המפגש היה......

תמונה מס´ 8

תמונה משפחתית מימין לשמאל : נעמה נדב ונועה של nonana , בעגלה עומר ודנה של שרית, מאחוריהם עומדים רון ואמיר שמחזיקים בידיים את רז ועידן של ענתינה , אני (רונית) עם ליאם ולורי, לידי מיכל עם עומר ויובל ואחרונה חביבה מצד שמאל - קרנושה !!!

קרנושה

New member
רוניתיייייי

קבלו ח"ח על תמונות מקסימות...אמנם בהתחלה קצת כהות אך בהמשך
... התמונות שלי יועלו ביום ראשון לפורום וכמו כן אפתח גלריה של המפגש...(לי אין תמונות משפחתיות שכאלה אפילו לא צילמתי)... שוב היה אחלה...ואחלה של תמונות...

טל 3

New member
ממש ממש ממש מצטערת בעלי לא

רצה לבוא איתי וממש התבאסתי לסוע עם כל השלושה לבד את כל הדרך כל הזמן נצבט לי הלב שאני לא איתכם סליחה,סליחה,סליחה!!!!

היה לנו כל כך כיף! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo98.gif

הרי כל התינוקות והילדים היו גדולים משלנו. ממש הצצה לעתיד איך זה הולך להיות. ובכלל, נורא כיף לא להיות היחידים שכולם מסתכלים להם לעגלה ואומרים "איזה יופי - תאומים". תמיד יש את קרנושה שהיא אטרקציה יותר גדולה
בכלל כולנו יחד היינו אטרקציה די רצינית. כמה ילדים!!! אז היה כיף לא נורמלי גם לנו וגם לילדים. וגם אנחנו צילמנו תמונות, אבל אנחנו לא חרוצים כמו רונית ועוד לא העברנו אותן למחשב. אז המשך יבוא...

קרנושה

New member
נפתחה גלריה לרגל...

כולם מוזמנים לגלרית מפגש הפורום... התמונות מבוססות על צילומים של רוניתי....בימים הקרובים יתווספו עוד תמונות (שלי ושל מיכלי)... הדמויות בגלריה תלושות מין המציאות....אין לראות בזה שמץ של אמת

*שיר

New member
בההההה ../images/Emo7.gif עצוב לי כלכך

גם לא הגעתי וגם יצאתי מבריזנית!
לא פייר! כלכך רציתי להגיע, לפגוש את כולם ותכננתי כבר הכל וברגע האחרון נתקעתי עם השיפוץ
אוף אוף אוף

גם אנחנו לא........./images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

גם אני רציתי להגיה אבל בעלי חזר מחו"ל ביום חמישי בלילה וישן עד 13:00. ויובל עד היום עם חום. אז במפגש הבא.......

למעלה