המפגש היה......

בלה bla

New member
המפגש היה כיף מי שלא בה הפסיד

קרנושה אני מקווה שהתמונה שתעלה בקרוב רון כותב ואמיר פה לידי לכל מי שהיה במפגש נכון היה כיף והתינוקות של כולם היו ממש חמודים אני לא זוכר את הרמתי אבל היא או הוא היה או היתה כבד/ה בקיצור היה כיף מי שלא בא הפסיד

קרנושה

New member
המפגש היה......

המממממ יוווווו שמתם לב אמרתי המפגש היה....הוא היה! אחרי שבועות ימים ושעות...הרבה שעות של דיבורים זה יצא לפועל... אז נכון שלא כולם היו..... ונכון שלחלק זה היה רחוק... אך אני חייבת לומר למרכזיים שהישתפנו ואילו רק בגלל המרחק (וכל השאר תירוצים) שהם הפסידו! כל עוד המפגש היה אמור להיות באיזור המרכז הכל טוב ויפה הא? אז כעונש לאלה שלא השקיעו בנו אני אומר ש.....אפ´חד מאיתנו לא הביא מצלמה...לצערי אני שכחתי את שלי והשאר פשוט לא הביאו משום מה...אז לא לצפות לתמונות כי לא יהיה...
אני רוצה להודות לכל אלה שהגיעו..... ועוד פעם להודות לכל אלה שהגיעו מרחוק..... ועוד אודה לכל מי שעזרה באירגון עד הרגע האחרון..... חייבת לציין את אלה שעזרה וסידרה ללא סוף.....תודה
הכי הכי אני מודה לילדים שלנו שעשו את המפגש-בלעדיהם כמובן הוא לא היה מתקיים.....בלעדיהם אנו חצי (אולי יותר) בני אדם! היה כייף להכיר את כולכם...
לנונאנה
לטל של 4
לענתינה
לרונית של ל&ל
לשרית של עומר ודנה
למיכל של עומר ויובל
לנורית של רון ואמיר (בלהBLA)
למי ששכחתי אך בתקווה שלא!
לכולכם.. האוכל היה רב...היה טעים...(אני מלבד שניצל וצ´יפס לא עושה דברים כאלה)..... בפעם הבאה בירושלים הבנויה! קרן

טל של 4

New member
המפגש הבא....................

כבר צריך לתכנן לא???? היה כיף לפגוש את כל מי שהגיע, ולי אישית השאיר טעם של עוד......אז בפעם הבאה במרכז........ ותודה לכל מי שאירגן...... ותודה לכל מי שתכנן..... ותודה לכל מי שהתעקש לא לבטל...... ותודה לכל מי שהגיע....... עד הפעם הבאה ......נשיקות!!!!!

rotrot

New member
sorrrrrrry על ההברזה הבלתי נסלחת

ואכן אין סליחה ואין מחילה....
מה לעשות שלא יצא והיו כל מיני סידורים שונים כו גם קצת עצלות לנסוע לצפון (אני אומרת את האמת) אבל מבטיחה לבוא בפעם הבאה!!! אני שמחה שהיה לכם כיף ונהניתם (אני חטפתי כאב ראש עצבני כל אחה"צ שלע עבר לי - כנראה עונש משמים
) שיהיה לכולם שבת שלום!

חיבנוקי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gifכל כך רצינו להגיע...

ממש עצוב לנו שפספסנו, מקווים שהמפגש הבא יהיה בקרוב שמחים שנהנהתם שיר יואב והשבט

היה מקסים ומי שלא בא הפסיד בענק

טוב שלא ויתרנו ולא נכנענו ולא ביטלנו ומי שלא היה חבל כל הכבוד במיוחד לאמיר ורון ונוית אמא שלהם ולאבא (סליחה שכחתי את שמו)שהגיעו ולכל מי שבא טרח מאושרת שבת שלום שרית

madas

New member
../images/Emo5.gif אני פשוט ירוקה מקינאה ושמחה....

לשמוע כמה כייף היה לכם. לא ציפיתי למשהו אחר יאללה מתי המפגש הבא - מצידי אפשר לקבוע אותו גם בחרמון
אני בטוח מגיעה לכל מקום בפעם הזו. שבת שלום וליה טוב

nonana

New member
גם אני נהניתי היה ממש כייף ../images/Emo24.gif

ומחכה בקוצר רוח לבאות.

היה כיף ואנחנו מחכים לפעם הבאה

ונו , קרן סתם עבדה עליכם היתה מצלמה , ואפילו כמה , ובואו נחליף עונש, במקום שלא תראו תמונות - תראו מה הפסדתם... אז אני מעלה עכשיו תמונות עם פירושים בתקווה שאני לא אטעה ואם כן אז מראש - סליחה .

תמונה מס´ 2

עוד מראה קבוצתי - מימין רואים את ההורים של אמיר ורון ביחד עם אמיר ובאמצע עם החולצה השחורה - קרנושה

nonana

New member
אוף רונית אני לא רואה כל כך טוב

התמונה קצת כהה.

למעלה