תפספס שום מפגש בעתיד ? והאנשים המקסימים שהיו שם ואת חתן הערב ואת בנו המקסים והמעניין. בקיצור זה היה אחד המפגשים הכי מעניינים. ואגב, הייתה שם אטרקציה בשם "מונה" שאולי אתה מכיר מבית הספר בעירק, פצצת אנרגיה ממש בעלת זכרון פינומינאלי. אחי הסייח, הייתה חסר לי. יששכר.

lmns

New member
סייח!! האי אשלון תפוותא ומא תיג'י??

מן צדק מקאנק ביין קלש.

שבת שלום תודה על הטרמף

היה מאוד נעים להכיר אותך ,אני מאוד מאוד מודה לך שהביתה אותי עד הבית, שבת שלום ושבוע טוב, תמשיך לבוא למפגשים , בריאות ואושר, שיהיה לך אחלה שבוע , בידידות מונירה האחת,

א ש ר ת

New member
שבת שלום

צר לי שלא יכולתי להגיע למפגש, קבלתי תמונות מבנת אלראפדיין ( תודה לך יקירה ) וראיתי מה הפסדתי, אני מקווה לראות את כולכם בפעם הבאה אינשאללה.

סועד

New member
אשרת אל עזיזה, לא ח'לאכי, היית חסרה

לי, מקווה שיצא לנו להפגש עאן ק'אריב, אוהבת שוש.

למעלה